gratki Przyjacielu. Bardzo miła wiadomość. Ściągaj furkę i się podziel odczuciami.
A żeś popił - to drugie bardzo dobrze

Pozdrawiam
Grzegorz
Nie dziwie sie w piatek to jeszcze ale w sobote po tych gonitwach za zajacem po lace i zabawach z betoniarka ...remek pisze: oj pupilem pupilem, w piatek, w sobote w niedziele sil nie mialem.![]()
dobrze, ze zdjec nie widzialInterceptor pisze: Ale i tak mistrzem imprezy sobotniej byl sidor
pupiłeś bo pupila kupiłeś?remek pisze: ps kupione, moze uda sie zaraz sciagnac auto pod dom
pech to pech........................Piter 35 pisze: a jak się słowo powiedziało to ..... trzeba było sprzedać
znajac mnie to bede sciagac pol roku, drugie pol roku bede sie wybierac na przyciemnianiehogi pisze: Trochę roboty będzie ale ściągaj folię.![]()
ni kuta nalepy ida w diablydeLux pisze: wychodzi na to, że kozacka naklejka na klapie zostaje?![]()
O i to je niusremek pisze: mtsmarek ogladal dzisiaj autko, nie znalazl zadnych wad
To chyba nie wada, a zaleta - to znaczy, że zdrowy i działa, jak należy...remek pisze: Piter mowil ze to pali 8,1, a mi spalilo ze 14
Chyba w swojej okolicy remek ma duuuużo ciekwasze trasy do testowania.esilon pisze:na Tor Kielce musisz przyjechać na testy
Chyba nieremek pisze:Wisniowy jest kozacki kolor. Zostane trendsetterem
Natychmiast przestań się opieprzać za kierownicą i zacznij jeździć. I poniżej 18 nie waż się schodzić.remek pisze:Piter mowil ze to pali 8,1, a mi spalilo ze 14
jak dostane tablice polskie, bo teraz to mi jakos glupio tak na opinie szwancarow jechacjarmaj pisze: Natychmiast przestań się opieprzać za kierownicą i zacznij jeździć. I poniżej 18 nie waż się schodzić.
Gratulacje nabycia naładniejszej Imprezy w naładniejszym kolorze!
Nie zapomnij też o srebrnych!remek pisze:jarmaj, tenks, obiecuje chciec lac niebieskie imprezy z calych sil
srebrne sa najwolniejszejarmaj pisze: Nie zapomnij też o srebrnych!![]()