najpierw musiałbym poczuć jej naddatek, a od kwietnia nie miałem jakoś okazji sprawdzićvibowit pisze: Nie czujesz spadku mocy?

najpierw musiałbym poczuć jej naddatek, a od kwietnia nie miałem jakoś okazji sprawdzićvibowit pisze: Nie czujesz spadku mocy?
Japierdziu, Remek, ty chyba naprawde pierwszy raz rowery na aucie wiozles :)Alan, Alan, Alan! pisze:Ze +1 do lansu? Bzduragregski pisze:FUX, tu mozesz miec racje..
+50!
esilon pisze: sporo osób transportujących rowery na dachu zdejmuje siodełka
vibowit pisze: A ja zauważyłem, że spora grupa nie zdejmuje fotelików dziecięcych.
Лукашэнка pisze: Może zmienię na wiosnę c-klasę na nowego S-Maxa. Wówczas rowery woziłbym po prostu w bagażniku.
Wcale nie.Konto usunięte pisze:Лукашэнка pisze: Może zmienię na wiosnę c-klasę na nowego S-Maxa. Wówczas rowery woziłbym po prostu w bagażniku.
Chyba rowerki dziecięce
Jak miałeś tak się wlec nie lepiej było pojechać na rowerach?Alan, Alan, Alan! pisze: Z 2 rowerami na dachu (przelotowe):
120-130kmh 13.4/100 (mierzone na odc 200km autostrada)
110 12.6 / 100 (120km autostrada)
100 12 / 100 (100km dk8 + dojazd)
nie mogłem znaleźć tego zdjęcia. Proszę.gregski pisze:Alan, Alan, Alan! pisze: Jak jadę na miesiąc do bielawki, a tak się zdarza co roku, to mam ze sobą dodatkowy monitor, jakieś dyski, inne bzdety, dużą walizkę żeby nie spędzać życia na praniu, do tego kot, kuweta, nosidła etc etc etc. + rzeczy Marty. Wolałbym do tego nie upychać jeszcze dwóch rowerów.
Z tym, że zdarza się także konfiguracja jedziemy w trzy dorosłe osoby, które mają także co najmniej bagaż podręczny oraz duże po 30kg walizki.
to wszystko w tym kompakcie?![]()