Owszem. Paris czasami leży w różnych malowniczych miejscach. Ale tym razem wcale mi jej nie brakowałoLouCyphre pisze: czy jakikolwiek hilton leży w takiej malowniczej okolicy ?
Chlejady 2008
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Chlejady 2008
A co mogłeś innego napisać....WiS pisze:Owszem. Paris czasami leży w różnych malowniczych miejscach. Ale tym razem wcale mi jej nie brakowałoLouCyphre pisze: czy jakikolwiek hilton leży w takiej malowniczej okolicy ?
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
LouCyphre pisze: czy jakikolwiek hilton leży w takiej malowniczej okolicy ?
Bywa

Ale tam nie byłoby takiej imprezy. A raczej takich Imprez
Lucek, skoro w takim razie zrzucasz winę na żonę, to pozdrów Agę serdecznie od nas.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
LouCyphre pisze: Co do organizacji - nieco przesadzacie z tymi peanami. Większość uznania należy się słusznie Mojej lepszej Połowie. Naprawdę bez niej byłoby trudniej to poogarniać jako tako.
O tak, wielkie uznania dla Agi. Ona święta kobieta jest, a zwłaszcza teraz
Ja dopiero dochodzę do siebie
Jak dla mnie to jak zrobimy jeszcze taki weekend to ja poproszę jakiś EnelMed o podstawienie karetki żeby sobie w niedzielę rano krew przetoczyć
no, bo ile można na ketonalu jechać

P.S.Właśnie prasuję koszulkę z Chlejad
A ja powiem krótko jak będzie trzeba to i pół Europy...Arti pisze: Co do miejsca to mi jest wszystko jedno, mogę jechać nawet i przez pół europy żeby zobaczyć wasze facjaty, zjeść kawał świni, poupalać subaraka i zalać się w trupa....
No może z tym ostatnim przesadziłem.![]()
P.S.Właśnie prasuję koszulkę z Chlejad
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Właśnie wróciłem do domu.
Dzięki wszystkim.
ps.
ku pamięci:
- "chcesz mentosa, pedale?"
- luksus the dog;
- Lucek wracający 1,5 h do swojego pokoju;
- ławki atakujące znienacka;
- potok atakujący znienacka;
oraz:
- ekipa autochtonów atakująca znienacka, wypijająca całą flaszkę jaegermeistera i znikająca
Dzięki wszystkim.
ps.
ku pamięci:
- "chcesz mentosa, pedale?"
- luksus the dog;
- Lucek wracający 1,5 h do swojego pokoju;
- ławki atakujące znienacka;
- potok atakujący znienacka;
oraz:
- ekipa autochtonów atakująca znienacka, wypijająca całą flaszkę jaegermeistera i znikająca
Aaaa.. popłakałem się.Bergen pisze: "chcesz mentosa, pedale?"
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Bergen pisze: ekipa autochtonów atakująca znienacka
A, to historii nie znasz jak ich spotkałem...
Bergen pisze: wypijająca całą flaszkę jaegermeistera i znikająca![]()
Noooo, po całym litrze kropli żołądkowych to nie dziwota
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
Gal, byłbym zapomniał. Zwróć uwagę kolegom rówieśnikom, żeby więcej nie napadali na organizatorów.
Dziękuje
Dziękuje
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Bergen, zapomniałeś jeszcze o kamieniach polodowcowych atakujących z nienacka. A autochtony albo szybko opędzlowali te flaszkie albo ja wynieśli razem ze sobą. Tak czy siak, dobrze, że nie wpadli w moje ręce....

To pewnie Koval!Bergen pisze: - "chcesz mentosa, pedale?"

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Arti pisze: Bergen napisał(a):- "chcesz mentosa, pedale?"
To pewnie Koval!
Taa, a kto się pierwszy odwrócił? Nasz mały blondasek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ja dalej ryczęvibowit pisze:Aaaa.. popłakałem się.Bergen pisze: "chcesz mentosa, pedale?"
No, tego to im k...a nie mogę darowaćBergen pisze: - ekipa autochtonów atakująca znienacka, wypijająca całą flaszkę jaegermeistera i znikająca![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Arti
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, jeśli "nasz mały blondasek " to ja, to nie kojarze żadnych mentosów. 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
w ramach dochodzenia, znalazlem ich fotki w miejscowej zawodowceArti pisze: Bergen, zapomniałeś jeszcze o kamieniach polodowcowych atakujących z nienacka. A autochtony albo szybko opędzlowali te flaszkie albo ja wynieśli razem ze sobą. Tak czy siak, dobrze, że nie wpadli w moje ręce....![]()

- Arti
- 6 gwiazdek
remek, jesteś pewny, że to oni?
Jak spotkam to zęby wybije co do jednego! Darmozjady i kradzieje, naszego szczura pozbawili kropelek na jego skołatany podróżą do Turcji żołądek.
żesz w morde, poznaje ich!
Jak spotkam to zęby wybije co do jednego! Darmozjady i kradzieje, naszego szczura pozbawili kropelek na jego skołatany podróżą do Turcji żołądek.
żesz w morde, poznaje ich!

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Zdjęcia nieco obrobione, trochę usuniętych, trochę dodanych: http://picasaweb.google.com/zielinsko/Chlejady082008
Jeśli ktoś reflektuje na lepszą jakość/przeróbki/usunięcie/dodanie czegoś gdzieś, to niech da znak sygnał
PS przy okazji wielkie podziękowania dla misoo-wego za pożyczenie lampy do aparatu. Bez niej byłby płacz i zgrzytanie zębami
Jeśli ktoś reflektuje na lepszą jakość/przeróbki/usunięcie/dodanie czegoś gdzieś, to niech da znak sygnał
PS przy okazji wielkie podziękowania dla misoo-wego za pożyczenie lampy do aparatu. Bez niej byłby płacz i zgrzytanie zębami
Barbie, jak to sie dzieje, ze kiedys moglem na picasie otworzyc sobie kazde zdjecie oryginalny obraz i zapisac, a teraz nie mam takich opcji - u nikogo z was?
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
remek, normalnie stronka wypas... szukałem czegoś, czym mógłbym zrobić sobie avatara. 
A w ogóle ten 2. od prawej, to wygląda na herszta bandy.
A w ogóle ten 2. od prawej, to wygląda na herszta bandy.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Arti, kto to był pozostanie tajemnicą
Olleo, być może tak jak ja ludzie zmniejszają zdjęcia - bo inaczej wrzucałbym je do jutra
remek,
czy ten pierwszy od prawej w górnym rzędzie to Jan Tomaszewski? 
Barbie, zdjęcia wypas
Olleo, być może tak jak ja ludzie zmniejszają zdjęcia - bo inaczej wrzucałbym je do jutra
remek,
Barbie, zdjęcia wypas
WiS, to światło stopu u mnie to działa, słoń albo słońce tak padało, że Ci się zdawało, że nie świeci. Sprawdziłem dopiero dzisiaj w nocy 
A jesteś zalogowany do picasy?Olleo pisze:Barbie, jak to sie dzieje, ze kiedys moglem na picasie otworzyc sobie kazde zdjecie oryginalny obraz i zapisac, a teraz nie mam takich opcji - u nikogo z was?
Ja wczoraj miałam problem w pracy z pobieraniem albumów, cały czas mój komputer nie rejestrował że ma picasę i nie uaktywniał linków do pobierania, tylko proponował instalację. Dopiero jak wróciłam do domu to zaczęło działać. Nie wiem czy kwestia resetu komputera, czy cienkiej neostrady w pracy, ale się buntowało.
Pobieranie pojedynczych zdjęć powinno być dostępne i bez zainstalowanej picasy, więc jeśli nie działa, to spróbuj reset.
BTW na firefoxie3 wszystkie serwisy Googla lubią się buntować, więc to też może być przyczyną.
U mnie pobieranie zablokowane nie jest, więc próbuj do upadłego, powinno się udać.
Konto usunięte, thx
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
dokladnie tak samo mam. Tylko, ze reset nie pomaga.barbie pisze: a wczoraj miałam problem w pracy z pobieraniem albumów, cały czas mój komputer nie rejestrował że ma picasę i nie uaktywniał linków do pobierania, tylko proponował instalację.
remek, Nie wklejaj więcej takich fotek. Przez Ciebie Agę brzuch ze śmiechu boli, a ja się popłakałem