Kupię części do przekładki

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
jarekczarny
0 gwiazdek
Auto: RA
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Kupię części do przekładki

Post 8 gru 2015, o 18:33

Kupię części do przekładki gc8 na rajdówkę ,tj. deskę, rurę,pedały,mechanizm wycieraczek,przewody wspomagania itd. tel 512 9dwa6 11cztery.

betun
1 gwiazdka
Auto: Impreza GF '99 N/A AT

Re: Kupię części do przekładki

Post 8 gru 2015, o 22:43

Witaj - skąd jesteś?
Mam GF99 do rozbiórki, więc mogę zaproponować wnętrze. Niestety jest to AT więc z pedałami będzie ciężko ;).

jarekczarny
0 gwiazdek

Post 9 gru 2015, o 00:09

Jestem ze Szczecina.Do 300km mogę przyjechać po części jeśli dalej to lepiej przesłać kurierem za pobraniem .Gdyby inni użytkownicy forum mieli pozostałe graty to mógłbym zrobić tournée po Polsce.Zadzwoń do mnie

wade
2 gwiazdki
Auto: Impreza

Post 9 gru 2015, o 00:44

Hej, ze swojej strony mogę zaproponować rurę pod deskę, plastiki łączące się z deską, pedały z serwem ale niestety od N.A., komplet nawiewu tj. nagrzewnica, element z wentylatorem oraz ten łącznik bez klimy. Ewentualnie jeszcze jak być chciał to mam kolumnę kierowniczą z kierą bez poduchy, wiązkę ele. ale od 2.0 N.A. Ogólnie części mam jeszcze sporo więc pewnie o czymś zapomniałem ;)

Jak coś to jestem z Bydgoszczy.

jarekczarny
0 gwiazdek

Post 12 gru 2015, o 17:20

Auto rozbebeszone a części brak.Najważniejsze na tą chwilę to pedały, pompka sprzęgła lub zbiorniczek.Nikt nic? :roll:

jarekczarny
0 gwiazdek

Post 15 gru 2015, o 14:18

Czy ktoś się orientuje czy pedały z gd podejdą p&p do gc bo nie mogę znaleźć od gc?

Kamil S.
2 gwiazdki

Post 15 gru 2015, o 14:58

Pedały z wersji 01-05 pasują, nie wiem jak 05-07, a z lanosa jest trochę przeróbek.
Kolumna kierownicza jest taka sama, nie musisz zmieniać

ODPOWIEDZ