CHLEJADY 2009

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: CHLEJADY 2009

Post 18 maja 2009, o 10:33

Opis plecaka się zgadza, do środka nie zaglądałem. :->

PW idzie :razz:

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Post 18 maja 2009, o 10:41

eMTi pisze: Gregski chłopie i Ty to mówisz po tym, jak mi powiedziałeś, że ten Twój OBK to wóz do jazdy w pole i po tej leśnej przebieżce z Funky'im i Kruszynem? To co mają powiedzieć inni? No comments....

no wlasnie dla mnie na moich balonach to nie bylo jakies wielkie wyzwanie ale jak widzialem te nisko zawieszone maszynki do zapier... po kretym i plaskim to az mnie zeby bolaly ...

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 18 maja 2009, o 10:45

Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Barbie i Remka za zorganizowanie całej imprezy :thumb: Wykonaliście niewiarygodną pracę :!:
Wielkie dzięki dla Funky'ego za koszulki, dla Artiego za prowadzenie nas w słusznym tempie przez Jodłownik, dla Zofiji, Niuńka i Michala, za przesympatyczne towarzystwo w Gacoperzu, dla Megis, WRC Fana i Az'a za przemiłe towarzystwo w drodze powrotnej do Krakowa, dla Jarmaja za przejażdżkę OS-owym tempem (Jarmaj rządzi!), dla RRosiaka za przejażdżkę OBK, dla Inquizów za przepyszne świniacze :thumb:
Wymieniać mógłbym tak w nieskończoność :!: Co tu dużo gadać: było zajebiście, Chlejadowicze wszystkich krajów, jesteście super :!: Już nie mogę się doczekać następnego odcinka :thumb:

PS Arti. Żubrówka rządzi :mrgreen:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 18 maja 2009, o 11:25

odżyłem :mrgreen:

dzięki wszystkim za super zabawe, jak już wielokrotnie zostało napisane jesteście super.

Spejszyl thanks za dodatkowy wkład:
Barbie, za ogarnianie przed i podczas imprezy. Żebyście widzieli te tony maili, arkusze kalk z rozmieszczeniem ludzi po pokojach etc. :thumb:
Gospodarzowi i Gospodarce :mrgreen: , dzięki, którym to forum ma gdzie wisiec.
Funky'emu za koszulki.
Luckowi, za ideę.
Artiemu za ogarniecie kolumny rajdowej.
Sidorowi za cytrynówkę.
Inquizom za swiniacze.
Papparazzi team za to, ze nikomu nie bedzie glupio po publikacji :evilgrin: :mrgreen:
Zagatce za kwiatki na autach :-d bede się lansować, a co :mrgreen:
Bergenowi za szoferowanie Wiśni.
Arno na żywo jest jeszcze mniej poskładany niż jego posty :thumb:
Wolakowi za to, że jest jaki jest :mrgreen:

Jarmajowi! Chłopie ale Ty zapier... :o - tempo OSowe i agresywne - tak jak lubie :thumb: dużo się jeszcze muszę nauczyć.

oraz p. Górskiemu, za to, że nie wziął sobie do serca porad 'życzliwych' na początku maja i impreza mogła się odbyć.
Życzliwym też dzięki... za pamięć, ale lepiej byłoby nie tracić czasu na pierdoły i się Lecha napić - może nawet na Chlejadach.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 18 maja 2009, o 11:32

przypomniało mi się. Panu policjantowi, który nie dość, że miał poczucie humoru to był na tyle elastyczny, że mogliśmy wjechać bardzo blisko OSu i ustawić się jedną kolumną.

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 18 maja 2009, o 12:00

To tera ja :evilgrin:

Było fajnie strasznie, a odsetek niezadowolonych uczestników był jednocyfrowy, więc myślę, że się udało :mrgreen:
Przepraszam za niedociągnięcia i błędy w informacji o pokojach (w niektórych brak łazienek i gorszy standard) - nie wiedziałam tego i nie miałam jak sprawdzić. Ale mam nadzieję, że całokształt zrekompensował te fopa ;-)
Dziękuję wszystkim, że nie narzekali :mrgreen:
W szczególności:
Remisław - za ogarnianie tam gdzie ja nie ogarniałam i za to że mnie nie zabił podczas przygotowań :mrgreen:
Arti - za wsparcie przy zakwaterowywaniu ludzi i za prowadzenie na oesy :-)
Funky - za koszulki, w szczególności za te limitowane. Miód malyna :thumb:
Lucjan - że chciało Ci się rozpocząć ten cykl, wymyśleć ideę... no i wogle :thumb:
Zagatka - czy Państwo wie, że te kwiatki były zrobione ręcznie, własnoręcznie przez Zagatkę i było ich łącznie ponad 100? MI-STRZO-STWO :-)
Inquizy - prosiaki super :thumb:
I wszystkim, wszystkim którzy przyjechali. KRESKA RZONDZI :thumb:

Od rana zastanawiamy się z Remisławem czy następne w sierpniu czy we wrześniu :-d

A na koniec, nawiązując do niektórych przedmówców, pragnę pozdrowić pewnych Forumowiczów Forum SIP, którym bardzo przeszkadzamy. Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem takiej zaciętości, żeby próbować uniemożliwić nam imprezę opowiadając bzdury właścicielowi hotelu. Mnie by się naprawdę nie chciało. Niestety, zła wiadomość jest taka, że impreza się udała fantastycznie, a to Wy sobie wystawiliście (nie pierwszy raz niestety...) świadectwo :roll:

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 442 razy

Post 18 maja 2009, o 12:07

remek pisze:Jarmajowi! Chłopie ale Ty zapier... :o - tempo OSowe i agresywne - tak jak lubie :thumb:

:oops:

eeee tam, to tylko dzięki dobremu dyktowaniu przez pilota :-)

lukwol
3 gwiazdki
Auto: WRX
Polubione posty: 1 raz

Post 18 maja 2009, o 12:13

witam

wszystko zostało napisane. dzieki dzieki. Strasznie przekozacka ekipa.
:thumb:

remos
0 gwiazdek
Auto: Nie znam się na Autach...

Post 18 maja 2009, o 12:15

Witam wszystkich,
Chcę się przywitać i podziękować za superową Impreze :P Mam nadzieję spotkać się z Wami jeszcze i to nie raz. Poniżej link do zdjęć wykonanych przeze mnie, jeżeli ktoś chciałby w większej rozdzielczości lub NEFy to proszę dajcie znać.

http://rapidshare.com/files/234326450/Z ... a_G_ra.rar

Pozdrawiam
remos

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

jarmaj pisze:

eeee tam, to tylko dzięki dobremu dyktowaniu przez pilota :-)
musimy kiedys opisac jakis fragmencik. Lubie sie tak bać. :mrgreen:

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

remek, czym prędzej ingeruj w bazę i zmieniaj lukwola na KOLIBRA. :mrgreen:
Obrazek

gregski
6 gwiazdek

Post 18 maja 2009, o 12:17

remos, powiesil bys je w jakies bardziej cywilizowanej formie.. pls.

citan
5 gwiazdek
Auto: japońskie
Polubił: 41 razy
Polubione posty: 14 razy

Post 18 maja 2009, o 12:20

barbie pisze: Zagatka - czy Państwo wie, że te kwiatki były zrobione ręcznie, własnoręcznie przez Zagatkę i było ich łącznie ponad 100? MI-STRZO-STWO
:o
Zagatka, to tym bardziej mi miło, że zaszczyciłaś moje autko takim kwiatuszkiem, oczywiście teraz jeździ z gracją na podszybiu - taki miernik przeciążeń. :mrgreen:
Arti, jeszcze raz napiszę, dzięki za przewiezienie naszych na-szczęście-nie-za-ciężkich tyłeczków. Ogarniasz jak mało kto.
Jarmaj, słuchając Twoich opowieści o szybko zużywających się hamulcach i oponach próbowałem sobie wyobrazić skalę problemu, z którym mierzy się Twoja WunderWiśnia. Niestety, musi być empirycznie, w teorii nie umiem sobie tego wyobrazić, więc może na WRC będzie okazja. :oops:

remos
0 gwiazdek
Auto: Nie znam się na Autach...

Post 18 maja 2009, o 12:22

gregski pisze:remos, powiesil bys je w jakies bardziej cywilizowanej formie.. pls.
Rapidshare to bardzo cywilizowana forma wydaje sie mi tylko 66MB do ściagnięcia, ewentualnie można gdzieś przypiąć linka aby był łatwiejszy dostęp.
Ewentualnie zaproponuj inne cywilizowane rozwiązanie.

pozdrawiam
remos

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 18 maja 2009, o 12:25

barbie pisze: Zagatka - czy Państwo wie, że te kwiatki były zrobione ręcznie, własnoręcznie przez Zagatkę i było ich łącznie ponad 100? MI-STRZO-STWO
citan pisze: Zagatka, to tym bardziej mi miło, że zaszczyciłaś moje autko takim kwiatuszkiem, oczywiście teraz jeździ z gracją na podszybiu - taki miernik przeciążeń.
No ja kwiatuszka nie dostałem ale to pewnie za słowa, że "jak kobieta chce to palcami zrobi wszystko". :giggle: :mrgreen: Nie nie, żartuje, kwiatki bardzo wdzięczne były, naprawdę. 8-)
citan pisze: rti, jeszcze raz napiszę, dzięki za przewiezienie naszych na-szczęście-nie-za-ciężkich tyłeczków.
Niezamaco. Was na pokład wziąłem nie bez powodu. :-) Jeszcze 5 kilo więcej i pod górę auto mogłoby się już nie wtoczyć. :-)
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone

Post 18 maja 2009, o 12:33

lukwol pisze:witam

wszystko zostało napisane. dzieki dzieki. Strasznie przekozacka ekipa.
:thumb:
chyba masz teraz dokręconą śrubę w robocie, że tak mało wylewnie napisałeś.. Normalnie jak nie Ty :P
Arti, a może zrobimy głosowanie, czy Koliber, czy Wolak? Choć po akcji pod koniec w sobotę, to może być i nawet Wodnik Szuwarek :lol:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 235 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 18 maja 2009, o 12:47

gregski, padniesz, jak zobaczysz foty swojej wanny... :whistle:
Dolce far niente ;-)

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 235 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 18 maja 2009, o 12:52

Aby nikogo nie pominąć, podziękuję wszystkim za przesympatyczną imprezę!!!!!!

Jak zacznę wymieniać, to na pewno kogoś pominę.
Devlin. Zapodaj film jak najszybciej... :whistle:

:giggle:
Dolce far niente ;-)

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 18 maja 2009, o 13:02

W kwestii koszulek: bardzo mi miło, że wszystkim się podobały :oops: ale kudos należą się również:

Eterycznemu za pomysł pewnej limitowanej koszulki :thumb:
Nieznanej mi bliżej osobie która zlokalizowała zepsutego kuriera i odebrała mu towar szczególnego pożądania i rozpaczy :giggle:
Pani Asi, która pomimo opóźnień z naszej strony zrealizowała na czas wszystkie nasze durne pomysły :thumb:
remkowi za projekt :thumb:

Mam taką prośbę: jeśli ktoś ma zdjęcia naszej gromadki (w większych skupiskach) w koszulkach organizacyjnych bardzo proszę o ich podsyłanie, ponieważ Pani Asia potrzebuje ich w celach promocyjnych. Niestety, nie udało nam się zrobić zdjęcia całej ekipy jak w zeszłym roku (pogoda trochę pokrzyżowała nam plany), ale może wygrzebiemy coś w miarę zbliżonego.

Gdybym chciał tu wszystkim za wszystko dziękować to napisałbym posta objętościowego jak maruda :giggle: a nie chciałbym żeby ktoś poczuł się pominięty, więc dziękuję ogólnie wszystkim za miłe towarzystwo i świetną zabawę, a tak w szczególności:

rrosiakowi za transport (jakbyś znalazł w aucie zdobyczny marmur to oddawaj :evilgrin: ),
Kruszynowi za klimat :thumb:
gorzelnikowi za Sidoroff'sa :giggle:
inquizom za kosz świnek, mniam :razz:
luckowi, że nie trafił w zofiję ;-)
gregskiemu za offroad
paniom z hotelu za śniadanie o 12 i świeżutką jajecznicę :thumb:

teksty z imprezy:

"Jaki kryzys? Fury za 2 miliony na placu stoją!"
"Artur, co jest, matki nie poznajesz?"
"Nie wiem, komu się ta muzyka spodoba. Funkiemu na pewno" :->
"Czy to mój mąż tam leży?"

No, trochę jeszcze było... I dobrze że Figa króliczka nie skonsumowała.

A przy okazji, Eteryczny nieźle ogarnia temat, bo Nubirą jechał za nami do pałacu jak po sznurku... aż zacząłem patrzeć, czy nie wzięliśmy go na hol ;-)

Wielkie dzięki wszystkim i do zobaczenia następnym razem! :thumb:

P.S. remos, fajne fotki

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 18 maja 2009, o 13:17

Konto usunięte pisze: inquizom za kosz świnek, mniam :razz:
Kurcze, już któryś raz czytam o czymś co przywieźli inquizowie :whistle: O co chodzi? :? Wiem, wiem mój rejestrator mógł w weekend trochę szwankować ale żeby w ogóle nie działał :whistle:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Ostrzeżenia: 1
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 244 razy
Polubione posty: 523 razy

Post 18 maja 2009, o 13:23

WRC fan pisze: Co racja to racja - mnie się we Francy rozszczelnił wydech (na szczęście już w Krakowie a nie na autobanie ;-) ) :mrgreen:

U mnie chyba też. Posłucham dziś dokładniej.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Ostrzeżenia: 1
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 244 razy
Polubione posty: 523 razy

Post 18 maja 2009, o 13:24

mały 5150, smaczne bułeczki z serem pleśniowym w środku. Były w kształcie świnek. :mrgreen: :thumb:
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator

Post 18 maja 2009, o 13:27

...większość których zjadł Bergen, zagryzając Cytrynówkę...

gregski
6 gwiazdek

Post 18 maja 2009, o 13:35

remos, nie obrazaj sie ;-) chodzi o bardziej przyjazna forme przegladania tych fot..
jak je powiesisz na np. pikasie to bedzie mozna wkleic wall jak np. tutaj:

http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=18

albo tak

http://picasaweb.google.pl/pablonas1/ChlejadyCzerwiec08#

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 18 maja 2009, o 13:57

Chloru pisze: mały 5150, smaczne bułeczki z serem pleśniowym w środku. Były w kształcie świnek. :mrgreen: :thumb:
Cholera nie jadłem :o były w piątek czy w sobotę?
Bergen pisze: ...większość których zjadł Bergen, zagryzając Cytrynówkę...
Rozumiem, że kiepskie nie były :-)
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

ODPOWIEDZ