gratki Przyjacielu. Bardzo miła wiadomość. Ściągaj furkę i się podziel odczuciami.
A żeś popił - to drugie bardzo dobrze

Pozdrawiam
Grzegorz

Nie dziwie sie w piatek to jeszcze ale w sobote po tych gonitwach za zajacem po lace i zabawach z betoniarka ...remek pisze: oj pupilem pupilem, w piatek, w sobote w niedziele sil nie mialem.

dobrze, ze zdjec nie widzialInterceptor pisze: Ale i tak mistrzem imprezy sobotniej byl sidor
 nie zrobie mu tego
 nie zrobie mu tego  
pupiłeś bo pupila kupiłeś?remek pisze: ps kupione, moze uda sie zaraz sciagnac auto pod dom

, zaproponowałem Mu a On później mnie upił przy ognisku, wydębił dobrą cenę
 , zaproponowałem Mu a On później mnie upił przy ognisku, wydębił dobrą cenę   .
 .

pech to pech........................Piter 35 pisze: a jak się słowo powiedziało to ..... trzeba było sprzedać

Chyba bede skrobac, widocznosc zerowa.
 Chyba bede skrobac, widocznosc zerowa. 

znajac mnie to bede sciagac pol roku, drugie pol roku bede sie wybierac na przyciemnianiehogi pisze: Trochę roboty będzie ale ściągaj folię.
 narazie nie tykam.
 narazie nie tykam.ni kuta nalepy ida w diablydeLux pisze: wychodzi na to, że kozacka naklejka na klapie zostaje?
 bedzie swiniak
 bedzie swiniak ja jak narazie jedna, Piter mowil ze to pali 8,1, a mi spalilo ze 14
 ja jak narazie jedna, Piter mowil ze to pali 8,1, a mi spalilo ze 14 
O i to je niusremek pisze: mtsmarek ogladal dzisiaj autko, nie znalazl zadnych wad

))
))To chyba nie wada, a zaleta - to znaczy, że zdrowy i działa, jak należy...remek pisze: Piter mowil ze to pali 8,1, a mi spalilo ze 14
Chyba w swojej okolicy remek ma duuuużo ciekwasze trasy do testowania.esilon pisze:na Tor Kielce musisz przyjechać na testy

Chyba nieremek pisze:Wisniowy jest kozacki kolor. Zostane trendsetterem

Natychmiast przestań się opieprzać za kierownicą i zacznij jeździć. I poniżej 18 nie waż się schodzić.remek pisze:Piter mowil ze to pali 8,1, a mi spalilo ze 14

jak dostane tablice polskie, bo teraz to mi jakos glupio tak na opinie szwancarow jechacjarmaj pisze: Natychmiast przestań się opieprzać za kierownicą i zacznij jeździć. I poniżej 18 nie waż się schodzić.
Gratulacje nabycia naładniejszej Imprezy w naładniejszym kolorze!

Nie zapomnij też o srebrnych!remek pisze:jarmaj, tenks, obiecuje chciec lac niebieskie imprezy z calych sil

srebrne sa najwolniejszejarmaj pisze: Nie zapomnij też o srebrnych!