W ten week light, lecz na kolejny rok już placyk zaklepałem by było gdzie tym z czymś mocniejszym pod machą pomachać.
ZLOT SUBARU 20 CZERWCA 2009 JEZIORO BIAŁE
Re: ZLOT SUBARU 20 CZERWCA 2009 JEZIORO BIAŁE
No problema ludziska, jeszcze tu wrócę z czymś konkretniejszym...
W ten week light, lecz na kolejny rok już placyk zaklepałem by było gdzie tym z czymś mocniejszym pod machą pomachać.
lukim jeśli masz chęć organizować coś za rok to pomyśl też o jakiejś trasie szosowej i może terenowej bo zrywanie trawy z boiska to nie dla wszystkich jest frajda 
O, to już jutro... lukim, tylko nie zapomnij wrzucić fotek jak najszybciej!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Za to ja wpadnę jutro nad białe bo mieszkam 3km od tego miejsca
a jeżeli chodzi o miejsce spotu to tak ono wygląda
nic szczególnego ale mam to pod nosem wiec czemu nie
nic szczególnego ale mam to pod nosem wiec czemu nie
to faktycznie miejsca do szaleństw jest mnóstwo.. kilka pró KJSowych można ustawić
wójo, witamy na forum i polecamy wątek "powitanie" na początek
wójo, witamy na forum i polecamy wątek "powitanie" na początek
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
jeżeli chodzi o szaleństwo to chyba najbliższym w miarę bezpiecznym miejscem jest tor w lublinie, a jak ktoś chce przyjechać, postać i pogapić sie na auta to dla mnie może to być nawet i parking pod biedronka, przynajmniej dla mnie to obojętne bo mam to na miejscu
jak chce poszaleć to jadę gdzie indziej
jak chce poszaleć to jadę gdzie indziej
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Kto nie był niech żałuje
Niestety organizator nie dotarł na miejsce zlotu, ale zapewne zatrzymały go jakieś bardzo ważne sprawy
Niemniej jednak lukim stanął na wyskości zadania i zorganizował super imprezę, przygotował naprawdę mnóstwo atrakcji (m.in. roller coaster, autodrom, strzelnica i wiele innych)
Pozdrowienia dla nowo poznanych forumowiczów
Niestety organizator nie dotarł na miejsce zlotu, ale zapewne zatrzymały go jakieś bardzo ważne sprawy
Niemniej jednak lukim stanął na wyskości zadania i zorganizował super imprezę, przygotował naprawdę mnóstwo atrakcji (m.in. roller coaster, autodrom, strzelnica i wiele innych)
Pozdrowienia dla nowo poznanych forumowiczów
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
lukim, dawaj tu szczegółową relację, fotki, filmiki! 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Napisałem przecież, że organizator nie dotarł. lukim, martwimy sięeMTi pisze:lukim, dawaj tu szczegółową relację, fotki, filmiki!
Na zachętę fotka przedstawiająca wszystkie auta biorące udział w zlocie, film niebawem
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Arti,
barbie, coś mi się wydaje, że Twoja pozycja jako organizatorki jest poważnie zagrożona...

barbie, coś mi się wydaje, że Twoja pozycja jako organizatorki jest poważnie zagrożona...
Czując pismo nosem, wycofałam się z tej pozycji już dawnoeMTi pisze:Arti,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barbie, coś mi się wydaje, że Twoja pozycja jako organizatorki jest poważnie zagrożona...![]()
Chloru przez Twoją imprezę przegapiliśmy taki zlot

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Robi wrazenie, co
A lukim pomyślał chyba, że jednak ktoś mógł wziąć jego "zlot" na poważnie i nie pojawił się w obawie przed linczem... no chyba, że przybył incognito i obserwował rozwój sytuacji z ukrycia
A lukim pomyślał chyba, że jednak ktoś mógł wziąć jego "zlot" na poważnie i nie pojawił się w obawie przed linczem... no chyba, że przybył incognito i obserwował rozwój sytuacji z ukrycia
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie no jaja jak berety.
Tyle bicia piany a tu nagle jak się brać subarowa zjechała na "COROCZNY ZLOT SUBARU!!!!!!!!!! JUŻ OD 20 CZERWCA 2009 ROKU!!!!!!!!" (
) to samego wodzireja wywiało. 

rrosiak pisze:Napisałem przecież, że organizator nie dotarł. lukim, martwimy sięeMTi pisze:lukim, dawaj tu szczegółową relację, fotki, filmiki!![]()
Na zachętę fotka przedstawiająca wszystkie auta biorące udział w zlocie, film niebawem
Pół takeigo zlotu to ja w garażu mogę zrobić Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
masz jezioro w garazu? ot kawiormały 5150 pisze: Obrazek Pół takeigo zlotu to ja w garażu mogę zrobić![]()
Nie, mam jedno Subaru, ale jak się odleję na koło to i jezioro będzie. Nie Białe co prawda, bo innego koloru ale... 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
mały 5150, ja podjadę to zrobimy cały

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
mały 5150, you made my day

O kurr chłopie, mieszkasz 3km od Okuninki, to chyba wiesz gdzie bociany pionowo startują.., ale gdzie jest bankowy to już nie:)wójo pisze:Za to ja wpadnę jutro nad białe bo mieszkam 3km od tego miejsca
Dlatego dla zuchwałych, zapraszamy za rok...20 czerwca 2010r. od godz. 15ej wynajęte boisko asfaltowe w centrum Okuninki, po spotkaniu przy boisku Ośrodek Bankowy z pierwszeństwem dla SUBARU. Dla leśników okoliczne piachy obok Glinek do dyspozycji ugadane z Leśniczym leśnika.
Więcej info i po trochu niebawem. Pozdrawiam
Więcej info i po trochu niebawem. Pozdrawiam