PW idzie

eMTi pisze: Gregski chłopie i Ty to mówisz po tym, jak mi powiedziałeś, że ten Twój OBK to wóz do jazdy w pole i po tej leśnej przebieżce z Funky'im i Kruszynem? To co mają powiedzieć inni? No comments....
remek pisze:Jarmajowi! Chłopie ale Ty zapier...- tempo OSowe i agresywne - tak jak lubie
![]()
musimy kiedys opisac jakis fragmencik. Lubie sie tak bać.jarmaj pisze:
eeee tam, to tylko dzięki dobremu dyktowaniu przez pilota![]()
barbie pisze: Zagatka - czy Państwo wie, że te kwiatki były zrobione ręcznie, własnoręcznie przez Zagatkę i było ich łącznie ponad 100? MI-STRZO-STWO
Rapidshare to bardzo cywilizowana forma wydaje sie mi tylko 66MB do ściagnięcia, ewentualnie można gdzieś przypiąć linka aby był łatwiejszy dostęp.gregski pisze:remos, powiesil bys je w jakies bardziej cywilizowanej formie.. pls.
barbie pisze: Zagatka - czy Państwo wie, że te kwiatki były zrobione ręcznie, własnoręcznie przez Zagatkę i było ich łącznie ponad 100? MI-STRZO-STWO
No ja kwiatuszka nie dostałem ale to pewnie za słowa, że "jak kobieta chce to palcami zrobi wszystko".citan pisze: Zagatka, to tym bardziej mi miło, że zaszczyciłaś moje autko takim kwiatuszkiem, oczywiście teraz jeździ z gracją na podszybiu - taki miernik przeciążeń.
Niezamaco. Was na pokład wziąłem nie bez powodu.citan pisze: rti, jeszcze raz napiszę, dzięki za przewiezienie naszych na-szczęście-nie-za-ciężkich tyłeczków.
chyba masz teraz dokręconą śrubę w robocie, że tak mało wylewnie napisałeś.. Normalnie jak nie Ty :Plukwol pisze:witam
wszystko zostało napisane. dzieki dzieki. Strasznie przekozacka ekipa.
Kurcze, już któryś raz czytam o czymś co przywieźli inquizowieKonto usunięte pisze: inquizom za kosz świnek, mniam![]()
WRC fan pisze: Co racja to racja - mnie się we Francy rozszczelnił wydech (na szczęście już w Krakowie a nie na autobanie)
![]()
Cholera nie jadłemChloru pisze: mały 5150, smaczne bułeczki z serem pleśniowym w środku. Były w kształcie świnek.![]()
![]()
Rozumiem, że kiepskie nie byłyBergen pisze: ...większość których zjadł Bergen, zagryzając Cytrynówkę...