Arti, chyba nie, ale mu się Change Engine zapala na polskim paliwie.

Jest na sprzedaż?Azrael pisze:Jechałem takim ze 2 miesiące temu. Krajowy, z 80kkm oryginalnego przebiegu
Piter 35 pisze: A Change Engine się zdarza
Piter 35 pisze: i 120 km/h nie przekraczam
Yhmvibowit pisze: Hmmm.. Czy istnieje na tym forum GC8 turbo, które nie miało jeszcze remontu silnika?
Tak moje :) 96 rok 200.000 przejechane,katuje na kajtkach ile mogę ,a ten nawet nie chce oleju jeść...chyba mu nie smakuje hehevibowit pisze:Hmmm.. Czy istnieje na tym forum GC8 turbo, które nie miało jeszcze remontu silnika?
kris82 pisze: zakładając, że AMI będzie chciał się jeszcze potargować)
eMTi pisze: All blame on me
eMTi, wiadomość do Grześka_67 zacząłem od słów, że to ty mnie wysyłasz/nasyłasz, więc sprawa była jasna od samego początkueMTi pisze: Grzesiu, żeby nie było - jak byś chciał kogoś ścigać za burzenie Twojego spokoju i słuchania Floydów przy kominku..To ja poleciłem krisowi82, skontaktować się z Tobą, bo wiedziałem, że naszego w potrzebie nie odrzucisz, boś dusza człowiek
All blame on me
![]()
kris82 pisze: wiadomość do Grzesiek_67 zacząłem od słów, że to ty mnie wysyłasz/nasyłasz
Nie bój, nie bój. Ponoć wszystkie gaśnice z ośrodków wypoczynkowych na dolnym śląsku zostały wycofane, że niby wolą żeby się wszystko zhajcowało niż mieć znowu białe święta w środku lataj33mbo pisze: ta, ta znowu się zaszyjecie w pokoju i cały ładunek przy zabawie z gaśnicą będę musiał znowu wziąć na siebie![]()