Słodziutkimihati pisze:booSTi pisze:Kończcie biadolić bo są filmy do obejrzenia w wątku z track dayem
Tja, z wisienkami
Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
A to juz nie wiem, bo nie probowalem, polegam na zdaniu KolegibooSTi pisze: Słodziutkimi
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
booSTi, jeszcze foty z ostatniej geometrii

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
się uśmiałem 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A ja byłem widziałem poldolota spalin powąchałem i powiem giiit. Co do obstawy odcinków to faktycznie nie było słychać gwizdków ani nie widać było gości w kamizelkach......
ogólnie trza na klatkę zbierać.......
a załóg fakt cała masa jedynie te gamonie niebiewskie nie wpuszczali (przynajmniej jak ja byłem) i trza było z kopytka uderzyć no ale na RSMP i więcej się chodziło.........
ogólnie trza na klatkę zbierać.......
a załóg fakt cała masa jedynie te gamonie niebiewskie nie wpuszczali (przynajmniej jak ja byłem) i trza było z kopytka uderzyć no ale na RSMP i więcej się chodziło.........
Re:
Jakby wpuszczali to dopiero bylby burdel. Mi to cisnienie skacze jak w RSMP wyciagaja lape po kase za wejscie na odcinek.wicher pisze: jedynie te gamonie niebiewskie nie wpuszczali ........
wicher, a trzeba było podejść ,pogadali by my
hati, dokładnie
i teraz premiera filmiku
Link: http://www.youtube.com/watch?v=SYA66BxbDPo

hati, dokładnie
i teraz premiera filmiku
Link: http://www.youtube.com/watch?v=SYA66BxbDPo
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
No ,po tym drugim obrocie, zawrotka takim pieknym slajdem ze inzynierowie z FSO mogliby byc dumni ;) Koronacja jakas byla, czy dopiero bedzie?
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 90 razy
- Polubione posty: 445 razy
Re: Re:
I bardzo słusznie organizator RSMP robi.hati pisze: Mi to cisnienie skacze jak w RSMP wyciagaja lape po kase za wejscie na odcinek.
Na większości rajdów WRC są karnety. Na innych też. To zupełnie normalne i moim zdaniem tak też powinno być na RSMP.
Organizator ponosi ogromne koszty i sprzedaż biletów na zawody jest dla czymś zupełnie normalnym. Oczywiście ich cena musi być adekwatna do rangi imprezy, na RSMP nie mogą kosztować tyle, co na WRC.
Re: Re:
WRC i RSMP to chyba troche inne ligi to raz. Dwa - latają po publicznych drogach a nie na torze - za tor mozna kasowac bilety, bo to czyjas wlasnosc, natomiast lasy sa panstwowe a kosztem remontu drog i tak obciaza sie samorzady. Organizator pewnie placi jakos za zajecie pasa drogowego, natomiast nie sadze aby pokrywal koszt naprawy czy koszt przygotowania drogi do wyscigu. Czyli ostatecznie spija smietanke za bilety a koszty i tak idą do ludu, ktory jest kasowany za bilet. Zeby to jeszcze mialo jakies przelozenie na materialy marketingowe, czyli idziesz, placisz, dostajesz jakas pamiatke (bilet z trasa rajdu, jakies foto z lista załóg , COKOLWIEK kojarzacego sie akurat z tym rajdem). Tymczasem stoi paru kasiarzy i wyciaga łapke po 5 zeta. Jak ide z całą moja rodzinka to mi sie odechciewa po takim wstepie. Paragonu na bilet raczej tez nie dostane. A czy to nie jest tez tak, ze bez kibicow rajdy nie mialyby sensu?jarmaj pisze:
I bardzo słusznie organizator RSMP robi.
Na większości rajdów WRC są karnety. Na innych też. To zupełnie normalne i moim zdaniem tak też powinno być na RSMP.
Organizator ponosi ogromne koszty......
Podsumowujac - nie zgadzam sie w tym temacie z Toba w calej rozciaglosci.
może w przyszłościhati pisze: Koronacja jakas byla, czy dopiero bedzie?
z tym pełna zgoda lecz niestety teraz za to co jest zrobione dla kibiców należy się może ze dwa złote na wstęp i wszystko ,bo powiedzmy sobie szczerze ,nic nie ma. Niech parkują po krzakach idąc 3 kilometry z buta , dojazd do odcinaka nie oznakowany wcale trzeba kombinować z mapami wszelkiego typu (najlepiej wojskowymijarmaj pisze: Oczywiście ich cena musi być adekwatna do rangi imprezy, na RSMP nie mogą kosztować tyle, co na WRC.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat pisze:wicher, a trzeba było podejść ,pogadali by my
A witali my się na parkingu z Grażką z MTSu stałem :)
wicher, no widzisz to się nie przedstawiliśmy
Link: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... -dX173zZIY
Link: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... -dX173zZIY
Zamaszyście, elegancki przejazdburat pisze: i teraz premiera filmiku
brahu, w niektórych miejscach aż za zamaszyście
ale dzięki 
burat, czy to już na oponkach, które pomagałem Ci załatwiać? Jakie wrażenia?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, tak
wrażenia dość dobre choć spodziewałem się lepszych czasów ale to chyba brak wjechania się w auto
, mam wrażenie ,że 4.20 sek to będzie realne do osiągnięcia ,a może i lepiej jak w górnej partii bardziej zaufam trzymaniu się opon i pojadę zakręty bardziej odważnie ,co już przy trzecim podjeździe próbowałem
,a w dolnej nie walnę spina i później trochę będę hamował do niektórych zakrętów 
pamiętaj, że to cały czas opona o miękkiej ściance, więc musi też być dopompowana odpowiednio, a to z kolei zmniejsza przyczepność.. Tak więc błędne koło..
eMTi, jest tam jakaś szansa na slick avona ale cholera to znowu kasa której na razie nie ma , chyba ,że się pojawi na horyzoncie jakiś sponsor
, więc na razie to musi starczyć 
wiem, jak się przewieziesz na profi gumie, to zobaczysz, jaka to jest przetotalna przepaść i inna frajda z jazdy.. choć nie wiem, jak to mocowo będzie wyglądało w poldku
pewnie tak sobie ale teraz bardziej denerwuje mnie odklejający się za mocno przód ,choć i tak nie jest źle jak na początku