12 zarejestrowanych oficjalnie i 6 wstępnie. Czekamy na kolejnych odważnych
Chlejady Srebrna Góra 21-23.08.2015
Re: Chlejady Srebrna Góra 21-23.08.2015
No dobrze, zaczyna to jakoś wyglądać 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
barbie, Ty nie czekaj tylko weź jakoś towarzystwo zachęć. Nie wiem, obiecaj im coś.
a co mi tam
wstępnie 3x + 2x pies
wstępnie 3x + 2x pies
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Jak by to było tydzień wcześniej to zaprosił bym szanowną wycieczkę na przejazd pokazowy po odcinkach podczas mojego rajdu i kibicowanie forumowiczą
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Do Srebrnej Gory mam 5-10km takze napewno sie pojawie, moge pokazac wam okolice, znam ja jak wlasna kieszen :D
To był jeden z terminów poddanych pod głosowanie, ale naród wybrał tydzień późniejburat pisze:Jak by to było tydzień wcześniej to zaprosił bym szanowną wycieczkę na przejazd pokazowy po odcinkach podczas mojego rajdu i kibicowanie forumowiczą
Tak mi się przypomina że na pewnych chlejadach (ślubnych) te pozycje miały miejsce i to nawet jednoczasowo (no dobra..koszulki były suche..) ..a czy była pierwsza pomoc to ja nie wiem...po pokojach nie zaglądałamKonto usunięte pisze:
Wybory miss mokrej podkoszulki?
Striptiz męski?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Były, były... Wielu pewno nie pamięta.
Innych nie było bo spali lub ich nie było bo ich nie było.
Dobre rzeczy warto powielać.
Powiem więcej, oto może narodzi się nowa
świecka tradycja, którą trzeba kultywować.
Innych nie było bo spali lub ich nie było bo ich nie było.
Dobre rzeczy warto powielać.
Powiem więcej, oto może narodzi się nowa
świecka tradycja, którą trzeba kultywować.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Przepraszambarbie pisze: naród wybrał tydzień później
Nie narzekaj, za to się napijesz bez stresuburat pisze: tydzień wcześniej to zaprosił bym szanowną wycieczkę na przejazd
Mnie się pod mokrą podkoszulką coraz ładniej rysuje mięsień piwny, planuję wystartować na MisteraKonto usunięte pisze: Wybory miss mokrej podkoszulki?
Zamierzam znów przyjechać w kilcie, żeby Buratowi pokazać, że można... więc jeśli mocniej halny powieje, to kto wie, kto wie...Konto usunięte pisze: Striptiz męski?
Powiem Wam szczerze, że po z grubsza entuzjastycznej reakcji na koncepcję drugiej edycji Chlejad w tym sezonie, to ja się spodziewałam jednak, że się będziecie zapisywać. Nie wiem, może to tylko dyplomacja była tam w tych Kielcach
Chlejady oczywiście zrobimy, nawet jeżeli będzie nas tylko 12 tych, co się zapisali w trybie "na pewno". Ale przykro nam będzie z całą pewnością bardzo
Intrygujące jest swoją szosą też to, że termin wygrał 18-ma głosami, a zapisanych jakby mniej
Chlejady oczywiście zrobimy, nawet jeżeli będzie nas tylko 12 tych, co się zapisali w trybie "na pewno". Ale przykro nam będzie z całą pewnością bardzo
Intrygujące jest swoją szosą też to, że termin wygrał 18-ma głosami, a zapisanych jakby mniej
Pewno by można sprawdzić kto głosował
W sumie tak to jest z zapisami.
Dla mnie był to jedyny możliwy termin i będę się starać być zgodnie z wstępną deklaracją.
Dla mnie był to jedyny możliwy termin i będę się starać być zgodnie z wstępną deklaracją.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ja też - no ale, przymusu nie ma...barbie pisze: po z grubsza entuzjastycznej reakcji na koncepcję drugiej edycji Chlejad w tym sezonie, to ja się spodziewałam jednak, że się będziecie zapisywać.
Wcalebarbie pisze: przykro nam będzie z całą pewnością bardzo
Dla mnie był jednym z możliwych, ale gdy został wybrany, dostosowałem do niego termin rodzinnych wczasów. Można? Można...inquiz pisze: Dla mnie był to jedyny możliwy termin
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie możnainquiz pisze: Pewno by można sprawdzić kto głosował
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
W sumie.....
Dla mnie lepiej, jest szansa, że tym razem ogarnę z kim rozmawiałam,
zapamiętam imiona i może dopasuję nicki do Twarzy.
Dla mnie lepiej, jest szansa, że tym razem ogarnę z kim rozmawiałam,
zapamiętam imiona i może dopasuję nicki do Twarzy.
A dla mnie to był jedyny niemożliwy. Selawi.inquiz pisze: Dla mnie był to jedyny możliwy termin
A Dolnoślazacy będą
jest ich Paru wiec miło by było jak by wpadli
na weekend .
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Bergen, szkoda. generalnie żałuję że nie dałem rady w kieleckie 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
To od razu daj namiar jeśli wiesz gdzie można polatac szutram. Na 10% będę, cóż taka praca że nie wiem czy dam radę...Maciey555 pisze:Do Srebrnej Gory mam 5-10km takze napewno sie pojawie, moge pokazac wam okolice, znam ja jak wlasna kieszen :D
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
Lista zaktualizowana. W tym tygodniu odezwę się do Hotelu, żeby wszystko na mur zaklepać. Jak to ogarnę, to wyślę zarejestrowanym dane do przelewu, a reszcie niech ślinka cieknie 
Wpisane przez oficjalny formularz.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Właśnie rozmawiałam z p. Leszkiem, wszystko potwierdzone. Osoby zarejestrowane otrzymają ode mnie za chwilę nr konta mailem. Raczej wiecie na co się zapisywaliście, więc ceny tez znacie 
W podaną cenę nie są wliczone koszulki chlejadowe, ten temat ogarniemy osobno na dniach. Tylko znajdę jakąś tańszą opcję niż na rajd, bo koszulek po 80zł to raczej nikt nie zechce
W podaną cenę nie są wliczone koszulki chlejadowe, ten temat ogarniemy osobno na dniach. Tylko znajdę jakąś tańszą opcję niż na rajd, bo koszulek po 80zł to raczej nikt nie zechce
Marta, jak jest jakiś projekt koszulek, to ja mogę ogarnąć temat koszulek ( rajdowe z zeszłego roku były fajne i w sensownej cenie ) 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa