Zbieram dopiero doświadczenie w sprawie Subaru i z tego względu jestem tez TUTAJ

A co do samochodu to zauważyłem że jak jest zimny to nie szarpie..
Z kolei niektórzy zamiast pomagać wolą filozofować, a chyba nie o to chodzi na forum TECHNICZNYM.AMI pisze:koziolek pisze: Znasz jakąś tajemnicę którą chciałbyś się podzielić![]()
Niekoniecznie, a na pewno nie z kazdym, a niektorzy - nawet jesli sie z nimi podzielic pewnymi informacjami - i tak wola uparcie po swojemu...
bossnitro pisze: Z kolei niektórzy zamiast pomagać wolą filozofować, a chyba nie o to chodzi na forum TECHNICZNYM.
A resetowałeś kompa po wymianie czujnika?GT III pisze:Walczyłem z tematem: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=3&t=8669 niestety nikt nie chce pomóc. Z tego co ustaliłem to przyczyną szarpania jest czujnik spalania stukowego. Wymieniłem go na nowy i wydawało mi się że problem zwalczyłem. Niestety po 2500 km szarpanie powróciło. Sprawdzę jeszcze to rozwiązanie z dzielnikiem napięcia.
W kierunku Nowego Sącza?!tomek_z82 pisze: Czy ktoś może podpowiedzieć, w którym kierunku diagnozować teraz auto?
A tutaj się pan grubo myli, auto wróciło od Kocara kasa zabrana, a usterka pozostała. Czyli auto w ASO nie równa się ogarnięciem problemu.Weź Pan podjedź do serwisu i Ci zdiagnozują komputerem, a tak zgadujesz "co by tu jeszcze"