Śnieg gdzie ma być to będzie - do Rzeczki czy Sokolca nie dalekoeMTi pisze: narazie to nie wiadomo, czy będzie śnieg
Bal Forumowy 2012 badź inaczej zwykłe Chlejady
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Bal Forumowy 2012 badź inaczej zwykłe Chlejady
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
no i WiS za złe sznurki pociągną
niestety do sierpnia muzeum Skody jest w przebudowie i niestety jest zamknięte
Więc brać narciarska inaczej, będzie musiała sobie inaczej czas zorganizować ale coś się wymyśli
Więc brać narciarska inaczej, będzie musiała sobie inaczej czas zorganizować ale coś się wymyśli
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Było im nie pisać, że forum subaru i że Lucek, to może by się nie przerazili i nie zamknęliburat pisze: WiS za złe sznurki pociągną
Jeśli chodzi o nas, to spox, jesteśmy samodzielni - mam już nawet wstępny pomysł na sobotnią trasę turystyczną.burat pisze: inaczej czas zorganizować ale coś się wymyśli
burat im tylko powiedział żeby pochowali gaśnice ale Pepiki zapobiegliwe wolały nie narażać kurWiS pisze:Było im nie pisać, że forum subaru i że Lucek, to może by się nie przerazili i nie zamknęliburat pisze: WiS za złe sznurki pociągnąA tak, to podobno jest też mobilizacja strazy pożarnej, obrony cywilnej i skautów po czeskiej stronie
.
burat pisze: inaczej czas zorganizować ale coś się wymyśli
pojedziecie narciarzom po bażanta, tużemaka i czekoladę studencką?WiS pisze:Jeśli chodzi o nas, to spox, jesteśmy samodzielni - mam już nawet wstępny pomysł na sobotnią trasę turystyczną.
- WiS
- 6 gwiazdek
Ponoć nawet Marynarkę Wojenną postawili w stan gotowościMoniqa pisze: Pepiki zapobiegliwe
Jak podpadną... to nawet i po narciarzach pojedziemyMoniqa pisze: pojedziecie narciarzom
Hmmmm... będziemy otwarci na negocjacje i próby przekupstwaMoniqa pisze: po bażanta, tużemaka i czekoladę studencką?
Moniqa,

sięm podziel planami może się większa ilość ludzi podepnieWiS pisze: mam już nawet wstępny pomysł na sobotnią trasę turystyczną.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- WiS
- 6 gwiazdek
Jak skonkretyzuję całkiemburat pisze: sięm podziel planami może się większa ilość ludzi podepnie
Ale ostrzegam, że my mamy nietypowe preferencje - np. lubimy się długo pogapić w jakiś niepozorny na oko kościółek, abo jakaś kupę gruzu... tylko dlatego, że "pod tą gruszką obozowal kiedyś naczelnik Kościuszko", czy jakoś tak...
A w katedrze świdnickiej na ten przyklad nigdy nie miałem okazji jeszcze byc, i zamierzam to tym razem nadrobić (uwielbiam gotyk - gdyby nie koszta, to bym sobie strzelil chałupę w takim stylu, z wieżą i witrażami koniecznie
WiS, a no to nie wiem czy wiesz może o czymś takim w Świdnicy
http://www.kosciolpokoju.pl/
albo takim w Bielawie
http://www.gorysowie.org/dla-turystow/a ... lawie.html
co do strzelnicy to coś takiego znalazłem :
http://strzelnica-zabkowice.pl/
lukwol, a ty co dasz radę wpaść

http://www.kosciolpokoju.pl/
albo takim w Bielawie
http://www.gorysowie.org/dla-turystow/a ... lawie.html
co do strzelnicy to coś takiego znalazłem :
http://strzelnica-zabkowice.pl/
lukwol, a ty co dasz radę wpaść
- WiS
- 6 gwiazdek
burat, Kościoł Pokoju znam dobrze, ale o bielawskim jakoś nie wiedziałem - pewnie dopiszę do listy, dzięki
Sądząc po opisie i występowaniu w ofercie broni długiej, to ta strzelnica ma zapewne tory na otwartym powietrzu - co istotne, gdyby faktycznie ktoś chciał pyknąć z czarnoprochowca...
Mogę udostępnic, pod warunkiem, że "ktoś" potem czyści spluwę
Jesli nie, to przyjeżdżam bez prochu i kul
Sądząc po opisie i występowaniu w ofercie broni długiej, to ta strzelnica ma zapewne tory na otwartym powietrzu - co istotne, gdyby faktycznie ktoś chciał pyknąć z czarnoprochowca...
Mogę udostępnic, pod warunkiem, że "ktoś" potem czyści spluwę
Jesli nie, to przyjeżdżam bez prochu i kul
WiS, jak masz czarnoprochowca to damy radę bez strzelnicy
w tamtym rewirze znam kilka takich miejsc 
Mam rozumieć, że zasięg pocisku z takiej giwery to najwyżej 25 yardów i na pastwisku nie będziemy stanowić zagrożenia ? 
mały up date jeśli chodzi o poszczególne dni w pierwszym poście 
- WiS
- 6 gwiazdek
Ustawę zna...?burat pisze: jak masz czarnoprochowca to damy radę bez strzelnicy
No, chyba, że aż tak dobrze zna miejscową policję, ze ustawy nie musi
http://strzelecka.net/viewtopic.php?t=2215
A tak bajdełej, dowiedziałem się ostatnio o czymś takim jak Ruch Obywatelski Miłośników Broni: http://www.romb.org.pl - ja się nie zapiszę, ale może ktoś chętny?
WiS, a ty wyobrażasz sobie hasło rzucone kole 1.00 na imprezie w Sobotę "u WiS`a jest jeszcze czarnoprochowiec w świątecznym ubraniu"
bo ja nawet nie śmiem

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Hasło jak hasło, ale wyobrażam sobie chwilę potem Lucka
Biedak gotów byłby potem sobie coś jeszcze odstrzelić
Biedak gotów byłby potem sobie coś jeszcze odstrzelić
- WiS
- 6 gwiazdek
Czarnoprochowiec ma tę niezaprzeczalną zaletę, że nawet na trzeźwo nie jest tak łatwo go załadować, a co dopiero po pijaku 
WiS, człowieku małej wiary

- WiS
- 6 gwiazdek
Może i ja jestem małej wiary, ale ta panewka to dopiero malutka... i kapiszonek... trzeba mieć niezłego cela, zeby jednym trafić w drugie...
Wiem
na wszelki wypadek, po prostu nie wezmę kul - wtedy nawet Lucjusz nie zrobi sobie krzywdy, a zabawy i huku i tak będzie sporo 
Wiem
Dziś wszystkim wysłałem PW z danymi do przelewu każdemu kto jest na liście bo łatwiej mi tak, potem mogę zapomnieć komu wysłałem a komu nie
Ale spokojnie czas jest do końca miesiąca
Ale spokojnie czas jest do końca miesiąca
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A tak z ciekawości zapytam - jakieś plany co do piątku i soboty się bardziej wyklarowały czy idziemy na żywioł?
Pytam, bo się zastanawiam w który dzionek wziąć nocleg, a w który podjadę do domciu bo mam rzut beretem
Pytam, bo się zastanawiam w który dzionek wziąć nocleg, a w który podjadę do domciu bo mam rzut beretem
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
Maxi74, pewnie w obydwa dni będziemy szli ogniem
ja też mam do domu rzut beretem ale nie zamierzam wracać bo i poco na 2 godziny

ja też mam do domu rzut beretem ale nie zamierzam wracać bo i poco na 2 godziny
wstępnie na jedną nockę może dam radę 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
eś tam jedna jak sobota minie to dalej bedzie ta sama nocka ,a WiS czarnoprochowca ma przywieść to dopiero będzie zabawa