Uwzględniając prędkość z jaką wiśnia zwykła poruszać się po szutrach tej tablicy powinniśmy szukać gdzieś koło Śnieżki bardziej.Olleo pisze:p.s. za tablica w tamtym miejscu juz sie niestety nie rozgladalem, a na wierzchu jej nie bylo.
Chlejady 2008
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Chlejady 2008

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ludzie, impreza była super, a opowieści co się działo można snuć tygodniami
Lucek, wielkie dzięki za ogarnięcie imprezy, organizacja mega profeska
Strasznie się cieszę, że Was wszystkich spotkałem, jesteście fantastyczni i trzeba będzie Chlejady powtórzyć
Lucek, wielkie dzięki za ogarnięcie imprezy, organizacja mega profeska
Strasznie się cieszę, że Was wszystkich spotkałem, jesteście fantastyczni i trzeba będzie Chlejady powtórzyć
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
co robisz wieczorem? bo ja nic nie planowalemKonto usunięte pisze: trzeba będzie Chlejady powtórzyć![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Melduję powrót
Jazda "żółtymi" i "białymi" drogami sprawdziła się w stu procentach, zero tłoku i zero policji, za to sporo frajdy. Z fajnych widoków, rzecz jasna 
WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH - za przesympatycznego spota. Oczywizda, szczególny dzięks dla Lucka za perfekcyjne ogarnięcie, miłe przyjęcie i w ogóle; mówiąc krótko: LUCJAN, JESTEŚ WIELKI
Tylko już nie marudź...
Pozdrowienia dla znajomych starych i nowych; także dla tych, których w tłumie i ferworze jakoś słabiej poznałem - przepraszam
- nadrobimy, mam nadzieję, następnym razem
Co do reszty spraw:
Ta świnia jak świnia, karkówka z tyranozaura była lepsza, ale miło ze strony świni, że jednakowoż wpadła. Chociaż jedna...
Wyrazy współczucia dla wiśni dzikiej i czarnego zła, a lodowiec to ma w ryj za podrzucanie tych kamieni...
Speszylfenks dla Barbie za marchewkowy zakalczyk
No i cóz, pora się rozglądać za następnym wolnym terminem...
WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH - za przesympatycznego spota. Oczywizda, szczególny dzięks dla Lucka za perfekcyjne ogarnięcie, miłe przyjęcie i w ogóle; mówiąc krótko: LUCJAN, JESTEŚ WIELKI
Tylko już nie marudź...
Pozdrowienia dla znajomych starych i nowych; także dla tych, których w tłumie i ferworze jakoś słabiej poznałem - przepraszam
Co do reszty spraw:
Ta świnia jak świnia, karkówka z tyranozaura była lepsza, ale miło ze strony świni, że jednakowoż wpadła. Chociaż jedna...
Wyrazy współczucia dla wiśni dzikiej i czarnego zła, a lodowiec to ma w ryj za podrzucanie tych kamieni...
Speszylfenks dla Barbie za marchewkowy zakalczyk
No i cóz, pora się rozglądać za następnym wolnym terminem...
Nie TY jeden....Konto usunięte pisze:Yyy, tego... wyspać się chciałem
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
No nie ja jeden, ale połozyłem się wpół do piątej a wstałem o dziewiątej
a wczoraj też lepiej nie było i nie spałem sobie słodko na różowej poduszeczce w RX-ie jak co poniektórzy
mam zdjęcia
A w ogóle to pół forum oblecę zbierajac swoje graty. Robert, czapkę u Ciebie zostawiłem
A w ogóle to pół forum oblecę zbierajac swoje graty. Robert, czapkę u Ciebie zostawiłem
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Wisnia juz zadowolona, obiecalem jej jakis element z carbonu. Nastepnym razem to ziemia odbije sie od niejWiS pisze: Wyrazy współczucia dla wiśni dzikiej
dawajKonto usunięte pisze: poduszeczce w RX-ie jak co poniektórzymam zdjęcia
![]()
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Czyli to była karkówka z Gala a nie od Gala?WiS pisze: Ta świnia jak świnia, karkówka z tyranozaura była lepsza,
Zastanawiało mnie w sobotę wieczorem przez chwilę gdzie jest nasz forumowy dinozaur... tak czy siak.. bardzo smaczna!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Takiej imprezy to jeszczenie było , do domku wróciłem szybko i sprawnie .
Chciałem wszystkim bardzo podziękować za wspaniałe towarzystwo
, Luckowi za przygotowanie imprezy po prostu mistrzostwo świata
, Funkiemu za genialny pomysł z koszulkami
i Remkowi również za przygotowanie projektu koszulek
.
W każdym razie impreza przedniej marki , która towarzysko była na najwyższym poziomie.
Do następnego razu
Chciałem wszystkim bardzo podziękować za wspaniałe towarzystwo
W każdym razie impreza przedniej marki , która towarzysko była na najwyższym poziomie.
Do następnego razu
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Konto usunięte pisze: Robert, czapkę u Ciebie zostawiłem
I co z tego, przecież do zimy daleko
A przy okazji podziękowania dla całego towarzystwa, było naprawdę super (jak zwykle zresztą)
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
ky pisze: Obrazek
Ile płacisz za widok jarmajowej Wiśni z wlewem LPG koło tablicy ?
Wróciliśmy do Warszawy. Podróż powrotna dwoma, czarnymi, warczącymi wueriksami bardzo miła. Podziękowania dla Wszystkich poznanych, pijących i niepijących
Do następnego odcinka !
Materiał dowodowy znajduje się tu -> http://picasaweb.google.com/chloru/4Chl ... QVEfqQH4-I
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
WiS pisze: Jazda "żółtymi" i "białymi" drogami sprawdziła się w stu procentach, zero tłoku i zero policji, za to sporo frajdy.
Potwierdzam, ustawilem automape na najkrotsza droge, prowadzila jakimiś zad*piami ale zero tloku, zero policji i duzo zakretow, co rekopensowalo trase 7h (wlacznie z obiadem)
Remek musial tam chyba zwolnic, bo by sie na tablicy nie skonczylo, tylko bym sie na niego natknal wbitego do polowy w stokArti pisze:Uwzględniając prędkość z jaką wiśnia zwykła poruszać się po szutrach tej tablicy powinniśmy szukać gdzieś koło Śnieżki bardziej.Olleo pisze:p.s. za tablica w tamtym miejscu juz sie niestety nie rozgladalem, a na wierzchu jej nie bylo.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
barbie pisze: Moje podsumowanie - znajdź 3 różnice:
Ta z rejestracją ma wlot LPG
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
My też już w domu. Droga była dłuuuuuga ale minęła bez problemów (ani pół korka i tyleż samo policjantów po drodze).
Impreza oczywiście mega
Wielgachne dzięki dla Lucka za organizację całego przedsięwzięcia.
Pozdrowienia dla całej poznanej ekipy. Warto było tłuc się tyle kilometrów
Do zobaczenia!
P.S.
Nasze foto - wkrótce.
Impreza oczywiście mega
Pozdrowienia dla całej poznanej ekipy. Warto było tłuc się tyle kilometrów
P.S.
Nasze foto - wkrótce.
O panie.. Ale słodzicie. Dajcie spokój. Ja tam jestem obrażony (właśnie sobie przypomniałem). Dawno mnie tak nie zelżono. Nie dość, że od pedałów mnie wyzywali, to jeszcze ręcznik Kovala mam w swoich klamotach.
A tak serio. Lucek -
Czy ktoś mi może powiedzieć, kto był na tej imprezie, bo nie zarejestrowałem.
A tak serio. Lucek -
Czy ktoś mi może powiedzieć, kto był na tej imprezie, bo nie zarejestrowałem.
czarne jest piękne...
Patrz, Remek sam o to zadbal =) Dobrze, ze mu nie pozwolilismy jeszcze jej spalic.WiS pisze:Porąbiemy i spalimy wiśnie...?Olleo pisze: na drewnie z drzewa owocowego
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
A to byl dopiero poczatek. Potem sie sciemnilo, wiec nie wiem, czy to w koncu osiagnelo cel zamierzony:wil3 pisze:No i apropo ogniska...

pierwsza selekcja zdjęć poszła. W sumie mam prawie 400
Później obrobię i wrzucę jakieś lepsiejsze. To jest prosto z aparatu więc bez paniki, będzie lepiej
http://picasaweb.google.com/zielinsko/Chlejady082008
Przy okazji wszelkie stosowne wyrazy dla Szanownych Zgromadzonych, ze szczególnym uwzględnieniem:
Lucka za apartament prezydencki lux torpeda
Konsumentów marchewki za dobrą minę do złej gry
i Remka za to że nie wrzuci tu zdjęcia z podwójnym zgonem
Miny tych, którzy dotychczas sądzili że jestem facetem/blondynką/nie ma mnie/nie przyjadę/"to tyyy???" bezcenne
Później obrobię i wrzucę jakieś lepsiejsze. To jest prosto z aparatu więc bez paniki, będzie lepiej
http://picasaweb.google.com/zielinsko/Chlejady082008
Przy okazji wszelkie stosowne wyrazy dla Szanownych Zgromadzonych, ze szczególnym uwzględnieniem:
Lucka za apartament prezydencki lux torpeda
Konsumentów marchewki za dobrą minę do złej gry
i Remka za to że nie wrzuci tu zdjęcia z podwójnym zgonem
Miny tych, którzy dotychczas sądzili że jestem facetem/blondynką/nie ma mnie/nie przyjadę/"to tyyy???" bezcenne
Btw. dotarliscie juz do wiesci?
http://www.roadlook.pl/sport/rajd-karko ... rycza.html
http://www.roadlook.pl/sport/rajd-karko ... rycza.html
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
barbie pisze: Konsumentów marchewki za dobrą minę do złej gry
barbie, marchewka była naprawdę w porządku
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -