Migające światła, nie migające kierunkowskazy.

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
Amelinov
0 gwiazdek
Auto: Sprawne
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Migające światła, nie migające kierunkowskazy.

Post 4 mar 2016, o 09:34

Pacjent to Impreza GL 1998r 2.0 125KM, dziś jak wracałem z pracy, ciach kierunkowskaz w lewo i tu niespodzianka kontrolka od kierunkowskazu nie zgasła ;( do domu dojechałem bez lewego kierunkowskazu, przed domem okazało się ze: gdy zgasze światła kierunkowskaz działa, gdy włączę postojowki kierunkowskaz nie dziala. A lewy kierunkowskaz dziala tak jak powinien. Jakieś pomysły ?

TERZO
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: niebieskie

Re: Migające światła, nie migające kierunkowskazy.

Post 4 mar 2016, o 09:45

gdzieś nie ma masy
Marcin

-_-

luki_man
4 gwiazdki
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 2 razy

Post 4 mar 2016, o 11:43

Tak jest. Szukaj gdzie jest problem z masą. Za jakoś czas mogą zacząć dziać się inne cyrki. Naprzykład zapalanie się różnych kontrolek itp. Ale daję 99% że to wina masy.

Amelinov
0 gwiazdek
Auto: Sprawne

Post 4 mar 2016, o 18:55

Masa masa szukałem szukałem, nic szczególnego nie znalazłem, ale się naprawiło, nie jestem zadowolony z takiego obrotu spraw, aczkolwiek lepiej jak działa to nie będę musiał jechać do pracy seicento ;D

luki_man
4 gwiazdki
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 2 razy

Post 4 mar 2016, o 20:32

Sądzę że problem powróci. A może ktoś się orientuje gdzie z tyłu Twojego auta można znaleźć masę od swiatełek?

Marroth
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Forester SG 03' N/A

Post 4 mar 2016, o 21:32

Sprawdzałeś może bezpieczniki?
Pytanie brzmi głupio, ale miałem w poprzednim aucie przypadek, że przy włączeniu świateł drogowych uruchamiała mi się tylna wycieraczka, a próba włączenia wycieraczek uruchamiała awaryjne. Okazało się, że poluzował się bezpiecznik przednich wycieraczek. Taki matrix :-)

ODPOWIEDZ