Czy pozwalasz dzieciom przytulać rybkirrosiak pisze: Zakończyłem organizację akwarium dla dzieci....
Piękny dzień dziś mamy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
No już nie bądź taki wyrodny ojciec.rrosiak pisze:Hmmm, nie myslałem o tym, ale wiesz że to może być dobre rozwiązanievicu pisze: Będziesz dzieci w akwarium trzymał?![]()
Dla dzieci idealne jest terrarium. Klatka też się świetnie sprawdza.
czarne jest piękne...
Ty sie nie śmiej...vibowit pisze: Klatka też się świetnie sprawdza.
Kiedyś idę wieczorem ulicą (osiedle domków jednorodzinnych), ciemno i naraz słysze glosik: wypuście mnie, już będę grzeczny, wypuście i szlocha. Debil ojciec? zamknał dziecko kolo 4-5 lat w kojcu dla psa, bo bylo niegrzeczne...
Dolce far niente 
Szkoda, że na to nie wpadłam te kilkanaście lat temuvibowit pisze: Klatka też się świetnie sprawdza.![]()
Widać gołym okiem, że czują się tam doskonale
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
So What! pisze: Czy pozwalasz dzieciom przytulać rybki
O przytulaniu mowy nie było, ale padło pytanie "A będziemy mogli te rybki zjeść ?"
Terrarium już przerabialiśmyvibowit pisze: Dla dzieci idealne jest terrarium.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- So What!
- 6 gwiazdek
Zuch dzieciakirrosiak pisze: O przytulaniu mowy nie było, ale padło pytanie "A będziemy mogli te rybki zjeść ?"![]()
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- So What!
- 6 gwiazdek
Żywe jest świeżeEterycznyŻołądź pisze: Ojciec skąpi im na sushi to później biedne chcą, żywe nawet jeść.![]()
hehe :) ja jak byłam mała i dostałam chomika, to po jakiś pięciu minutach podsumowałam moją miłość do zwierzaka "a jak chomik zdechnie, to sobie kupie rybki!"rrosiak pisze:So What! pisze: Czy pozwalasz dzieciom przytulać rybki
O przytulaniu mowy nie było, ale padło pytanie "A będziemy mogli te rybki zjeść ?"![]()
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Ładniezagatka pisze: ..."a jak chomik zdechnie, to sobie kupie rybki!"![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Mały Ty też wyglądasz na spokojnego człowieka a już dwie Panie jadą z tobą na chlejady , jak juz pisałem wcześniejmały 5150 pisze: A zagatka na takiego porządnego dzieciaka wygląda, jak to człowiek może się pomylić
Nie wiem czy nie lepiej jakimś multiwanem jak bys pojechał
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
FUX, GlAsgow i MAnchester
PS. Zresztą tu jest taka ilość dialektów, że można zawrotu głowy dostać. Np. w Liverpoolu czy Crewe, nawet część ludzi w Chester wymawia Bus ostro akcentując U (to samo Sunday, button itd, itp.) ale już gdzie indziej brzmi to bardziej jak "bas".
Uwielbiam angielski akcent :)
PS. Zresztą tu jest taka ilość dialektów, że można zawrotu głowy dostać. Np. w Liverpoolu czy Crewe, nawet część ludzi w Chester wymawia Bus ostro akcentując U (to samo Sunday, button itd, itp.) ale już gdzie indziej brzmi to bardziej jak "bas".
- So What!
- 6 gwiazdek
W takim razie przekaż proszę ukłony dla chomikazagatka pisze: hehe :) ja jak byłam mała i dostałam chomika, to po jakiś pięciu minutach podsumowałam moją miłość do zwierzaka "a jak chomik zdechnie, to sobie kupie rybki!"![]()
zagatka pisze: hehe :) ja jak byłam mała i dostałam chomika, to po jakiś pięciu minutach podsumowałam moją miłość do zwierzaka "a jak chomik zdechnie, to sobie kupie rybki!"![]()
I im bardziej tych rybek chciałaś, tym mniej chomik jedzenia dostawał?
Dzięki serdeczne; jednak mialem rację...vicu pisze:FUX, GlAsgow i MAnchester
Dolce far niente 
fakt faktem, chomik długo nie pożył
jakieś 3 miesiące 
na swoje usprawiedliwienie dodam, że został pochowany w ogródku pod wiśnią, miał krzyżyk z patyczków i zasadzone stokrotki. Rozpacz z powodu straty trwała jakieś 3 dni - rodzice już nie mogli słuchać szlochów moich i brata
więc jakoś szybko pojawił się nowy chomik
ps. rybek nie mam do dziś, żeby nie było
na swoje usprawiedliwienie dodam, że został pochowany w ogródku pod wiśnią, miał krzyżyk z patyczków i zasadzone stokrotki. Rozpacz z powodu straty trwała jakieś 3 dni - rodzice już nie mogli słuchać szlochów moich i brata
ps. rybek nie mam do dziś, żeby nie było
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Morderczyni chomików 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
A właśnie, wiewiórki też morduje i chipsy z nich robi
Ciekaw jestem czy ten paw jeszcze dycha co go ostatnio zwabiła niby na zdjęcia 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
LouCyphre pisze:A w ogóle to jest fajnie, bo se rower kupiłem za niedużo dutków
siubaru?