Koszulki na ELMOT
Re: Koszulki na ELMOT
aaaaaaa... durne niedziałające powiadomienia i przegapiłem termin
Da się to jeszcze naciągnąć? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, nie marudź ,założysz z chlejad starą 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
buu... ale jest za to inny plus - po raz pierwszy od 2 miesięcy doszło powiadomienie na maila
szkoda tylko, że ironicznie właśnie o tym, że przez zagapienie lipa
No nic, trudno. A jaki ostatecznie wzór? Gumasowa przedostatnia? Bo gdzieś się natknąłem, że jakieś zmiany były.. Może sobie ogarnę we własnym zakresie.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi, pogadaj z kimś, kto zamówił więcej niż jedną, może będzie skłonny Ci odstąpić w imię wyższych wartości 
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Zależy od materiału koszulki.eMTi pisze:Da się to jeszcze naciągnąć?
Ale na przykład z Citanem powinniście się do jednej zmieścić.
ja się teraz jaram, że mi powiadomienia wrociły!! Święto lasu normalnie
I nie pitolić mi tu, tylko niech ktoś mi finalny wzór zarzuci, to sobie ogarnę bez wciskania się z kimkolwiek (no może oprócz Pati
)
I nie pitolić mi tu, tylko niech ktoś mi finalny wzór zarzuci, to sobie ogarnę bez wciskania się z kimkolwiek (no może oprócz Pati
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Nie pitol bo wczoraj mnie wzielo przy okazji innej roboty i powiadomienia z grubsza dzialaja. Przynajmniej mi.eMTi pisze:aaaaaaa... durne niedziałające powiadomienia i przegapiłem terminDa się to jeszcze naciągnąć?
Zeby zmienic oliwe w aucie tez czekasz na powiadomienie? :-P
eMTi,
tu masz wzory w krzywych: https://dl.dropbox.com/u/302833/ELMOT_koszulka.zip
świnka jest z tyłu.
tu masz wzory w krzywych: https://dl.dropbox.com/u/302833/ELMOT_koszulka.zip
świnka jest z tyłu.
Ty trollu jeden TyAlan, Alan, Alan! pisze: Zeby zmienic oliwe w aucie tez czekasz na powiadomienie?
Powiadomienia mi od dziś zaczęły banglać (pierwsze o tym, że już jest za późno na koszulki
barbie, dzięki wielkie! Tylko kto przy zdrowych zmysłach używa Corela
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Autocad nieintuicyjny? Bog cie opuscil? To najleplszy soft do krzywych jaki znam, no ok po malym tuningu tez rhino3d. Jego glowna zaleta to command line. Nie ma nic bardziej powolnego jak szukanie ikonek po toolbarach.
Tak, smarowalem tam wszystkie nieregularne ksztalty z dodtkowym utrudnieniem ze nie spline tylko lukami.
Piekny program. Corel tez ok, choc ma masakryczna wade - zoom na rolce od myszki dziala zle. Illustrator ma swoje zycie - jest standardem i tylko tyle, ponoc dobry ale ja nie moglem sie przekonac,bo zawsze bylem corelowy.
Uzywalem AC 2000i bo te nowe maja za duzo pierdol. 'C tan tan r...' piekna sprawa.
Tak, smarowalem tam wszystkie nieregularne ksztalty z dodtkowym utrudnieniem ze nie spline tylko lukami.
Piekny program. Corel tez ok, choc ma masakryczna wade - zoom na rolce od myszki dziala zle. Illustrator ma swoje zycie - jest standardem i tylko tyle, ponoc dobry ale ja nie moglem sie przekonac,bo zawsze bylem corelowy.
Uzywalem AC 2000i bo te nowe maja za duzo pierdol. 'C tan tan r...' piekna sprawa.
command line jest ok, to fakt. Ale wiele patentów ma tkwiących w latach 80tych
Cała branża poszła do przodu, a oni kurczowo trzymają się pewnych rozwiązań.. No ale to nie o tym temat 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Nieeeee
To jest temat o koszulkach subaru. GTFO z krzywymi i wektorami!
Krój damski:

Krój damski:

pasuje nawet do estetów i wątku szpilkowego 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Powinieneś skorzystaćniuniek pisze:
Przecież już jednego poleciłeś.Coś z nią nie tak
![]()
no średnio ta dokładka zderzaka wygląda i pewnie za chwilę odpadnie na pierwszej nierówności ale ogólnie nie ma tragediiniuniek pisze:Przecież już jednego poleciłeś.Coś z nią nie tak
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Absolutnie wszystko jak najbardziej OK. Okulista niepotrzebny, Szymon przejął się tym, że nie zwróciłeś uwagi na tandetną dokładkę przedniego zderzaka. Koszulka w rozmiarze M.niuniek pisze: Coś z nią nie tak

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
To żadna tandeta, wysoko gatunkowe gumoleum polerowane sidoluxemArti pisze:Absolutnie wszystko jak najbardziej OK. Okulista niepotrzebny, Szymon przejął się tym, że nie zwróciłeś uwagi na tandetną dokładkę przedniego zderzaka.niuniek pisze: Coś z nią nie tak
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
....i już wiemy czym Żemol w zeszłym roku wysmarował laczkiŻemol pisze: gumoleum polerowane sidoluxem
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW