I termin bardzo dobry
Chlejady 2008
Re: Chlejady 2008
To jak by koło mnie
I termin bardzo dobry

I termin bardzo dobry
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Trasa idealna, kupuję pomysł!remek pisze:Ok spotykamy sie w Srebrnej Gorze w czwartek o 15 i ruszamy do Karpacza. Tutaj zaplanowalem dojazd ze szczegolnym uwzglednieniem Jarmaja, ktory nie lubi sie zbytnio przemeczac na zatloczonych polskich drogach.
Dojazd dla Jarmaja
ps. wez 3 komplety tarcz.
ps2. droge ze Spalonej do Srebrnej Gory chyba znasz
Tylko u mnie czwartek odpada, będę pewnie jechał w piatek z rana prosto na odcinki.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
dla mnie tez moze byc piatek.jarmaj pisze: Tylko u mnie czwartek odpada, będę pewnie jechał w piatek z rana prosto na odcinki.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
LouCyphre,
Ty, Misiu ale kiedy, bo wątek ma ...24 strony
Jak odbiorę furę, absolutnie jestem. Kiedy odbiorę - nie wiem nawet czy Najwyższy to wie.
G.
Ty, Misiu ale kiedy, bo wątek ma ...24 strony
Jak odbiorę furę, absolutnie jestem. Kiedy odbiorę - nie wiem nawet czy Najwyższy to wie.
G.
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
zdaje sie Interceptor jest najwyzszy, pusc mu PWGrzesiek_67 pisze: nie wiem nawet czy Najwyższy to wie.
Grzesiek, 29-31.08 czy cos w tym guscie. Karpacz.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Grzesiek_67 pisze:jak we sierpniu, to będę.
O, super, będziemy mieć ciepłą wodę!
Będzie jakiś junkers!
Eeeem to może jakiś czerwony dywan drogą kupna zanabędę ...barbie pisze:Grzesiek_67, jak weźmiesz Jagę to ja przyjeżdżam
Żeby było miło to już Grześka trzeba przekonać, żeby wziął ze sobą bardzo poważny argument. 
W każdym razie... Weźmie smoka czy nie, czujcie się zaproszeni. Zadbamy aby BPA też się nie nudził. 
Znaczy wiesz... zaproszona czy nie, dla Jagi pojadę i tak. Możecie mnie nawet wyprosić, a ja i tak się nie dam
I już ja jej gry i zabawy załatwię
I już ja jej gry i zabawy załatwię
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
barbie,
kusisz dziewczyno, oj kusisz.
PS. Z Jagą ostatnio mamy "zły" okres. Trochę się kłócimy, jest niesworna, infantylna, przestała czytać dzieła klasyków... No jednym słowem ftopa i kolejne rozczarowanie z przedłużeniem (cokolwiek to znaczy) mojego, rozbuchanego do granic absurdu, ego.
So, pożyjemy, zobaczymy.
PS2. Dohtore Jarmaja pragnę zaś zapewnić, że poproszę Go o przejażdzkę moim Dzankersem, na lewym osobiście - oczywiście, celem uświadomionie mojej nikczemnej persony co do możliwości Dzankersa...lub ich braku. Ale wtedy dohtore to się przełączymy na klasyczny nośnik niutków.
PS3. Znowu do Barbutka, nie podróżowałaś Ty dziewczyno w środę ulicą Racławicką ?
PS. Z Jagą ostatnio mamy "zły" okres. Trochę się kłócimy, jest niesworna, infantylna, przestała czytać dzieła klasyków... No jednym słowem ftopa i kolejne rozczarowanie z przedłużeniem (cokolwiek to znaczy) mojego, rozbuchanego do granic absurdu, ego.
So, pożyjemy, zobaczymy.
PS2. Dohtore Jarmaja pragnę zaś zapewnić, że poproszę Go o przejażdzkę moim Dzankersem, na lewym osobiście - oczywiście, celem uświadomionie mojej nikczemnej persony co do możliwości Dzankersa...lub ich braku. Ale wtedy dohtore to się przełączymy na klasyczny nośnik niutków.
PS3. Znowu do Barbutka, nie podróżowałaś Ty dziewczyno w środę ulicą Racławicką ?
Brak podpisu.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Grzesiek_67 pisze:PS2. Dohtore Jarmaja pragnę zaś zapewnić, że poproszę Go o przejażdzkę moim Dzankersem
Czy zdajesz sobie sprawę, jaki wpływ może miec takie doświadczenie na moją psychikę???
Ooo, oo, o już mi zaczyna oko mrygać!
jarmaj, I jeszcze będziesz musiał podjechać pod dystrybutor LPG, zatankować, a reszta wycieczki będzie robić zdjęcia...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
cytrynowka?Grzesiek_67 pisze: Ale wtedy dohtore to się przełączymy na klasyczny nośnik niutków
Nie bój żaby, damy jej radę. W razie czego zabiorę moją Pannę Mariannę i już my jej pokażemy jak się zachowują dobrze wychowane dziewczynkiGrzesiek_67 pisze:barbie,
![]()
So, pożyjemy, zobaczymy.
Około 1 w nocy z wtorku na środę wracałam tamtędy z Krakowa, siGrzesiek_67 pisze:PS3. Znowu do Barbutka, nie podróżowałaś Ty dziewczyno w środę ulicą Racławicką ?
A potem ok 13 jechałam do pracy Wołoską przecinając Racławicką i ok 18 wracałam również tamtędyż. To się liczy?
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
jarmaj,
zdaję sobie tzw. sprawę... i dlatego proponuję
Barbuta, nie no, nocnych wart jeszcze nie trzymam na Streets of Phildel...tfu, na ulicach Warszawy
Nie liczy się. To było blond zwierzątko jadące Racławicką na odcinku Żwirki i Mołdawskiej (wracałem od Mamy z Ochoty)... chybaś nie Ty ( ale fakt, w okolicach 18...). Ale co się zawlecze to nie popuścimy
Jaga jest kompletnie niereformowalna, bez szans - albo bierzesz ją jaka jest albo...bierzesz ją
Remas (z ang. Remus), cytrynówka budiet potom, kak Dohtore Żiwage powszechnie znany pod ksywą Jarmaj, zmieni światopogląd po galopadzie nawiedzonym Dzankersem
Ahoj pszygoto
Gwidas
zdaję sobie tzw. sprawę... i dlatego proponuję
Barbuta, nie no, nocnych wart jeszcze nie trzymam na Streets of Phildel...tfu, na ulicach Warszawy
Nie liczy się. To było blond zwierzątko jadące Racławicką na odcinku Żwirki i Mołdawskiej (wracałem od Mamy z Ochoty)... chybaś nie Ty ( ale fakt, w okolicach 18...). Ale co się zawlecze to nie popuścimy
Jaga jest kompletnie niereformowalna, bez szans - albo bierzesz ją jaka jest albo...bierzesz ją
Remas (z ang. Remus), cytrynówka budiet potom, kak Dohtore Żiwage powszechnie znany pod ksywą Jarmaj, zmieni światopogląd po galopadzie nawiedzonym Dzankersem
Ahoj pszygoto
Gwidas
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Grzesiek_67, wyslalem Ci juz pogrozki na GG w razie jakbys sie wykrecal od przyjechania