barbie, ja tu mam osobnika do skatowania paskiem za off-top i po ryju bym jeszcze dał, bo wyszczekany śjakiś takiKruszyn pisze: mały 5150, Ty jednak kolęd nie pośpiewasz w tym roku![]()

barbie, ja tu mam osobnika do skatowania paskiem za off-top i po ryju bym jeszcze dał, bo wyszczekany śjakiś takiKruszyn pisze: mały 5150, Ty jednak kolęd nie pośpiewasz w tym roku![]()
No to kontynuując tematmały 5150 pisze: Bafi, ale ja tak z miłości![]()
![]()
No tak, ale on brzmi: "Zima w górach 2009".Baficzka pisze: No to kontynuując temat
powiem Ci, że ja tam za pierwszym razem jeździłem po ciemku, to był lajt, bo nie wiedziałem, że za drzewami nic nie maburat pisze: Kruszyn, mostki to pikuś przepaście są lepsze![]()
![]()
Chyba nie. Nie wiem. Ale to jacyś przypadkowi kibice byli, przejeżdżali i stanęli.eMTi pisze: Arti, czy to jest może TEN golf, z którym rok temu ktoś miał kuku?
W/g MarkGumSajtu do 16 - http://www.markgum.com.pl/?k=katalog&w= ... &d2=84&d3=sidor pisze: robią tylko do 15"
Chloru pisze: W/g MarkGumSajtu do 16 - http://www.markgum.com.pl/?k=katalog&w= ... &d2=84&d3=
sidor pisze: pisza ze robia 16" ale tak naprawde ostatnio był brak na stanie
No ja się zastanawiam nad drugim kompletem takich opon tylko na zimowe warunki. Chociaż z drugiej strony na takich oponach to już w ogóle nie będzie mowy o złamaniu słabego RXa.remek pisze: kurde mogłem kupić 17" zimówki, a na 16" poszukać takich jak Sidorowe
jak to nieArti pisze: Chociaż z drugiej strony na takich oponach to już w ogóle nie będzie mowy o złamaniu słabego RXa.
eMTi pisze: burat napisał(a):Kruszyn, mostki to pikuś przepaście są lepsze![]()
powiem Ci, że ja tam za pierwszym razem jeździłem po ciemku, to był lajt, bo nie wiedziałem, że za drzewami nic nie maNatomiast jadąc tamtędy za dnia złapałem się za głowę i stwierdziłem, że jednak błoga nieświadomość niebezpieczeństwa jest chyba lepsza
![]()
ciekawe, jak będzie z żywotnością na suchym asfalciesidor pisze: te sa bbbbardzo miekkie kleja jak wsciekłe
wystarczy dorzucić +200KMsidor pisze: momentami za mocno ale cos na to wymysle![]()