Toż to nasz lucjanekPiter 35 pisze:administratora " dadrl "
Albo kolesi z drogówkiBergen pisze: Naśladując tok myślowy lucjanka to pewnie lobby blacharzy ich opłaca
To blacharze wraz z drogówkązofija pisze: nagły wzrost ilości "gości"![]()
A myślisz, że skąd się wziął wniosek do TK, a wcześniej na projekty ustaw znoszących ten przepis?esilon pisze:lucjanek pisze: Nie potrzeba podpisów, zapewniam cię.
jestes może posłem na Sejm RP ?
Od kiedy jest nakaz używania klimatyzacji?gebolp pisze:To że zużycie paliwa nie jest argumentem, korki mają większy wpływ niż jazda na światłach, podobnie jak używanie klimy.lucjanek pisze:I co z tego? Co to ma wspólnego ze światłami?
Lepiej powiedz gdzie wstawić te sprawności w tym programie i co będzie jak się wstawi sprawność 0%?
Wiesz co to sprawność energetyczna?
citan pisze: Dlatego lepiej zakładać popularne wątki na różnych forumach zamiast zrobić coś w kierunku,
lucjanek pisze: A myślisz, że skąd się wziął wniosek do TK,
No jedno wychodzi http://www.miejski.pl/slowo-blacharniaBergen pisze: To blacharze wraz z drogówkąRatuj się kto może
![]()
Prześpij się z tym, może wymyslisz.liwit pisze: Myślę i myślę, i nie mogę wymyślić. Możesz rozwinąć? Bo może vibka uda mi się jednak przekonać
Kiedy czasem się nie da, jak się czyta takie perełki jak tutaj. Powiesz ci, że takich głupot jak tutaj to jeszcze nie czytałem na żadnym forum, a było ich wiele. Przypuszczam skąd to się bierze, ale nie będę pisał, bo Barbi się obrazi.Konto usunięte pisze:lucjanek, dam Ci bezpłatną radę - nie dziękuj. Jeśli chcesz zjednywać ludzi do swoich pomysłów, to nie możesz im mówić, że są głupi. Bo osiągasz odwrotny efekt.
A jeśli chcesz tylko pobić pianę i podnieść innym ciśnienie, to nic nie zmieniaj, tak jak to robisz jest idealnie
A rozumiesz chociaż to zdanie, tak szczerze?Piter 35 pisze:Jadę jak widzę, że mogę - nie jak nie widzę, że nie mogę.
Nie chodzi o nakaz tylko o porównanie wpływu na zużycie paliwa.lucjanek pisze:Od kiedy jest nakaz używania klimatyzacji?gebolp pisze:To że zużycie paliwa nie jest argumentem, korki mają większy wpływ niż jazda na światłach, podobnie jak używanie klimy.lucjanek pisze:I co z tego? Co to ma wspólnego ze światłami?
Lepiej powiedz gdzie wstawić te sprawności w tym programie i co będzie jak się wstawi sprawność 0%?
Wiesz co to sprawność energetyczna?
Srednią sprawnośc silnika spalinowego możesz spokojnie znaleźć w internecie, trzeba tylko trochę wysiłku.
lucjanek pisze: Przypuszczam skąd to się bierze, ale nie będę pisał