Kupię części do przekładki
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
- Auto: RA
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kupię części do przekładki
Kupię części do przekładki gc8 na rajdówkę ,tj. deskę, rurę,pedały,mechanizm wycieraczek,przewody wspomagania itd. tel 512 9dwa6 11cztery.
Re: Kupię części do przekładki
Witaj - skąd jesteś?
Mam GF99 do rozbiórki, więc mogę zaproponować wnętrze. Niestety jest to AT więc z pedałami będzie ciężko ;).
Mam GF99 do rozbiórki, więc mogę zaproponować wnętrze. Niestety jest to AT więc z pedałami będzie ciężko ;).
-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
Jestem ze Szczecina.Do 300km mogę przyjechać po części jeśli dalej to lepiej przesłać kurierem za pobraniem .Gdyby inni użytkownicy forum mieli pozostałe graty to mógłbym zrobić tournée po Polsce.Zadzwoń do mnie
Hej, ze swojej strony mogę zaproponować rurę pod deskę, plastiki łączące się z deską, pedały z serwem ale niestety od N.A., komplet nawiewu tj. nagrzewnica, element z wentylatorem oraz ten łącznik bez klimy. Ewentualnie jeszcze jak być chciał to mam kolumnę kierowniczą z kierą bez poduchy, wiązkę ele. ale od 2.0 N.A. Ogólnie części mam jeszcze sporo więc pewnie o czymś zapomniałem ;)
Jak coś to jestem z Bydgoszczy.
Jak coś to jestem z Bydgoszczy.
-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
Auto rozbebeszone a części brak.Najważniejsze na tą chwilę to pedały, pompka sprzęgła lub zbiorniczek.Nikt nic? 

-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
Czy ktoś się orientuje czy pedały z gd podejdą p&p do gc bo nie mogę znaleźć od gc?
Pedały z wersji 01-05 pasują, nie wiem jak 05-07, a z lanosa jest trochę przeróbek.
Kolumna kierownicza jest taka sama, nie musisz zmieniać
Kolumna kierownicza jest taka sama, nie musisz zmieniać