Słodziutkimihati pisze:booSTi pisze:Kończcie biadolić bo są filmy do obejrzenia w wątku z track dayem
Tja, z wisienkami

Słodziutkimihati pisze:booSTi pisze:Kończcie biadolić bo są filmy do obejrzenia w wątku z track dayem
Tja, z wisienkami
A to juz nie wiem, bo nie probowalem, polegam na zdaniu KolegibooSTi pisze: Słodziutkimi
Jakby wpuszczali to dopiero bylby burdel. Mi to cisnienie skacze jak w RSMP wyciagaja lape po kase za wejscie na odcinek.wicher pisze: jedynie te gamonie niebiewskie nie wpuszczali ........
I bardzo słusznie organizator RSMP robi.hati pisze: Mi to cisnienie skacze jak w RSMP wyciagaja lape po kase za wejscie na odcinek.
WRC i RSMP to chyba troche inne ligi to raz. Dwa - latają po publicznych drogach a nie na torze - za tor mozna kasowac bilety, bo to czyjas wlasnosc, natomiast lasy sa panstwowe a kosztem remontu drog i tak obciaza sie samorzady. Organizator pewnie placi jakos za zajecie pasa drogowego, natomiast nie sadze aby pokrywal koszt naprawy czy koszt przygotowania drogi do wyscigu. Czyli ostatecznie spija smietanke za bilety a koszty i tak idą do ludu, ktory jest kasowany za bilet. Zeby to jeszcze mialo jakies przelozenie na materialy marketingowe, czyli idziesz, placisz, dostajesz jakas pamiatke (bilet z trasa rajdu, jakies foto z lista załóg , COKOLWIEK kojarzacego sie akurat z tym rajdem). Tymczasem stoi paru kasiarzy i wyciaga łapke po 5 zeta. Jak ide z całą moja rodzinka to mi sie odechciewa po takim wstepie. Paragonu na bilet raczej tez nie dostane. A czy to nie jest tez tak, ze bez kibicow rajdy nie mialyby sensu?jarmaj pisze:
I bardzo słusznie organizator RSMP robi.
Na większości rajdów WRC są karnety. Na innych też. To zupełnie normalne i moim zdaniem tak też powinno być na RSMP.
Organizator ponosi ogromne koszty......
może w przyszłościhati pisze: Koronacja jakas byla, czy dopiero bedzie?
z tym pełna zgoda lecz niestety teraz za to co jest zrobione dla kibiców należy się może ze dwa złote na wstęp i wszystko ,bo powiedzmy sobie szczerze ,nic nie ma. Niech parkują po krzakach idąc 3 kilometry z buta , dojazd do odcinaka nie oznakowany wcale trzeba kombinować z mapami wszelkiego typu (najlepiej wojskowymijarmaj pisze: Oczywiście ich cena musi być adekwatna do rangi imprezy, na RSMP nie mogą kosztować tyle, co na WRC.
burat pisze:wicher, a trzeba było podejść ,pogadali by my
Zamaszyście, elegancki przejazdburat pisze: i teraz premiera filmiku