[S] felgi 16 z oponami zimowymi Nokian (215/60)

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

[S] felgi 16 z oponami zimowymi Nokian (215/60)

Post 5 lis 2016, o 18:01

Komplet kół zimowych na sprzedaż.
Felgi Alutec Shark kupione w sklepie jesienią 2012. Kolor grafit, rozmiar 16, 5x100, ET 48 czyli idealnie do Forestera MY'04, bez żadnych trytytek i dystansów. Wtedy kosztowały chyba coś ok. 1800 zł. Drobne obcierki tu i ówdzie, ale proste są nadal jak z fabryki.
Również jesienią '12 zostały kupione i założone na nich opony zimowe Nokian WR D3 w regulaminowym rozmiarze 215/60 (wtedy po jakieś 400 zł z hakiem sztuka, bodajże), mają więc za sobą 4 sezony i pewnie jakieś +/- 25 tys. kilometrów przebiegu. Bieżnik, w każdym razie, jeszcze jest. Bez cudów, ale w warunkach nieekstremalnych ze dwa sezony pewnie jeszcze da się pojeździć.
Zdjęcia kół - poglądowe z pierwszego sezonu, dla poważnie zainteresowanych mogę zrobić aktualne (bo nie mam ich pod ręką, przechowuję w serwisie).
Sprzedaję z powodu eksperymentalnego zanabycia uniwersalnych, przestałem potrzebować drugiego kompletu. Ale bez ciśnienia. Jeśli nikt nie będzie chciał, to może mi się jeszcze odwidzi po pierwszych większych śniegach....? ;-)

Cena wywoławcza za komplet: 1700 (loco Kielce) + ew. koszt wysyłki. Do Warszawy (ew. Krakowa) mogę przy jakiejś okazji podrzucić za dobre słowo i piwo ;-)
Załączniki
felga plus opona.jpg

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Re: [S] felgi 16 z oponami zimowymi Nokian (215/60)

Post 8 lis 2016, o 08:04

Nikt, nic? Wszyscy już na wielosezonowych? ;-)

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Re: [S] felgi 16 z oponami zimowymi Nokian (215/60)

Post 15 lis 2016, o 22:52

Nie to nie, strzeliłem focha i założyłem ten komplet na auto.

Zestaw z wielosezonówkami odpoczywa. Ale jakby cos, to mogę znów zmienić...

ODPOWIEDZ