WiS pisze:Gdyby ktoś szukał fajnego, szybkiego dupowozu za rozsądne pieniądze.........
Okazja MSZ rewelacyjna.
Cena faktycznie niezła, ale żeby tam od razu rewelacyjna.... Pamiętaj, że rocznikowo auto za 3 m-ce będzie miało 2 lata. Poza tym Seat normalnie (czyt. bez ciśnienia rocznikiem) dość nieźle rabatuje - nie tak w japończykach, gdzie za 1,5% rabatu + dywaniki gratis całujesz handlarza po stopach. I mam na myśli również sprzedaż detaliczną, bo w "hurcie", czyli flotowo, to już w ogóle jest przepaść.
Chyba, że jakoś na prawdę mega dopasiony jest, bo to auto nie było raczej stokowe (nie z tym silnikiem) i w standardowym stokowym wyposażeniu raczej nie stałoby tak długo. Jest taka opcja, że ktoś sobie wymyślił wiśniowego dopasionego stefana i zrezygnował.
jarmaj pisze:WiS pisze:przy rozłożonym przednim podłokietniku nie mogę wrzucić dwójki bez obicia sobie łokcia.
Pierwszą rzeczą, jaką robie zawsze po zajęciu miejsca za kierą w aucie, które ma podłokietnik, to jego złożenie. I broń boże nie rozkładanie.
Nie znoszę tego cholerstwa.

Ja też nie znoszę tego ustrojstwa
W jakimkolwiek aucie bym nie usiadła - a siadam blisko, bo mam krótkie nóżki

to albo w ogóle do tego draństwa nie sięgam i tylko mi ono przeszkadza, albo akurat kończy się tak, że zaczepiam o to to czubkiem łokcia. Niestety nie wszędzie się daje go poskładać