Migające światła, nie migające kierunkowskazy.
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Migające światła, nie migające kierunkowskazy.
Pacjent to Impreza GL 1998r 2.0 125KM, dziś jak wracałem z pracy, ciach kierunkowskaz w lewo i tu niespodzianka kontrolka od kierunkowskazu nie zgasła ;( do domu dojechałem bez lewego kierunkowskazu, przed domem okazało się ze: gdy zgasze światła kierunkowskaz działa, gdy włączę postojowki kierunkowskaz nie dziala. A lewy kierunkowskaz dziala tak jak powinien. Jakieś pomysły ?
Re: Migające światła, nie migające kierunkowskazy.
Tak jest. Szukaj gdzie jest problem z masą. Za jakoś czas mogą zacząć dziać się inne cyrki. Naprzykład zapalanie się różnych kontrolek itp. Ale daję 99% że to wina masy.
Masa masa szukałem szukałem, nic szczególnego nie znalazłem, ale się naprawiło, nie jestem zadowolony z takiego obrotu spraw, aczkolwiek lepiej jak działa to nie będę musiał jechać do pracy seicento ;D
Sądzę że problem powróci. A może ktoś się orientuje gdzie z tyłu Twojego auta można znaleźć masę od swiatełek?
Sprawdzałeś może bezpieczniki?
Pytanie brzmi głupio, ale miałem w poprzednim aucie przypadek, że przy włączeniu świateł drogowych uruchamiała mi się tylna wycieraczka, a próba włączenia wycieraczek uruchamiała awaryjne. Okazało się, że poluzował się bezpiecznik przednich wycieraczek. Taki matrix
Pytanie brzmi głupio, ale miałem w poprzednim aucie przypadek, że przy włączeniu świateł drogowych uruchamiała mi się tylna wycieraczka, a próba włączenia wycieraczek uruchamiała awaryjne. Okazało się, że poluzował się bezpiecznik przednich wycieraczek. Taki matrix