silniczek spryskiwaczy reflektorów zakupię
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
silniczek spryskiwaczy reflektorów zakupię
jak w temacie, nr który znalazłem na części to 20495.
Jest on zamontowany pod silniczkiem który odpowiada za przednią szybę
Jest on zamontowany pod silniczkiem który odpowiada za przednią szybę
Re: silniczek spryskiwaczy reflektorów zakupię
lukario, kiepska sprawa z tym będzie, nowy kosztuje majątek (dostaniesz w ASO i 4turbo też chyba), a używane rzadko się trafiają.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Ja kiedyś popełniłem taki wątek:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
Swój "reanimowałem" już 2 razy. I znowu nie działa. Ale na razie trochę za zimno, żeby się grzebać
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
Swój "reanimowałem" już 2 razy. I znowu nie działa. Ale na razie trochę za zimno, żeby się grzebać
b4k3
świetne rozwiązanie sytuacji. Dziękuję za odnalezienie tego opisu, dzisiaj mam chwile wolnego czasu i powalczę z tym silniczkiem
świetne rozwiązanie sytuacji. Dziękuję za odnalezienie tego opisu, dzisiaj mam chwile wolnego czasu i powalczę z tym silniczkiem

i poległem, niestety silniczek zaczął działać ale reszta nie zbyt, albo dysze albo trójnik jest zapchany
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Jeżeli próbowałeś przy tym mrozie, to pewnie gdzieś po drodze Ci po prostu płyn zamarzł. Poczekaj aż się zrobi cieplej. Najważniejsze, że silniczek działa.
nie lałem do wanny takiego płynu, nie było czasu na te w/w markety, dostał płyn z orełka, tam gdzie tankuje
Panowie czy jest to możliwe żeby ten trójnik który znajduję się pod zderzakiem nie przepuszczał płynu??
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
lukario, nie spryskiwacze reflektorów, ale spryskiwacze szyb miałem zapchane jakimś wytrąconym proszkiem z płynu jak kupiłem auto - generalnie niedrożne praktycznie całe przewody. 2l octu z wodą do zbiornika i wyrzygało wszystko (niezłe gluty poszły). Tylko trzeba odpiąć przewody od dysz. Dysze jeszcze w gorącej wodzie przepłukałem, od 4 lat spokój.
Sorki za obrazowość jak ktoś przed obiadem ;)
Sorki za obrazowość jak ktoś przed obiadem ;)
Tak często potrafi się zablokować.lukario pisze:Panowie czy jest to możliwe żeby ten trójnik który znajduję się pod zderzakiem nie przepuszczał płynu??
a na tylną szybkę potrzebuję używanego silniczka, dzisiaj się do niego dobrałem i wygląda na to że ktoś go załatwił wodą na zimę i zmarł