Zapomniałem zapytać co z parkingiem? Robimy jakąś subaru strefę?
Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Nie każdy wychowywał się na górskich odcinkach. Myślałem, że zadebiutuję na Walimskich Patelniach, a tu od razu Kamionki... My nizinne szczury czujemy respekt jak jedziemy w góry
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
kto to jest Lopa i czym jedzie ?eMTi pisze: widzę, że jedzie Lopa...

taki gość z Kłodzka, chyba się uczy dopiero, bo ma strasznego potwora na GC8... procedura, podtrzymanie, 300KM i inne bajery.. Ale na Rakietowej regularnie leje go Szegi swoim wolnym ssakiem 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Tak naprawdę wygrywa znajomość tej trasy. I 380 KM ma tu niewiele do powiedzenia.
Arti klasa niby obłożona ale większość to nowicjusze na tej trasie.
Bedzie wstyd jak nie bedzie podium :D dobrego podium! ;)
Arti klasa niby obłożona ale większość to nowicjusze na tej trasie.
Bedzie wstyd jak nie bedzie podium :D dobrego podium! ;)
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
Podążając tą drogą dojdziemy do wniosku, że maluch powinien objechać wurca jeśli kierownik 126p będzie znał trasęryjeks pisze: Tak naprawdę wygrywa znajomość tej trasy. I 380 KM ma tu niewiele do powiedzenia.
Oczywiście mocno przesadzam ale przesadne jest także stwierdzenie, że moc na Kamionkach na ma nic do powiedzenia.
Czujemy się o wiele pewniej niż przy debiucie, wiemy co mamy robić, sportowa złość jest na odpowiednim poziomie...
zobaczymy jak wyjdzie ale obiecuję, że tanio skóry nie sprzedam!
Forumowe loża szyderców niech trzyma kciuki

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Po prostu denkiem "dwie proste" trzeba przeleciec i mocne prosiaczki, ktore sie dobrze dohamują utną sporo sekund. Krotkie skrzynie Subaru sa wrecz stworzone pod kamionki
Dobrze zrobcie zapoznanie trasy, żeby w miarę rozsądnie zgarnąć podium
Dobrze zrobcie zapoznanie trasy, żeby w miarę rozsądnie zgarnąć podium
no ja mam klasę sytą tym razem i przygotowania poszły w tym kierunku aby skopać dupę wszystkim , zobaczymy co z tego wyjdzie 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
człowiek na tydzień wyjedzie a tu tyle stron nabite.
Życzę powodzenia chłopaki na Kamionkach,niestety nie będę mógł przyjechac nawet pokibicować.
Jak przeczytałem że jednak Radkowski Trakt się odbędzie to cieszyłem się jak dziecko bo zawsze chciałem w nim pojechać ,ale jak doczytałem termin to ręcę mi opadły i tylko utwierdziłem się w przkonaniu że w PZM-ocie
siedzą debile.
Życzę powodzenia chłopaki na Kamionkach,niestety nie będę mógł przyjechac nawet pokibicować.
Jak przeczytałem że jednak Radkowski Trakt się odbędzie to cieszyłem się jak dziecko bo zawsze chciałem w nim pojechać ,ale jak doczytałem termin to ręcę mi opadły i tylko utwierdziłem się w przkonaniu że w PZM-ocie
siedzą debile.
Lope znam od dawna, cały czas sumiennie uczy się samochodu jak i sportowej jazdy dlatego nie ciśnie nie wiadomo jak 
''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix
to poczekaj na wątek pt. Zima AD... Wystarczy, że człowieka nie będzie na forum jeden dzień, a czytania na dwa tyg minimum i to nawet jak w górach nie będzie śnieguwojtas. pisze: człowiek na tydzień wyjedzie a tu tyle stron nabite
Dohamowanie po długiej prostej byłoby najciekawsze, tam będzie test skillu i jajec
Ale to środek lasu
Ale to środek lasu
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
i modulacji hamulcówryjeks pisze: tam będzie test skillu i jajec
no spróbuj mi tam 1. miejsca nie wyjąćburat pisze:no ja mam klasę sytą tym razem i przygotowania poszły w tym kierunku aby skopać dupę wszystkim , zobaczymy co z tego wyjdzie
burat pisze: o ja mam klasę sytą tym razem i przygotowania poszły w tym kierunku aby skopać dupę wszystkim , zobaczymy co z tego wyjdzie
Jaka opona ?
brahu pisze: i modulacji hamulców
eMTi nie startuje
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Szlyk rzecz jasna. Co by jakiegos AWD nie objechał tylkoryjeks pisze:burat pisze: o ja mam klasę sytą tym razem i przygotowania poszły w tym kierunku aby skopać dupę wszystkim , zobaczymy co z tego wyjdzie
Jaka opona ?
Co by hamulec wytrzymał i most mie rozleciał
ale najpierw to trzeba potestować troszkę 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
No to będzie ciekawe jakie wyniki dadzą sliki u forumowiczów 
- Arti
- 6 gwiazdek
Zawodnikom polecam ubezpieczenie NNW Sport. Normalne NNW w razie dzwona na rajdzianie nie działa, więc lepiej dmuchać na zimne.
39 zł za jeden dzień, dostępne od ręki w biurze u naszej koleżanki Sidorowej i jej przemiłej pracownicy: http://prorita.slupiec.pl/
Jeden telefon i za 20 minut polisa jest na e-mailu ;)
39 zł za jeden dzień, dostępne od ręki w biurze u naszej koleżanki Sidorowej i jej przemiłej pracownicy: http://prorita.slupiec.pl/
Jeden telefon i za 20 minut polisa jest na e-mailu ;)

szkoda, ze AC tak nie dziala ;)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
oczywiście, że działa. Możesz kupić sportowe, tylko za inne pieniądze.eMTi pisze: szkoda, ze AC tak nie dziala ;)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Dobra sytuacja wygląda tak.
Chciałem udostępnić system do wyników na Kamionki. Zupełnie darmo, jedynie co potrzeba to człowiek z zasięgiem w komórce.
Niestety organizator jest najwyżej umiarkowanie zainteresowany 'stroną internetową'
Myślę, że możemy ewentualnie, nieoficjalnie, odpalić sobie to we własnym zakresie. Chcemy?
Ja mam wszystko gotowe. Potrzeba ludzia.
Chciałem udostępnić system do wyników na Kamionki. Zupełnie darmo, jedynie co potrzeba to człowiek z zasięgiem w komórce.
Niestety organizator jest najwyżej umiarkowanie zainteresowany 'stroną internetową'
Myślę, że możemy ewentualnie, nieoficjalnie, odpalić sobie to we własnym zakresie. Chcemy?
Ja mam wszystko gotowe. Potrzeba ludzia.
Alan, Alan, Alan!, no właśnie rozkminiałem ten temat jakiś czas temu i problem jest zasadniczy - nie da sie wykupić na udział w imprezie - można to zrobić, ale na cały rok, a to już się nie opłaca, ponieważ jest to ok 300% zwyżki