PW idzie
CHLEJADY 2009
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: CHLEJADY 2009
eMTi pisze: Gregski chłopie i Ty to mówisz po tym, jak mi powiedziałeś, że ten Twój OBK to wóz do jazdy w pole i po tej leśnej przebieżce z Funky'im i Kruszynem? To co mają powiedzieć inni? No comments....
no wlasnie dla mnie na moich balonach to nie bylo jakies wielkie wyzwanie ale jak widzialem te nisko zawieszone maszynki do zapier... po kretym i plaskim to az mnie zeby bolaly ...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Barbie i Remka za zorganizowanie całej imprezy
Wykonaliście niewiarygodną pracę
Wielkie dzięki dla Funky'ego za koszulki, dla Artiego za prowadzenie nas w słusznym tempie przez Jodłownik, dla Zofiji, Niuńka i Michala, za przesympatyczne towarzystwo w Gacoperzu, dla Megis, WRC Fana i Az'a za przemiłe towarzystwo w drodze powrotnej do Krakowa, dla Jarmaja za przejażdżkę OS-owym tempem (Jarmaj rządzi!), dla RRosiaka za przejażdżkę OBK, dla Inquizów za przepyszne świniacze
Wymieniać mógłbym tak w nieskończoność
Co tu dużo gadać: było zajebiście, Chlejadowicze wszystkich krajów, jesteście super
Już nie mogę się doczekać następnego odcinka
PS Arti. Żubrówka rządzi
Wielkie dzięki dla Funky'ego za koszulki, dla Artiego za prowadzenie nas w słusznym tempie przez Jodłownik, dla Zofiji, Niuńka i Michala, za przesympatyczne towarzystwo w Gacoperzu, dla Megis, WRC Fana i Az'a za przemiłe towarzystwo w drodze powrotnej do Krakowa, dla Jarmaja za przejażdżkę OS-owym tempem (Jarmaj rządzi!), dla RRosiaka za przejażdżkę OBK, dla Inquizów za przepyszne świniacze
Wymieniać mógłbym tak w nieskończoność
PS Arti. Żubrówka rządzi
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
odżyłem 
dzięki wszystkim za super zabawe, jak już wielokrotnie zostało napisane jesteście super.
Spejszyl thanks za dodatkowy wkład:
Barbie, za ogarnianie przed i podczas imprezy. Żebyście widzieli te tony maili, arkusze kalk z rozmieszczeniem ludzi po pokojach etc.
Gospodarzowi i Gospodarce
, dzięki, którym to forum ma gdzie wisiec.
Funky'emu za koszulki.
Luckowi, za ideę.
Artiemu za ogarniecie kolumny rajdowej.
Sidorowi za cytrynówkę.
Inquizom za swiniacze.
Papparazzi team za to, ze nikomu nie bedzie glupio po publikacji
Zagatce za kwiatki na autach
bede się lansować, a co
Bergenowi za szoferowanie Wiśni.
Arno na żywo jest jeszcze mniej poskładany niż jego posty
Wolakowi za to, że jest jaki jest
Jarmajowi! Chłopie ale Ty zapier...
- tempo OSowe i agresywne - tak jak lubie
dużo się jeszcze muszę nauczyć.
oraz p. Górskiemu, za to, że nie wziął sobie do serca porad 'życzliwych' na początku maja i impreza mogła się odbyć.
Życzliwym też dzięki... za pamięć, ale lepiej byłoby nie tracić czasu na pierdoły i się Lecha napić - może nawet na Chlejadach.
dzięki wszystkim za super zabawe, jak już wielokrotnie zostało napisane jesteście super.
Spejszyl thanks za dodatkowy wkład:
Barbie, za ogarnianie przed i podczas imprezy. Żebyście widzieli te tony maili, arkusze kalk z rozmieszczeniem ludzi po pokojach etc.
Gospodarzowi i Gospodarce
Funky'emu za koszulki.
Luckowi, za ideę.
Artiemu za ogarniecie kolumny rajdowej.
Sidorowi za cytrynówkę.
Inquizom za swiniacze.
Papparazzi team za to, ze nikomu nie bedzie glupio po publikacji
Zagatce za kwiatki na autach
Bergenowi za szoferowanie Wiśni.
Arno na żywo jest jeszcze mniej poskładany niż jego posty
Wolakowi za to, że jest jaki jest
Jarmajowi! Chłopie ale Ty zapier...
oraz p. Górskiemu, za to, że nie wziął sobie do serca porad 'życzliwych' na początku maja i impreza mogła się odbyć.
Życzliwym też dzięki... za pamięć, ale lepiej byłoby nie tracić czasu na pierdoły i się Lecha napić - może nawet na Chlejadach.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
przypomniało mi się. Panu policjantowi, który nie dość, że miał poczucie humoru to był na tyle elastyczny, że mogliśmy wjechać bardzo blisko OSu i ustawić się jedną kolumną.
To tera ja
Było fajnie strasznie, a odsetek niezadowolonych uczestników był jednocyfrowy, więc myślę, że się udało
Przepraszam za niedociągnięcia i błędy w informacji o pokojach (w niektórych brak łazienek i gorszy standard) - nie wiedziałam tego i nie miałam jak sprawdzić. Ale mam nadzieję, że całokształt zrekompensował te fopa
Dziękuję wszystkim, że nie narzekali
W szczególności:
Remisław - za ogarnianie tam gdzie ja nie ogarniałam i za to że mnie nie zabił podczas przygotowań
Arti - za wsparcie przy zakwaterowywaniu ludzi i za prowadzenie na oesy
Funky - za koszulki, w szczególności za te limitowane. Miód malyna
Lucjan - że chciało Ci się rozpocząć ten cykl, wymyśleć ideę... no i wogle
Zagatka - czy Państwo wie, że te kwiatki były zrobione ręcznie, własnoręcznie przez Zagatkę i było ich łącznie ponad 100? MI-STRZO-STWO
Inquizy - prosiaki super
I wszystkim, wszystkim którzy przyjechali. KRESKA RZONDZI
Od rana zastanawiamy się z Remisławem czy następne w sierpniu czy we wrześniu
A na koniec, nawiązując do niektórych przedmówców, pragnę pozdrowić pewnych Forumowiczów Forum SIP, którym bardzo przeszkadzamy. Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem takiej zaciętości, żeby próbować uniemożliwić nam imprezę opowiadając bzdury właścicielowi hotelu. Mnie by się naprawdę nie chciało. Niestety, zła wiadomość jest taka, że impreza się udała fantastycznie, a to Wy sobie wystawiliście (nie pierwszy raz niestety...) świadectwo
Było fajnie strasznie, a odsetek niezadowolonych uczestników był jednocyfrowy, więc myślę, że się udało
Przepraszam za niedociągnięcia i błędy w informacji o pokojach (w niektórych brak łazienek i gorszy standard) - nie wiedziałam tego i nie miałam jak sprawdzić. Ale mam nadzieję, że całokształt zrekompensował te fopa
Dziękuję wszystkim, że nie narzekali
W szczególności:
Remisław - za ogarnianie tam gdzie ja nie ogarniałam i za to że mnie nie zabił podczas przygotowań
Arti - za wsparcie przy zakwaterowywaniu ludzi i za prowadzenie na oesy
Funky - za koszulki, w szczególności za te limitowane. Miód malyna
Lucjan - że chciało Ci się rozpocząć ten cykl, wymyśleć ideę... no i wogle
Zagatka - czy Państwo wie, że te kwiatki były zrobione ręcznie, własnoręcznie przez Zagatkę i było ich łącznie ponad 100? MI-STRZO-STWO
Inquizy - prosiaki super
I wszystkim, wszystkim którzy przyjechali. KRESKA RZONDZI
Od rana zastanawiamy się z Remisławem czy następne w sierpniu czy we wrześniu
A na koniec, nawiązując do niektórych przedmówców, pragnę pozdrowić pewnych Forumowiczów Forum SIP, którym bardzo przeszkadzamy. Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem takiej zaciętości, żeby próbować uniemożliwić nam imprezę opowiadając bzdury właścicielowi hotelu. Mnie by się naprawdę nie chciało. Niestety, zła wiadomość jest taka, że impreza się udała fantastycznie, a to Wy sobie wystawiliście (nie pierwszy raz niestety...) świadectwo
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
remek pisze:Jarmajowi! Chłopie ale Ty zapier...- tempo OSowe i agresywne - tak jak lubie
![]()
eeee tam, to tylko dzięki dobremu dyktowaniu przez pilota
Witam wszystkich,
Chcę się przywitać i podziękować za superową Impreze :P Mam nadzieję spotkać się z Wami jeszcze i to nie raz. Poniżej link do zdjęć wykonanych przeze mnie, jeżeli ktoś chciałby w większej rozdzielczości lub NEFy to proszę dajcie znać.
http://rapidshare.com/files/234326450/Z ... a_G_ra.rar
Pozdrawiam
remos
Chcę się przywitać i podziękować za superową Impreze :P Mam nadzieję spotkać się z Wami jeszcze i to nie raz. Poniżej link do zdjęć wykonanych przeze mnie, jeżeli ktoś chciałby w większej rozdzielczości lub NEFy to proszę dajcie znać.
http://rapidshare.com/files/234326450/Z ... a_G_ra.rar
Pozdrawiam
remos
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
musimy kiedys opisac jakis fragmencik. Lubie sie tak bać.jarmaj pisze:
eeee tam, to tylko dzięki dobremu dyktowaniu przez pilota![]()
barbie pisze: Zagatka - czy Państwo wie, że te kwiatki były zrobione ręcznie, własnoręcznie przez Zagatkę i było ich łącznie ponad 100? MI-STRZO-STWO
Zagatka, to tym bardziej mi miło, że zaszczyciłaś moje autko takim kwiatuszkiem, oczywiście teraz jeździ z gracją na podszybiu - taki miernik przeciążeń.
Arti, jeszcze raz napiszę, dzięki za przewiezienie naszych na-szczęście-nie-za-ciężkich tyłeczków. Ogarniasz jak mało kto.
Jarmaj, słuchając Twoich opowieści o szybko zużywających się hamulcach i oponach próbowałem sobie wyobrazić skalę problemu, z którym mierzy się Twoja WunderWiśnia. Niestety, musi być empirycznie, w teorii nie umiem sobie tego wyobrazić, więc może na WRC będzie okazja.
Rapidshare to bardzo cywilizowana forma wydaje sie mi tylko 66MB do ściagnięcia, ewentualnie można gdzieś przypiąć linka aby był łatwiejszy dostęp.gregski pisze:remos, powiesil bys je w jakies bardziej cywilizowanej formie.. pls.
Ewentualnie zaproponuj inne cywilizowane rozwiązanie.
pozdrawiam
remos
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
barbie pisze: Zagatka - czy Państwo wie, że te kwiatki były zrobione ręcznie, własnoręcznie przez Zagatkę i było ich łącznie ponad 100? MI-STRZO-STWO
No ja kwiatuszka nie dostałem ale to pewnie za słowa, że "jak kobieta chce to palcami zrobi wszystko".citan pisze: Zagatka, to tym bardziej mi miło, że zaszczyciłaś moje autko takim kwiatuszkiem, oczywiście teraz jeździ z gracją na podszybiu - taki miernik przeciążeń.
Niezamaco. Was na pokład wziąłem nie bez powodu.citan pisze: rti, jeszcze raz napiszę, dzięki za przewiezienie naszych na-szczęście-nie-za-ciężkich tyłeczków.

chyba masz teraz dokręconą śrubę w robocie, że tak mało wylewnie napisałeś.. Normalnie jak nie Ty :Plukwol pisze:witam
wszystko zostało napisane. dzieki dzieki. Strasznie przekozacka ekipa.
Arti, a może zrobimy głosowanie, czy Koliber, czy Wolak? Choć po akcji pod koniec w sobotę, to może być i nawet Wodnik Szuwarek
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Aby nikogo nie pominąć, podziękuję wszystkim za przesympatyczną imprezę!!!!!!
Jak zacznę wymieniać, to na pewno kogoś pominę.
Devlin. Zapodaj film jak najszybciej...

Jak zacznę wymieniać, to na pewno kogoś pominę.
Devlin. Zapodaj film jak najszybciej...
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
W kwestii koszulek: bardzo mi miło, że wszystkim się podobały
ale kudos należą się również:
Eterycznemu za pomysł pewnej limitowanej koszulki
Nieznanej mi bliżej osobie która zlokalizowała zepsutego kuriera i odebrała mu towar szczególnego pożądania i rozpaczy
Pani Asi, która pomimo opóźnień z naszej strony zrealizowała na czas wszystkie nasze durne pomysły
remkowi za projekt
Mam taką prośbę: jeśli ktoś ma zdjęcia naszej gromadki (w większych skupiskach) w koszulkach organizacyjnych bardzo proszę o ich podsyłanie, ponieważ Pani Asia potrzebuje ich w celach promocyjnych. Niestety, nie udało nam się zrobić zdjęcia całej ekipy jak w zeszłym roku (pogoda trochę pokrzyżowała nam plany), ale może wygrzebiemy coś w miarę zbliżonego.
Gdybym chciał tu wszystkim za wszystko dziękować to napisałbym posta objętościowego jak maruda
a nie chciałbym żeby ktoś poczuł się pominięty, więc dziękuję ogólnie wszystkim za miłe towarzystwo i świetną zabawę, a tak w szczególności:
rrosiakowi za transport (jakbyś znalazł w aucie zdobyczny marmur to oddawaj
),
Kruszynowi za klimat
gorzelnikowi za Sidoroff'sa
inquizom za kosz świnek, mniam
luckowi, że nie trafił w zofiję
gregskiemu za offroad
paniom z hotelu za śniadanie o 12 i świeżutką jajecznicę
teksty z imprezy:
"Jaki kryzys? Fury za 2 miliony na placu stoją!"
"Artur, co jest, matki nie poznajesz?"
"Nie wiem, komu się ta muzyka spodoba. Funkiemu na pewno"
"Czy to mój mąż tam leży?"
No, trochę jeszcze było... I dobrze że Figa króliczka nie skonsumowała.
A przy okazji, Eteryczny nieźle ogarnia temat, bo Nubirą jechał za nami do pałacu jak po sznurku... aż zacząłem patrzeć, czy nie wzięliśmy go na hol
Wielkie dzięki wszystkim i do zobaczenia następnym razem!
P.S. remos, fajne fotki
Eterycznemu za pomysł pewnej limitowanej koszulki
Nieznanej mi bliżej osobie która zlokalizowała zepsutego kuriera i odebrała mu towar szczególnego pożądania i rozpaczy
Pani Asi, która pomimo opóźnień z naszej strony zrealizowała na czas wszystkie nasze durne pomysły
remkowi za projekt
Mam taką prośbę: jeśli ktoś ma zdjęcia naszej gromadki (w większych skupiskach) w koszulkach organizacyjnych bardzo proszę o ich podsyłanie, ponieważ Pani Asia potrzebuje ich w celach promocyjnych. Niestety, nie udało nam się zrobić zdjęcia całej ekipy jak w zeszłym roku (pogoda trochę pokrzyżowała nam plany), ale może wygrzebiemy coś w miarę zbliżonego.
Gdybym chciał tu wszystkim za wszystko dziękować to napisałbym posta objętościowego jak maruda
rrosiakowi za transport (jakbyś znalazł w aucie zdobyczny marmur to oddawaj
Kruszynowi za klimat
gorzelnikowi za Sidoroff'sa
inquizom za kosz świnek, mniam
luckowi, że nie trafił w zofiję
gregskiemu za offroad
paniom z hotelu za śniadanie o 12 i świeżutką jajecznicę
teksty z imprezy:
"Jaki kryzys? Fury za 2 miliony na placu stoją!"
"Artur, co jest, matki nie poznajesz?"
"Nie wiem, komu się ta muzyka spodoba. Funkiemu na pewno"
"Czy to mój mąż tam leży?"
No, trochę jeszcze było... I dobrze że Figa króliczka nie skonsumowała.
A przy okazji, Eteryczny nieźle ogarnia temat, bo Nubirą jechał za nami do pałacu jak po sznurku... aż zacząłem patrzeć, czy nie wzięliśmy go na hol
Wielkie dzięki wszystkim i do zobaczenia następnym razem!
P.S. remos, fajne fotki
Kurcze, już któryś raz czytam o czymś co przywieźli inquizowieKonto usunięte pisze: inquizom za kosz świnek, mniam![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
WRC fan pisze: Co racja to racja - mnie się we Francy rozszczelnił wydech (na szczęście już w Krakowie a nie na autobanie)
![]()
U mnie chyba też. Posłucham dziś dokładniej.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
mały 5150, smaczne bułeczki z serem pleśniowym w środku. Były w kształcie świnek.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
remos, nie obrazaj sie
chodzi o bardziej przyjazna forme przegladania tych fot..
jak je powiesisz na np. pikasie to bedzie mozna wkleic wall jak np. tutaj:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=18
albo tak
http://picasaweb.google.pl/pablonas1/ChlejadyCzerwiec08#
jak je powiesisz na np. pikasie to bedzie mozna wkleic wall jak np. tutaj:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=18
albo tak
http://picasaweb.google.pl/pablonas1/ChlejadyCzerwiec08#
Cholera nie jadłemChloru pisze: mały 5150, smaczne bułeczki z serem pleśniowym w środku. Były w kształcie świnek.![]()
![]()
Rozumiem, że kiepskie nie byłyBergen pisze: ...większość których zjadł Bergen, zagryzając Cytrynówkę...
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru