inquiz,
niestety, jak wszystko i sprzęgła by Radzikowski zaczęły się "psić". Polecam poszukać opinii z jak najnowszą datą. Jakość poleciała na łeb, mnóstwo reklamacji i niezadowolenia.
Pozdrawiam
Grzegorz
sprzęgło
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: sprzęgło
Grzesiek_67, no to mnie nie pocieszyłeś. swoją drogą to przykre jak ktoś ciężką pracą zdobywa sobie dobrą opinię a później to rozwala idąc zapewne w masówkę. tak mi się to skojarzyło z innego wątku i jedzeniu małą łyżeczką.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Montować będę w Tecno lub w 4T jeśli kupię u nich, bo te 2 firmy mam sprawdzone. Znalazłem jeszcze coś takiego http://moto.allegro.pl/sprzeglo-exedy-s ... 79685.html
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
inquiz pisze: Grzesiek_67, no to mnie nie pocieszyłeś.
Trochę boję się przekazywać nie własne doświadczenia ale taki był wydźwięk czytanych przeze mnie postów...
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
freediver, tez jestem na etapie wyboru sprzegla, mam prawie serie GT'ka. Poczytalem troche i rezygnuje ze Stage 1 bo sa problemy z tym sprzeglem. Oczywiscie niektorym dziala super. Ja ide w total OEM czyli zwykle Exedy (lub docisk SACHS a tarcza EXEDY - wszystko to samo). Szukam teraz najtanszej oferty bo w aso krzycza 1800zl, w IC 2000zl a w sieci mozna znalezc za 1400zl. Mysle, ze do mojej mocy i momentu spokojnie seria wystarczy ;)