Zapomniałem zapytać co z parkingiem? Robimy jakąś subaru strefę?
kto to jest Lopa i czym jedzie ?eMTi pisze: widzę, że jedzie Lopa...
Podążając tą drogą dojdziemy do wniosku, że maluch powinien objechać wurca jeśli kierownik 126p będzie znał trasęryjeks pisze: Tak naprawdę wygrywa znajomość tej trasy. I 380 KM ma tu niewiele do powiedzenia.
to poczekaj na wątek pt. Zima AD... Wystarczy, że człowieka nie będzie na forum jeden dzień, a czytania na dwa tyg minimum i to nawet jak w górach nie będzie śnieguwojtas. pisze: człowiek na tydzień wyjedzie a tu tyle stron nabite
i modulacji hamulcówryjeks pisze: tam będzie test skillu i jajec
no spróbuj mi tam 1. miejsca nie wyjąćburat pisze:no ja mam klasę sytą tym razem i przygotowania poszły w tym kierunku aby skopać dupę wszystkim , zobaczymy co z tego wyjdzie
burat pisze: o ja mam klasę sytą tym razem i przygotowania poszły w tym kierunku aby skopać dupę wszystkim , zobaczymy co z tego wyjdzie
brahu pisze: i modulacji hamulców
Szlyk rzecz jasna. Co by jakiegos AWD nie objechał tylkoryjeks pisze:burat pisze: o ja mam klasę sytą tym razem i przygotowania poszły w tym kierunku aby skopać dupę wszystkim , zobaczymy co z tego wyjdzie
Jaka opona ?
oczywiście, że działa. Możesz kupić sportowe, tylko za inne pieniądze.eMTi pisze: szkoda, ze AC tak nie dziala ;)