robanio007 pisze:Witam,mam pytanko a gdzie się udać jak już nie mam Subka na gwarancji(2005 rok).
Pierwszy przegląd zaraz po kupnie zrobiłem u Adamskiego (pracuję w Łomiankach no i kolega mnie zaanonsował),czyli wzystkie filtry,płyny oleje geomatria itd itp.
Wracając do pytania macie może swoich fachowców np.tylko od Subka,.czy pozostaje mi mister Adamski?
Pzdr Piter Vel Robanio

Byłem z końcem roku na przeglądzie u pana Adamskiego. Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony. Obsługa miła i bezproblemowa (oprócz kilku prób dowiedzenia się czy pracują między świętami a nowym rokiem), poczekalnia wyposażona w kompa z netem, tv, barkiem kawowym co jest dosyć ważne, bo jesteśmy pośrodku niczego, a musiałem czekać ok. 3 godzin na duży przegląd Forka. Salę serwisu widać przez duże okno i w każdej chwili można na nią wejść i pozawracać 4 litery mechanikom (a nie jak u innych gdzie auto znika z pola widzenia). Auto dostałem wymyte w środku i na zewnątrz (co także nie jest standardem w serwisach Subaru, panie Koper). Podwozie auta zostało doczyszczone po moich wojażach po błocie, dostałem poradę by jednak przy takich jazdach zainwestować w płyty ochraniające silnik i tylny dyfer by ich nie uszkodzić.
No i czekam teraz na pierwszą naprawę gwarancyjną - czujnik temperatury jednak jest uszkodzony, poniżej 16 st. pokazuje dobrze, powyżej już nie. Zobaczymy co SIP powie na eurogwarancję.
Cena przeglądu raczej standardowa, miałem własny olej no nie chciałem Castrola.