Link: http://www.youtube.com/watch?v=ZCp-JSVSNZM

W wersji z zestawem głośnomówiącym zdarza się, że gada za późno i na dodatek strzela fochy.Konto usunięte pisze:
6. Nie gada, gdzie skręcić![]()
Zwłaszcza kiedy miniesz zjazd do centrum handlowego ;)So What! pisze:W wersji z zestawem głośnomówiącym zdarza się, że gada za późno i na dodatek strzela fochy.Konto usunięte pisze:
6. Nie gada, gdzie skręcić![]()
jarmaj pisze: To ktoś bez nawi nie wie jakim pasem jechać....????
ale jakby tym wszystkim miłośnikom lewego cały czas powtarzało aby zjechać na prawy to byłby powód do radościjarmaj pisze: No jakoś nigdy z tym nie miałem problemu
Za granicą też się przydajerrosiak pisze:
Wbrew pozorom to nie jest takie głupie biorąc pod uwagę fatalne oznaczenia naszych dróg w miastach. Często nazwy dzielnic/ulic nic nie mówią, a kiedy się zorientujesz, że powinieneś zjechać, jest już za późno, bo od właściwego pasa oddziela cię betonowa bariera.
Wbrew pozorom to się przydaje przy wyjazdach za granicę kiedy trzeba ogarnąć wielopoziomowe skrzyżowania, zjazdy, rozjazdy 7 pasmowe, tunele, mosty itd. A jak się pomylisz, to nadrabiasz 40km żeby wrócić do punktu wyjścia. W naszym lichym oznakowaniu też bywa jak znalazłjarmaj pisze:To ktoś bez nawi nie wie jakim pasem jechać....????![]()
No jakoś nigdy z tym nie miałem problemu.....
TAaa tylko do Dworku pod Lipą nie mogla znaleźćdanikl pisze: Mój patent na navi do Legaca![]()
Faktycznie były pewne rozbieżnościKruszyn pisze:TAaa tylko do Dworku pod Lipą nie mogla znaleźćdanikl pisze: Mój patent na navi do Legaca![]()
Po zainstalowaniu kilku aplikacji może służyć jako wyświetlacz z wersji H6So What! pisze:danikl, wygląda profi
Ja jeżdżę na (w) fotelu, w razie potrzeby posiłkuję się tylną kanapą. Ale jeździć na Yanosiku, to nie słyszałem.... Nie uwiera ciupaską w 4 litery?KamilP pisze:Ja jezdze na Yanosiku, a w raIe potrzeby posilkuje sie AM.
Jarmaj, nie szkoda Ci czasu?jarmaj pisze:Ja jeżdżę na (w) fotelu, w razie potrzeby posiłkuję się tylną kanapą. Ale jeździć na Yanosiku, to nie słyszałem.... Nie uwiera ciupaską w 4 litery?KamilP pisze:Ja jezdze na Yanosiku, a w raIe potrzeby posilkuje sie AM.