Witam,
Poszukuję Subaru Outback'a H6 z lat 2000-2003. Maksymalna cena z ewentualnymi opłatami to 50kPLN. Myślę, że za te pieniądze można już dostać coś dobrego. Moje wymagania to:
- bezwypadkowy
- bez gazu
- bez zastrzeżeń w dokumentach
- wersja europejska
- zadbany i nie wyeksploatowany
- najlepiej jednokolorowy, preferowane kolory: biały, ciemnozielony, niebieski, granatowy.
Najbardziej interesowały by mnie oferty z moich okolic: Śląsk / Podbeskidzie. W polskich realiach daleki wyjazd po samochód z ogłoszenia mija się z celem. Nie wykluczam wyjazdu z kimś po auto do Niemiec / Szwajcarii.
Jeśli ktoś z Forumowiczów zna ciekawą ofertę to proszę o kontakt na PW lub maila: hatifnat13 na o2 pl.
dziękuję z odzew,
[K] Poszukuję Subaru Outback'a H6 2000-2003
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Poszukuję Subaru Outback'a H6 2000-2003
Ja mam coś takiego co by Cię interesowało H6 '01 w środę lub czwartek będe jechał go oclić . Jak wszystkie formalności będą załatwione to podeślę Ci ofertę .
Pzd
Pit
Pzd
Pit
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa