SPOT RADOM
- smiertelnik11
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza wrx bugeye
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: SPOT RADOM
Ja nie myślę o zorganizowaniu, ale jeśli ktoś zorganizuje, to fajniesmiertelnik11 pisze: co myślicie o zorganizowaniu

smiertelnik11, zaproponuj miejsce i program, ewentualnie datę... Kielce i Warszawa mają blisko

Tylko wiesz... musi być po co przyjechać

- smiertelnik11
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza wrx bugeye
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Chodziło mi o takie mini spotkanie na początek właścicieli Subaru z Radomia i okolic.
Ostatnio jeżdżąc po Radomiu widziałem sporo innych Subarynek i sobie pomyślałem że fajnie byłoby się spotkać.
Ostatnio jeżdżąc po Radomiu widziałem sporo innych Subarynek i sobie pomyślałem że fajnie byłoby się spotkać.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
smiertelnik11, a to przepraszszammm
Jesli ma być w radomskim sosie własnym, to pozostaje mi powodzenia życzyć - ale obawiam się, że nie będzie Ci łatwo. Jakoś wśród aktywnych forumowiczów nie kojarzę na razie Radomiaków.
Mozliwe, że musisz agitować aktywnie, tzn. na stacjach benzynowych i na parkingach supermarketów dopadać i zaprzyjaźniać "siłom i godnościom osobistom"
Z doświadczenia: posiadacze starszych modeli są podatniejsi na integrację, ci od nowych diesli nie zawsze zauważyli, że nie jeźdżą już Skodą

Jesli ma być w radomskim sosie własnym, to pozostaje mi powodzenia życzyć - ale obawiam się, że nie będzie Ci łatwo. Jakoś wśród aktywnych forumowiczów nie kojarzę na razie Radomiaków.
Mozliwe, że musisz agitować aktywnie, tzn. na stacjach benzynowych i na parkingach supermarketów dopadać i zaprzyjaźniać "siłom i godnościom osobistom"

Z doświadczenia: posiadacze starszych modeli są podatniejsi na integrację, ci od nowych diesli nie zawsze zauważyli, że nie jeźdżą już Skodą

Bardzo trafne stwierdzenieWiS pisze: ci od nowych diesli nie zawsze zauważyli, że nie jeźdżą już Skodą

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa