12 zarejestrowanych oficjalnie i 6 wstępnie. Czekamy na kolejnych odważnych

To był jeden z terminów poddanych pod głosowanie, ale naród wybrał tydzień późniejburat pisze:Jak by to było tydzień wcześniej to zaprosił bym szanowną wycieczkę na przejazd pokazowy po odcinkach podczas mojego rajdu i kibicowanie forumowiczą
Tak mi się przypomina że na pewnych chlejadach (ślubnych) te pozycje miały miejsce i to nawet jednoczasowo (no dobra..koszulki były suche..) ..a czy była pierwsza pomoc to ja nie wiem...po pokojach nie zaglądałamKonto usunięte pisze:
Wybory miss mokrej podkoszulki?
Striptiz męski?
Przepraszambarbie pisze: naród wybrał tydzień później
Nie narzekaj, za to się napijesz bez stresuburat pisze: tydzień wcześniej to zaprosił bym szanowną wycieczkę na przejazd
Mnie się pod mokrą podkoszulką coraz ładniej rysuje mięsień piwny, planuję wystartować na MisteraKonto usunięte pisze: Wybory miss mokrej podkoszulki?
Zamierzam znów przyjechać w kilcie, żeby Buratowi pokazać, że można... więc jeśli mocniej halny powieje, to kto wie, kto wie...Konto usunięte pisze: Striptiz męski?
Ja też - no ale, przymusu nie ma...barbie pisze: po z grubsza entuzjastycznej reakcji na koncepcję drugiej edycji Chlejad w tym sezonie, to ja się spodziewałam jednak, że się będziecie zapisywać.
Wcalebarbie pisze: przykro nam będzie z całą pewnością bardzo
Dla mnie był jednym z możliwych, ale gdy został wybrany, dostosowałem do niego termin rodzinnych wczasów. Można? Można...inquiz pisze: Dla mnie był to jedyny możliwy termin
nie możnainquiz pisze: Pewno by można sprawdzić kto głosował
A dla mnie to był jedyny niemożliwy. Selawi.inquiz pisze: Dla mnie był to jedyny możliwy termin
To od razu daj namiar jeśli wiesz gdzie można polatac szutram. Na 10% będę, cóż taka praca że nie wiem czy dam radę...Maciey555 pisze:Do Srebrnej Gory mam 5-10km takze napewno sie pojawie, moge pokazac wam okolice, znam ja jak wlasna kieszen :D