Śnieg gdzie ma być to będzie - do Rzeczki czy Sokolca nie dalekoeMTi pisze: narazie to nie wiadomo, czy będzie śnieg

Śnieg gdzie ma być to będzie - do Rzeczki czy Sokolca nie dalekoeMTi pisze: narazie to nie wiadomo, czy będzie śnieg
Było im nie pisać, że forum subaru i że Lucek, to może by się nie przerazili i nie zamknęliburat pisze: WiS za złe sznurki pociągną
Jeśli chodzi o nas, to spox, jesteśmy samodzielni - mam już nawet wstępny pomysł na sobotnią trasę turystyczną.burat pisze: inaczej czas zorganizować ale coś się wymyśli
burat im tylko powiedział żeby pochowali gaśnice ale Pepiki zapobiegliwe wolały nie narażać kurWiS pisze:Było im nie pisać, że forum subaru i że Lucek, to może by się nie przerazili i nie zamknęliburat pisze: WiS za złe sznurki pociągnąA tak, to podobno jest też mobilizacja strazy pożarnej, obrony cywilnej i skautów po czeskiej stronie
.
burat pisze: inaczej czas zorganizować ale coś się wymyśli
pojedziecie narciarzom po bażanta, tużemaka i czekoladę studencką?WiS pisze:Jeśli chodzi o nas, to spox, jesteśmy samodzielni - mam już nawet wstępny pomysł na sobotnią trasę turystyczną.
Ponoć nawet Marynarkę Wojenną postawili w stan gotowościMoniqa pisze: Pepiki zapobiegliwe
Jak podpadną... to nawet i po narciarzach pojedziemyMoniqa pisze: pojedziecie narciarzom
Hmmmm... będziemy otwarci na negocjacje i próby przekupstwaMoniqa pisze: po bażanta, tużemaka i czekoladę studencką?
sięm podziel planami może się większa ilość ludzi podepnieWiS pisze: mam już nawet wstępny pomysł na sobotnią trasę turystyczną.
Jak skonkretyzuję całkiemburat pisze: sięm podziel planami może się większa ilość ludzi podepnie
Ustawę zna...?burat pisze: jak masz czarnoprochowca to damy radę bez strzelnicy