Postaram się wieczorem zmontować filmy i puszczę w świat. Jeszcze raz przypominam posiadaczom "surówki" filmowej, że materiał nie służy do publikacji, ani rozpowszechniania w drugim obiegu
Sylwejster w Szwarcwaldzie
Re: Sylwejster w Szwarcwaldzie
Było bombastycznie, jak zawsze zresztą. Bardzo wszystkim dziękuję za towarzycho i rewelacyjną zabawę. Nie mam siły pisać więcej chwilowo
Postaram się wieczorem zmontować filmy i puszczę w świat. Jeszcze raz przypominam posiadaczom "surówki" filmowej, że materiał nie służy do publikacji, ani rozpowszechniania w drugim obiegu
myśmy odeskortowali tego stoszowickiego chlebozjada i też już w domciu jesteśmy.
żeby nie przejść do trzeźwego świata zbyt gwałtownie - popijam Piaścika
straszne dzięki za to, że mogliśmy uczestniczyć w tym wydarzeniu,
barbunia i remigio dzięki, że to tak wszystko urządziliście
sidor, dzięki za Twój cudny napój, czasami z przyzwyczajenia sięgałem po popitę i sobie w brodę plułem, że smak mi uciekł,
pablonas i Wiolka fajnie, że chciało wam się przyjechać z tak daleka, dzięki za prezent w postaci TD05, na razie odstawię ją na półkę, ale po zimie założę,
tobie Chlebopożeraczu też chciałem podziękować, że tak znakomicie wypełniałeś lukę powstałą po braku wolaka i krótkim pobycie Lucjusza
wszystkim chciałem podziękować, za miłe towarzystwo
upalanko pierwsza klasa, tak sobie teraz myślę, że to jakiś mega ewenement, że wszędzie dookoła były same koleiny z lodu, a my pod nosem mieliśmy taki OS
fajnie, że się obyło bez większych strat w ludziach i sprzęcie
Żabę skatowałem niemiłosiernie, nie jęknęła nawet, to następna fajna wiadomość
kuźwa do wszystkiego jeszcze udało się na narty pojechać i pozwiedzać okoliczne atrakcje
znalazłem kolejne miejsce ze wspaniałą golonką,
w ogóle Pan Górski to miszcz świata z tym swoim hotelem i nastawieniem, za załatwienie mi izolatki ma moją dozgonną wdzięczność
nie no impreza zdecydowanie udana !!!
żeby nie przejść do trzeźwego świata zbyt gwałtownie - popijam Piaścika
straszne dzięki za to, że mogliśmy uczestniczyć w tym wydarzeniu,
barbunia i remigio dzięki, że to tak wszystko urządziliście
sidor, dzięki za Twój cudny napój, czasami z przyzwyczajenia sięgałem po popitę i sobie w brodę plułem, że smak mi uciekł,
pablonas i Wiolka fajnie, że chciało wam się przyjechać z tak daleka, dzięki za prezent w postaci TD05, na razie odstawię ją na półkę, ale po zimie założę,
tobie Chlebopożeraczu też chciałem podziękować, że tak znakomicie wypełniałeś lukę powstałą po braku wolaka i krótkim pobycie Lucjusza
wszystkim chciałem podziękować, za miłe towarzystwo
upalanko pierwsza klasa, tak sobie teraz myślę, że to jakiś mega ewenement, że wszędzie dookoła były same koleiny z lodu, a my pod nosem mieliśmy taki OS
fajnie, że się obyło bez większych strat w ludziach i sprzęcie
Żabę skatowałem niemiłosiernie, nie jęknęła nawet, to następna fajna wiadomość
kuźwa do wszystkiego jeszcze udało się na narty pojechać i pozwiedzać okoliczne atrakcje
znalazłem kolejne miejsce ze wspaniałą golonką,
w ogóle Pan Górski to miszcz świata z tym swoim hotelem i nastawieniem, za załatwienie mi izolatki ma moją dozgonną wdzięczność
nie no impreza zdecydowanie udana !!!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Dotarci do punktu przerzutowego
Było fpytnie, podziękowania dla Wszystkich i do zobaczenia wiecie kiedy 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Tu j33mbo, macie chleb?
było mega hiper fajnie, choć mogliśmy być tylko tak krótko, to i tak wyjazd wart milion baksów!!
Dzięki organizatorom i uczestnikom!! Jakieś materiały postaram się wrzucić niebawem...
Arti, jak było widać i słychać, czas spędzony z wolakiem nie poszedł na marne, bo ostro dawałeś radę jako wodzierej naszej wesołej kompanii w trakcie wycieczki do kopalni!

było mega hiper fajnie, choć mogliśmy być tylko tak krótko, to i tak wyjazd wart milion baksów!!
Arti, jak było widać i słychać, czas spędzony z wolakiem nie poszedł na marne, bo ostro dawałeś radę jako wodzierej naszej wesołej kompanii w trakcie wycieczki do kopalni!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Meldujemy się w domku
Dzisiaj równe 9 godzin jazdy, a gdyby nie korki i "c**y drogowe*" bylibyśmy może jeszcze godzinkę szybciej.
Na razie na szybko bo trzeba się rozpakować: DZIĘKI ŚLICZNE DLA WSZYSTKICH SPOTKANYCH CHLEJADOWICZÓW, A PRZEDE WSZYSTKIM DLA NASZYCH ORGANIZATORÓW Barbie i Remka
Więcej napiszę jak znajdę chwilę czasu
*Copyright by Jarmaj
Na razie na szybko bo trzeba się rozpakować: DZIĘKI ŚLICZNE DLA WSZYSTKICH SPOTKANYCH CHLEJADOWICZÓW, A PRZEDE WSZYSTKIM DLA NASZYCH ORGANIZATORÓW Barbie i Remka
Więcej napiszę jak znajdę chwilę czasu
*Copyright by Jarmaj
Było bardzo fajnie
Podziękowania dla organizatorów i uczestników
Specjalne podziękowania dla Artiego, że "wyciągnął" nas na wesołą wycieczkę do kopalni
... no i oczywiście za te poetyckie opisy krajobrazu na trasie - doprowadziły mnie do łez 
Specjalne podziękowania dla Artiego, że "wyciągnął" nas na wesołą wycieczkę do kopalni
- Przylepka
- 3 gwiazdki
- Auto: GieTunia MAZIego :))))
- Polubił: 0
Dzieki wszystkim szczegolnie naszym organizatorom my cali i zdrowi w domku
do milego zobaczenia
do milego zobaczenia
My dopiero weszliśmy do domu
a wyjechaliśmy o 15-ej także pablonas możesz być dumny biorąc pod uwagę, że mieliście 0 2 stówy więcej i tylko godzinę dłużej
Było wyjebiście - wyjeżdżony na maksa, ochlany pod korek ale mimo to chyba po raz pierwszy sam wróciłem z tego pijackiego przybytku
Dzięki wszystkim za super zabawę i towarzystwo a IM za ogarnięcie całości i miłą gościnę w Bielawie. Dziękuję grupie upalaczy, że mogłem z Wami poszaleć, rzeczywiście policja w tamtych rejonach powinna być z Was dumna, że z taką profeską podchodzicie do zabezpieczania dzikowanki
Sidorowi dziękuję za specjalną edycję Sidoroff's.
Powiem tyle nie chciało mi się wyjeżdżać a na samą myśl o tym, że jutro muszę iść do tyrki rzygać mi się chce.
P.S. Arti jutro kurierem wyślę Ci parę bochenków chleba
Było wyjebiście - wyjeżdżony na maksa, ochlany pod korek ale mimo to chyba po raz pierwszy sam wróciłem z tego pijackiego przybytku
Dzięki wszystkim za super zabawę i towarzystwo a IM za ogarnięcie całości i miłą gościnę w Bielawie. Dziękuję grupie upalaczy, że mogłem z Wami poszaleć, rzeczywiście policja w tamtych rejonach powinna być z Was dumna, że z taką profeską podchodzicie do zabezpieczania dzikowanki
Powiem tyle nie chciało mi się wyjeżdżać a na samą myśl o tym, że jutro muszę iść do tyrki rzygać mi się chce.
P.S. Arti jutro kurierem wyślę Ci parę bochenków chleba
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
..mistrz~!!!eMTi pisze: Tu j33mbo, macie chleb?![]()
...czy widzicie jak śnieg delikatnie smaga tę drogę?maka pisze: poetyckie opisy krajobrazu na trasie
W sumie to chyba wszystko zostalo powiedziane.
Organizacja rewelacyjna. Barbie i Remek
Dziękować za gościnę w Biel gdzie obżarłam się jak nigdy.
Pan Górski nie do zniszczenia, zmiany w ośrodku na duży plus, jedzenie pycha.
Impreza super.
Arti
Sidor ...wiesz za co
Lucek fajne pierdzisko przebiło próby dawnych zamachów na moje życie.
eMti w sumie to zapomniałeś o zdjęciach.
Wszystkim absolutnie wszystkim za super zabawę i miłe towarzystwo
Droga powrotna masakryczna, przez tępe parówy które nie ogarniają że nie są same na drodze i jak jadą 60 km/h to nie koniecznie muszą walić lewym pasem.
...a nie zapowiadało sięmały 5150 pisze: chyba po raz pierwszy sam wróciłem z tego pijackiego przybytku![]()
....Kruszyn tęskniłam
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

hah, no o fotach faktycznie zapomniałem.. już wczoraj się skapnąłem
będzie się trzeba znowu spotkać
"kolego z Octavi, czemu tak pedalsko jedziesz?"
Arti był nie do przebicia.. nawet Luckowe "fajne pierdzisko" wymiękło.. 
"kolego z Octavi, czemu tak pedalsko jedziesz?"
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- KonSTi
- 3 gwiazdki
"Kolego w tym srebrnym śmietniku, wydech ci lata"

P.S Fajne pierdzisko nie wymięka

P.S Fajne pierdzisko nie wymięka
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Ale było zajebiście!!!
Po prostu wymarzony subarowy sylwester. Wyjazdów na upalanie było tyle, że wszystkich ich nawet nie pamiętam.
Towarzystwo pierwszorzędne, jedzenie wypasione na maksa, atmosfera nie do pobicia. Do tego piękne grzywki (
), dużo sytego chleba, fajne pierdziska, ciekawe rozmowy w sylwestrowy wieczór i śmiechu po pachy.
Zapomniałem na chwilę o tym, że nie mam dwóch najważniejszych rzeczy w życiu: kobiety i samochodu. Ale Jambo w drodze powrotnej nie omieszkał brutalnie mi o tym przypomnieć.
Aż żal, że się skończyło.
Wszystkim bardzo dziękuję za towarzystwo i super zabawę. Szczególne podziękowania dla Remigiusza i Barbutki za ogarnięcie organizacji. Dla Jimbusia za transport i wożenie moich czterech podczas upalania. Dla Maki zwanej Mammą za wesołą wycieczkę do kopalni. Dla Chlora za tradycyjne zerzyganie się przy wszystkich (
). I oczywiście dla wszystkich okolicznych piekarni za smaczny chleb. 
PS. Ciesze się, że mogłem Wam umilić czas podczas zwiedzania tej nudnej kopalni.
Po prostu wymarzony subarowy sylwester. Wyjazdów na upalanie było tyle, że wszystkich ich nawet nie pamiętam.
Wszystkim bardzo dziękuję za towarzystwo i super zabawę. Szczególne podziękowania dla Remigiusza i Barbutki za ogarnięcie organizacji. Dla Jimbusia za transport i wożenie moich czterech podczas upalania. Dla Maki zwanej Mammą za wesołą wycieczkę do kopalni. Dla Chlora za tradycyjne zerzyganie się przy wszystkich (
PS. Ciesze się, że mogłem Wam umilić czas podczas zwiedzania tej nudnej kopalni.

- KonSTi
- 3 gwiazdki
Chloru nie bulwersuj się bo Ci czips nosem pójdzie 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Tada…
Dziękujemy za miłe spotkanie , za nocne i dzienne upalnie , za zabawę i organizacje…
Chcemy więcej!! Teraz czekamy na CHLEJADY AD 2011
Dziękujemy za miłe spotkanie , za nocne i dzienne upalnie , za zabawę i organizacje…
Chcemy więcej!! Teraz czekamy na CHLEJADY AD 2011
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
KonSTi, przyznaj się... pochlałaś wczoraj 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
dobra, koniec anonimowości i uprzejmości, lecimy z fotami
Sylwester AD 2010

ps - czy da się jakoś na stałe ustawić inny czas wyświetlania zdjęć niż 3s?
Sylwester AD 2010
ps - czy da się jakoś na stałe ustawić inny czas wyświetlania zdjęć niż 3s?
Arti, na niektórych zdjęciach jest jakby zahipnotyzowany... 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
burgundowym kolorem...Kruszyn pisze: zahipnotyzowany
Dolce far niente 
- KonSTi
- 3 gwiazdki
Rzygotniku nie pluj jadem
Arti .....jak cie wypier**** drzwiami to nie właź oknem
, biedna "Agnieszka"
Arti .....jak cie wypier**** drzwiami to nie właź oknem

pani przewodniczka: - kto wie, jaki sposób mieli górnicy na wykrywanie metanu?
j33mbo: - wpuszczali do kopalni kanarki.
pani przewodniczka: - dokładnie.. Kanarki są bardzo czułe i już przy śladowych ilościach metanu umierają.
Arti: - mój kanarek nawet i w metanie pojedzie

j33mbo: - wpuszczali do kopalni kanarki.
pani przewodniczka: - dokładnie.. Kanarki są bardzo czułe i już przy śladowych ilościach metanu umierają.
Arti: - mój kanarek nawet i w metanie pojedzie