Zależy od materiału koszulki.eMTi pisze:Da się to jeszcze naciągnąć?
Nie pitol bo wczoraj mnie wzielo przy okazji innej roboty i powiadomienia z grubsza dzialaja. Przynajmniej mi.eMTi pisze:aaaaaaa... durne niedziałające powiadomienia i przegapiłem terminDa się to jeszcze naciągnąć?
Ty trollu jeden TyAlan, Alan, Alan! pisze: Zeby zmienic oliwe w aucie tez czekasz na powiadomienie?
Powinieneś skorzystaćniuniek pisze:
Przecież już jednego poleciłeś.Coś z nią nie tak
![]()
no średnio ta dokładka zderzaka wygląda i pewnie za chwilę odpadnie na pierwszej nierówności ale ogólnie nie ma tragediiniuniek pisze:Przecież już jednego poleciłeś.Coś z nią nie tak
Absolutnie wszystko jak najbardziej OK. Okulista niepotrzebny, Szymon przejął się tym, że nie zwróciłeś uwagi na tandetną dokładkę przedniego zderzaka. Koszulka w rozmiarze M.niuniek pisze: Coś z nią nie tak
To żadna tandeta, wysoko gatunkowe gumoleum polerowane sidoluxemArti pisze:Absolutnie wszystko jak najbardziej OK. Okulista niepotrzebny, Szymon przejął się tym, że nie zwróciłeś uwagi na tandetną dokładkę przedniego zderzaka.niuniek pisze: Coś z nią nie tak
....i już wiemy czym Żemol w zeszłym roku wysmarował laczkiŻemol pisze: gumoleum polerowane sidoluxem