barbie, ja tu mam osobnika do skatowania paskiem za off-top i po ryju bym jeszcze dał, bo wyszczekany śjakiś takiKruszyn pisze: mały 5150, Ty jednak kolęd nie pośpiewasz w tym roku![]()
Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
mały 5150, Ty to jednak zacipny jesteś
Nie dasz Kruszynowi odpocząć :P
Tak btw. to mi się skojarzyło...
Link: http://www.youtube.com/watch?v=tm7qfzqpKcw
Jak widać, 0:11 - wejście SiatexMan'a

Tak btw. to mi się skojarzyło...
Link: http://www.youtube.com/watch?v=tm7qfzqpKcw
Jak widać, 0:11 - wejście SiatexMan'a
Life's too short to get upset.

Baficzka, bo to małe pomarszczone musi jakoś zwrócić na siebie uwagę. Przecież nawet jak jedzie tym marnym swoim autem to nie widać bo go kurnik zasłania. Nawet jak siedzi na poduszkach 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
No to kontynuując tematmały 5150 pisze: Bafi, ale ja tak z miłości![]()
![]()
Link: http://www.youtube.com/watch?v=l9_3X7rIRWk
Chodzi o fragment 1:20 - 1:40

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No tak, ale on brzmi: "Zima w górach 2009".Baficzka pisze: No to kontynuując temat

Arti, dopsz, obiecuję więcej Ci porządku nie zaburzyć ;]

Arti, czy to jest może TEN golf, z którym rok temu ktoś miał kuku?
Te nowe fotki git, fury wyszły ostro i pro
Natomiast jadąc tamtędy za dnia złapałem się za głowę i stwierdziłem, że jednak błoga nieświadomość niebezpieczeństwa jest chyba lepsza 
Te nowe fotki git, fury wyszły ostro i pro
powiem Ci, że ja tam za pierwszym razem jeździłem po ciemku, to był lajt, bo nie wiedziałem, że za drzewami nic nie maburat pisze: Kruszyn, mostki to pikuś przepaście są lepsze![]()
![]()
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
Chyba nie. Nie wiem. Ale to jacyś przypadkowi kibice byli, przejeżdżali i stanęli.eMTi pisze: Arti, czy to jest może TEN golf, z którym rok temu ktoś miał kuku?

inquiz, te oponki to model MHK4 http://www.markgum.com.pl/?k=katalog
robia robote "prawie jak kolce choc maja miejsce na kolce"
pisza ze robia 16" ale tak naprawde ostatnio był brak na stanie jak ktoś będzie zainteresowany to słuze pomocą
robia robote "prawie jak kolce choc maja miejsce na kolce"
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
coś mi to wygląda na stary wzór Nokiana Hakkapeliitta... Znaczy się, że muszą ostro dawać radę 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, dolkadnie tak sie nazywaja Hakapelita wiedzieli co kopiowac 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
W/g MarkGumSajtu do 16 - http://www.markgum.com.pl/?k=katalog&w= ... &d2=84&d3=sidor pisze: robią tylko do 15"
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Wszystkie modele z serii Hakkapeliitta były mega hardcorową opcją na zimę.. Super trakcja, ale na asfalcie bardzo głośne, duże opory toczenia (spalanie) i niskie prędkości maksymalne.. Ale ponoć na śniegu/lodzie lepsze niż niektóre kolcowane konkurencji...
A że patent na bieżnik ma raptem kilka lat, to chłopcy wiedzieli, skąd czerpać najlepsze rozwiązania
sidor, potwierdzasz? Wiadomo, że wzieli tylko wzór, skład mieszanki już pewnie nie to, co oryginał, ale jak je oceniasz w porównaniu do innych zimówek, na których jeździłeś? Chyba konkret, co?
sidor, potwierdzasz? Wiadomo, że wzieli tylko wzór, skład mieszanki już pewnie nie to, co oryginał, ale jak je oceniasz w porównaniu do innych zimówek, na których jeździłeś? Chyba konkret, co?
- Arti
- 6 gwiazdek
Chloru pisze: W/g MarkGumSajtu do 16 - http://www.markgum.com.pl/?k=katalog&w= ... &d2=84&d3=
sidor pisze: pisza ze robia 16" ale tak naprawde ostatnio był brak na stanie
No ja się zastanawiam nad drugim kompletem takich opon tylko na zimowe warunki. Chociaż z drugiej strony na takich oponach to już w ogóle nie będzie mowy o złamaniu słabego RXa.remek pisze: kurde mogłem kupić 17" zimówki, a na 16" poszukać takich jak Sidorowe

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jak to nieArti pisze: Chociaż z drugiej strony na takich oponach to już w ogóle nie będzie mowy o złamaniu słabego RXa.
eMTi pisze: burat napisał(a):Kruszyn, mostki to pikuś przepaście są lepsze![]()
powiem Ci, że ja tam za pierwszym razem jeździłem po ciemku, to był lajt, bo nie wiedziałem, że za drzewami nic nie maNatomiast jadąc tamtędy za dnia złapałem się za głowę i stwierdziłem, że jednak błoga nieświadomość niebezpieczeństwa jest chyba lepsza
![]()
To ja może wpadnę do was na drinka tylko
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
eMTi, nie znam mieszanki Nokiana ale te sa bbbbardzo miekkie kleja jak wsciekłe momentami za mocno ale cos na to wymysle 
Kruszyn, zapraszamy ale poczekajmy chwile na wieksze opady sniegu zrobia sie bandy i zabawa sie zacznie na calego
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
AFAIR to HKPLe chyba można było kolcować ...
Chloru, mozna sa miejsca na kolce 
- Chloru
- 6 gwiazdek
sidor, to ja tu chłopakom towar poreklamuje a Ty mi przelej od razu trochę cytrynówki 
ciekawe, jak będzie z żywotnością na suchym asfalciesidor pisze: te sa bbbbardzo miekkie kleja jak wsciekłe
wystarczy dorzucić +200KMsidor pisze: momentami za mocno ale cos na to wymysle![]()
Kruszyn, ja tam po Szwarcwaldzie miałam przyjemność przejechać się kilka razy (z prędkością adekwatną do moich umiejętności, czyli 10-20kmh
) i muszę przyznać że Burat ma rację. Przepaście oraz inne drzewa mają w sobie znacznie większe ilości magnetyzmu niż mostki na tym odcinku. Oczywiście da się trafić w mostek, ale statystycznie częściej notowane są lądowania w bandach i innych przyległościach