No słoikom to już się powaliło ...miejsce garażowe jeszczeWiS pisze: miejsce parkingowe (szkoda tylko, że nie zadaszone...) przemawiają "za".

No słoikom to już się powaliło ...miejsce garażowe jeszczeWiS pisze: miejsce parkingowe (szkoda tylko, że nie zadaszone...) przemawiają "za".
a tak z ciekawości zapytam, : przyjezdny to słoik a miejscowy ?Kruszyn pisze: No słoikom to już się powaliło
no przeciez wiem, ja tylko kombinuje jak uzupeełnic zapasy szybko znikającego piernikaWiS pisze: No przecie się tylko droczę
Jak u Ciebie to chyba Kielczanin bądź scyzoryk jak woliszesilon pisze: przyjezdny to słoik a miejscowy ?![]()
Trzyszybowe okno załatwia sprawę a mozna tez sie przyzwyczaić . Po kilku dniach przestanie zwracać uwagę na samoloty . W małym mieszkaniu to nawet ogrzewanie elektryczne nie jest generatorem kosztów .Konto usunięte pisze:WiS, Malownicza oznacza ciągłe starty i lądowania niemal tuż nad głową. Tramwajem na polibudę jakieś 30-40 min. Nie wiadomo co oznacza "ogrzewanie elektryczne do zamontowania", ale brzmi drogo w utrzymaniu. Mam kolegę, który ma piece akumulacyjne i klnie na czym świat stoi. W zimie koszty są miażdżące mimo ładowania pieców podczas nocnej taryfy. Z zalet - blisko do ASO Subaru Koper
Prażanie to na pewno nie, normalnie Warszawiacy .A później dopiero można rozróżniać dzielnicamiesilon pisze: nie wstydź się napisz jak się rodowici mieszkańcy stolicy tytułują, prażanie ?![]()
Mówisz słowo i się robi, M. właśnie kombinuje i szuka pretekstu.esilon pisze: jak uzupeełnic zapasy szybko znikającego piernika
Startujących i lądujących tak, nie wiem tylko, jak ze spadającymi...Kubik1 pisze: Trzyszybowe okno załatwia sprawę
Eeee... pewnie się trzeba było napedałowaćPiter 35 pisze: były ostatnio lotne mety do wzięcie, ale w Karpaczu
WiS pisze: Znaczy, już znalazła - towar rano do odbioru
A ja kurierem poproszęWiS pisze: Mówisz słowo i się robi, M. właśnie kombinuje i szuka pretekstu.
Trzy miesiąceChloru pisze: Trzeba będzie poczekać na południową obwodnicę Warszawy.
Az tak dobre ze na pamiątkę fotkę strzeliłeś?esilon pisze: ememesem fotke ostatniego kawałka wysłac, chcesz ?![]()
Kruszyn pisze: Az tak dobre ze na pamiątkę fotkę strzeliłeś?
Kubik1 pisze: Trzyszybowe okno załatwia sprawę a mozna tez sie przyzwyczaić . Po kilku dniach przestanie zwracać uwagę na samoloty . W małym mieszkaniu to nawet ogrzewanie elektryczne nie jest generatorem kosztów .
Konto usunięte pisze: IMHO lepiej wziąć dalej od centrum,
Jeśli cena rozsądna, z garażem, da się z tego wydzielić 30, a resztę przerobić na akademik/burdel/wytwórnię dopalaczy lub galerię sztuki współczesnej, względnie inną dochodową a niekrępującą działalność uboczną, to biorębarbie pisze: mam akurat do sprzedania 180m mokotow, 2min od Metra. W sam raz dla studenta, zrobi sobie akademik
Nie.Konto usunięte pisze: mniemam, że szukacie okazji
Ale to kwestia indywidualnych preferencji, jeden będzie wolał "standard", dla drugiego ważny jest metraż, dla trzeciego lokalizacja... Nie ja będę tam mieszkał, dlatego tylko pomagam i doradzam, a decydujące zdanie ma Krzysiek.Konto usunięte pisze: IMHO lepiej wziąć dalej od centrum, nawet z niewielkim dojazdem (Pruszków jest bardzo ok, Włochy to w ogóle wypas), ale w rozsądniejszych pieniądzach i w spodziewanym standardzie
esilon pisze: teraz jeszcze trzeba wytłumaczyc to młodemu człowiekowi że lepiej musiec dojechac dalej ale pławic sie w luksusie niz cieszyc się że "wszędzie blisko" za cenę " małe i ciasno"
Oczywiście, że wszystkie te opinie są nasze i indywidualne. Po to zgaduję założyłeś wątek, żeby poznać zalety i wady konkretnych mieszkań, lokalizacji itp. Wiadomo, że ojca to się mało słucha, a innych bardziej, więc niech młody czytaWiS pisze: Ale to kwestia indywidualnych preferencji, jeden będzie wolał "standard", dla drugiego ważny jest metraż, dla trzeciego lokalizacja... Nie ja będę tam mieszkał, dlatego tylko pomagam i doradzam, a decydujące zdanie ma Krzysiek.
A ja czasami o tym, żeby mieć na bilet PKP i nie musieć jeździć na gapę albo na buforzeesilon pisze: ja jak byłem młody to marzyłem o małym fiaciku
O, właśnieKonto usunięte pisze: Wiadomo, że ojca to się mało słucha, a innych bardziej,
Wiedza tubylców o ich kawałku dżungli bywa jednak bezcennaKonto usunięte pisze: poznać zalety i wady konkretnych mieszkań, lokalizacji
WiS pisze: A ja czasami o tym, żeby mieć na bilet PKP
WiS pisze: Krzysztof - pora najwyższa na jakiś mały bunt przeciwko staremu,