SPOT RADOM

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
smiertelnik11
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Impreza wrx bugeye
Polubił: 0
Polubione posty: 0

SPOT RADOM

Post 3 maja 2013, o 01:22

Witam co myślicie o zorganizowaniu jakiegoś spotu w Radomiu? Czekam na odpowiedzi.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Re: SPOT RADOM

Post 3 maja 2013, o 10:48

smiertelnik11 pisze: co myślicie o zorganizowaniu
Ja nie myślę o zorganizowaniu, ale jeśli ktoś zorganizuje, to fajnie 8-)

smiertelnik11, zaproponuj miejsce i program, ewentualnie datę... Kielce i Warszawa mają blisko 8-) A są na forum tacy, którzy i z Berlina potrafią się przyturlać w celu zespotowania.

Tylko wiesz... musi być po co przyjechać ;-) Był tu już taki jeden miłośnik spotów, który tego nie chwytał - do dziś "spot nad Jeziorem Białym" ma tu status kultowego :evilgrin:

smiertelnik11
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Impreza wrx bugeye
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 3 maja 2013, o 22:05

Chodziło mi o takie mini spotkanie na początek właścicieli Subaru z Radomia i okolic.
Ostatnio jeżdżąc po Radomiu widziałem sporo innych Subarynek i sobie pomyślałem że fajnie byłoby się spotkać. :-)

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 4 maja 2013, o 13:48

smiertelnik11, a to przepraszszammm 8-)
Jesli ma być w radomskim sosie własnym, to pozostaje mi powodzenia życzyć - ale obawiam się, że nie będzie Ci łatwo. Jakoś wśród aktywnych forumowiczów nie kojarzę na razie Radomiaków.
Mozliwe, że musisz agitować aktywnie, tzn. na stacjach benzynowych i na parkingach supermarketów dopadać i zaprzyjaźniać "siłom i godnościom osobistom" ;-)
Z doświadczenia: posiadacze starszych modeli są podatniejsi na integrację, ci od nowych diesli nie zawsze zauważyli, że nie jeźdżą już Skodą 8-)

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 4 maja 2013, o 19:08

WiS pisze: ci od nowych diesli nie zawsze zauważyli, że nie jeźdżą już Skodą
Bardzo trafne stwierdzenie :idea: Mało ,który z tych posiadaczy nowych subaraków odpowiada na pozdrowienie :idea:

ODPOWIEDZ