Uwzględniając prędkość z jaką wiśnia zwykła poruszać się po szutrach tej tablicy powinniśmy szukać gdzieś koło Śnieżki bardziej.Olleo pisze:p.s. za tablica w tamtym miejscu juz sie niestety nie rozgladalem, a na wierzchu jej nie bylo.

Uwzględniając prędkość z jaką wiśnia zwykła poruszać się po szutrach tej tablicy powinniśmy szukać gdzieś koło Śnieżki bardziej.Olleo pisze:p.s. za tablica w tamtym miejscu juz sie niestety nie rozgladalem, a na wierzchu jej nie bylo.
co robisz wieczorem? bo ja nic nie planowalemKonto usunięte pisze: trzeba będzie Chlejady powtórzyć![]()
Nie TY jeden....Konto usunięte pisze:Yyy, tego... wyspać się chciałem
Wisnia juz zadowolona, obiecalem jej jakis element z carbonu. Nastepnym razem to ziemia odbije sie od niejWiS pisze: Wyrazy współczucia dla wiśni dzikiej
dawajKonto usunięte pisze: poduszeczce w RX-ie jak co poniektórzymam zdjęcia
![]()
Czyli to była karkówka z Gala a nie od Gala?WiS pisze: Ta świnia jak świnia, karkówka z tyranozaura była lepsza,
Konto usunięte pisze: Robert, czapkę u Ciebie zostawiłem
ky pisze: Obrazek
WiS pisze: Jazda "żółtymi" i "białymi" drogami sprawdziła się w stu procentach, zero tłoku i zero policji, za to sporo frajdy.
Remek musial tam chyba zwolnic, bo by sie na tablicy nie skonczylo, tylko bym sie na niego natknal wbitego do polowy w stokArti pisze:Uwzględniając prędkość z jaką wiśnia zwykła poruszać się po szutrach tej tablicy powinniśmy szukać gdzieś koło Śnieżki bardziej.Olleo pisze:p.s. za tablica w tamtym miejscu juz sie niestety nie rozgladalem, a na wierzchu jej nie bylo.
barbie pisze: Moje podsumowanie - znajdź 3 różnice:
Patrz, Remek sam o to zadbal =) Dobrze, ze mu nie pozwolilismy jeszcze jej spalic.WiS pisze:Porąbiemy i spalimy wiśnie...?Olleo pisze: na drewnie z drzewa owocowego
A to byl dopiero poczatek. Potem sie sciemnilo, wiec nie wiem, czy to w koncu osiagnelo cel zamierzony:wil3 pisze:No i apropo ogniska...
barbie pisze: Konsumentów marchewki za dobrą minę do złej gry