No problema ludziska, jeszcze tu wrócę z czymś konkretniejszym...
W ten week light, lecz na kolejny rok już placyk zaklepałem by było gdzie tym z czymś mocniejszym pod machą pomachać.
lukim jeśli masz chęć organizować coś za rok to pomyśl też o jakiejś trasie szosowej i może terenowej bo zrywanie trawy z boiska to nie dla wszystkich jest frajda
Za to ja wpadnę jutro nad białe bo mieszkam 3km od tego miejsca a jeżeli chodzi o miejsce spotu to tak ono wygląda
nic szczególnego ale mam to pod nosem wiec czemu nie
jeżeli chodzi o szaleństwo to chyba najbliższym w miarę bezpiecznym miejscem jest tor w lublinie, a jak ktoś chce przyjechać, postać i pogapić sie na auta to dla mnie może to być nawet i parking pod biedronka, przynajmniej dla mnie to obojętne bo mam to na miejscu
jak chce poszaleć to jadę gdzie indziej
Niestety organizator nie dotarł na miejsce zlotu, ale zapewne zatrzymały go jakieś bardzo ważne sprawy
Niemniej jednak lukim stanął na wyskości zadania i zorganizował super imprezę, przygotował naprawdę mnóstwo atrakcji (m.in. roller coaster, autodrom, strzelnica i wiele innych)
Pozdrowienia dla nowo poznanych forumowiczów
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
A lukim pomyślał chyba, że jednak ktoś mógł wziąć jego "zlot" na poważnie i nie pojawił się w obawie przed linczem... no chyba, że przybył incognito i obserwował rozwój sytuacji z ukrycia
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Nie no jaja jak berety. Tyle bicia piany a tu nagle jak się brać subarowa zjechała na "COROCZNY ZLOT SUBARU!!!!!!!!!! JUŻ OD 20 CZERWCA 2009 ROKU!!!!!!!!" ( ) to samego wodzireja wywiało.
Dlatego dla zuchwałych, zapraszamy za rok...20 czerwca 2010r. od godz. 15ej wynajęte boisko asfaltowe w centrum Okuninki, po spotkaniu przy boisku Ośrodek Bankowy z pierwszeństwem dla SUBARU. Dla leśników okoliczne piachy obok Glinek do dyspozycji ugadane z Leśniczym leśnika.
Więcej info i po trochu niebawem. Pozdrawiam