Chlejady 2008
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Chlejady 2008
No obawiam się o twoje zdrowie, jak ty przy 17 stopniach na rowerze do mnie przyjedziesz 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Przy 17 stopniach to będę zlany potem
toż to upał. Najlepiej się jeździ, jak jest w okolicach plus pięć...

Mam takie delikatne wrażenie że Remigio zapodając temat miał na myśli bardziej spontaniczny spęd ludzi z flaszkami w garści w pewnym punkcie. Tymczasem dyskusja bardzo szybko poczęła dryfować - w moim odczuciu - w stronę "oficjalno-chlejadową", gdzie to gremium deliberuje że może by tak zima, a może by tak lato. No i czy Srebrna Góra czy może Szklarska Poręba, bo tam dobre gaśnice mają.
Zamiast po prostu rzucić "poniedziałek u Dżimbusia, kto nie przyjedzie ten jest fanem Skody" albo "piątek u Artisia, kto się spóźni ten sprząta" czy coś w tym guście.
Ewentualnie "sobota u Chloriana, bo wyjechał na weekend i mi klucze zostawił".
Zamiast po prostu rzucić "poniedziałek u Dżimbusia, kto nie przyjedzie ten jest fanem Skody" albo "piątek u Artisia, kto się spóźni ten sprząta" czy coś w tym guście.
Ewentualnie "sobota u Chloriana, bo wyjechał na weekend i mi klucze zostawił".
Bergen pisze: "sobota u Chloriana, bo wyjechał na weekend i mi klucze zostawił".

Marcin
-_-
-_-
takie coś to ja mogę zapodać tylko ksywkę forumowicza zmienięBergen pisze: Ewentualnie "sobota u Chloriana, bo wyjechał na weekend i mi klucze zostawił".

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

do Marleny jedziemy?burat pisze: takie coś to ja mogę zapodać tylko ksywkę forumowicza zmienię![]()
![]()
![]()

że ona się nie boi Ci kluczy od mieszkania zostawić? a nuż bieliznę zaczniesz przymierzać

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik pisze: do Marleny jedziemy?![]()
![]()
![]()
busik, dobre

busik pisze: a nuż bieliznę zaczniesz przymierzać
Podobno w Bielewie to normalne lubią się przebierać

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
TERZO, a ja nie wiem czy ona chce ,może jej tak dobrze bez interneta

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Obiadku nie ma kolacji też a żona w internecie .... stary się wkurzył i na łańcuch przypiąłburat pisze: może jej tak dobrze bez interneta![]()
![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, szlag wie może

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Otóż to. Feralnej nocy przy piwku przeczytałem ten wątek sobie od początku i stwierdziłem, że stare dziady jesteśmy. Nawet porządnie powyzywać się już nie umiemy, że nie wspomnę o odwaleniu chlejad w 2 tygodnie byle gdzie byle jakBergen pisze: Mam takie delikatne wrażenie że Remigio zapodając temat miał na myśli bardziej spontaniczny spęd ludzi z flaszkami w garści w pewnym punkcie. Tymczasem dyskusja bardzo szybko poczęła dryfować - w moim odczuciu - w stronę "oficjalno-chlejadową", gdzie to gremium deliberuje że może by tak zima, a może by tak lato. No i czy Srebrna Góra czy może Szklarska Poręba, bo tam dobre gaśnice mają.

W sensie, nie zrozumcie źle, robiłem prawie wszystkie chlejady i forma w jakiej są te główne jest spoko i hmmm... uroczysta. Ale przydałoby się zrobić coś mniej planowanego, bez milionów super extra opcji. Chlejady są jakie są

burat pisze:TERZO, a ja nie wiem czy ona chce ,może jej tak dobrze bez interneta![]()
a pewnie, że dobrze....czas na inne przyjemne rzeczy nagle się znalazł

net jest cały czas ale sporadycznie używany

mnie mauż nie przypinaKruszyn pisze:Obiadku nie ma kolacji też a żona w internecie .... stary się wkurzył i na łańcuch przypiąłburat pisze: może jej tak dobrze bez interneta![]()
![]()

obiadki i kolacje zawsze są

i chyba odpuszczę sobie forum przynajmniej na jakiś czas

ale podczytywać czasem będę

ooo się zguba znalazła wywołana do tablicy

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ej no, wątek się rozmywa....
To gdzie i kiedy przyjeżdżać na chlejadowanie i upalanie?

To gdzie i kiedy przyjeżdżać na chlejadowanie i upalanie?

A pamiętacie weekendowe szkolenie w Rudnikach? Może by powtórzyć, po śniegu tym razem?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Świetny pomysłcitan pisze:
A pamiętacie weekendowe szkolenie w Rudnikach? Może by powtórzyć, po śniegu tym razem?