Ale może Ci się uda

tak jak napisali ci, co się znają: stosunek dostępności do cenymiw_j pisze: nie do końca wiem czemu sugerujecie bardzie foresta niż OBK?
trzeba? nic nie trzeba. ale napisałeś, że małżonka naprawdę lubi i szybciej pojeździć. a jeśli lubi i umie, to będzie CHCIAŁA to, co napisał Chloru.miw_j pisze: według Ciebie trzeba będzie w seryjnym forescie zmienić
miw_j pisze: czemu sugerujecie bardzie foresta niż OBK?
Konto usunięte pisze: - H4 mniej awaryjna niż H6
to raczej na pewno nie.Konto usunięte pisze: - turbo 230 KM
Konto usunięte pisze: A z forum naszego kochanieńki
Konto usunięte pisze: Nawet jeśli nie mniej awaryjna to na pewno tańsza w naprawie.
Konto usunięte pisze: on zresztą ma bardzo dobre wyniki testów zderzeniowo - wypadkowych (tych w realu też).
rrosiak pisze: A link mi tu dawaj, bo nie wierzę
Kruszyn pisze: Już sprawdzałeś osobiście
Konto usunięte pisze: Nie, ale dużo czytam i mam umysł jak brzytwa![]()
miw_j pisze:Drodzy Państwo wyjaśniam - wyjaśnienie szczególnie dotyczy So What!
Szybie auto ma być dla mojej Najukochańszej Żony
ciach
Autobus jest dla mnie bo lubię takie samochody, będzie dodatkowo wykorzystywany do wyjazdów rodzinnych na dalsze trasy i na dłużej niż kilka dni.
Czy teraz już wszyscy rozumieją moją koncepcję? Nie musicie się z nią zgadzać, bo jest ona moja Mnie tak pasuje.
miw_j pisze: pewno masz rację jeśli chodzi o espace więc alternatywa dla niego jest Previa
jeśli chodzi o T4 - to odpada bo mi się moja najukochańsza Żona nie zgadza
w kilkuletnich to sie zrownuje, a jakosc wykonania wnetrza, wielkosc i pozycja za kolkiem zdecydowanie lepsza w OBKuKonto usunięte pisze: - tańszy
dyskusyjne, bo waga podobna..- mniej pali
szczegolnie w Twoim w automacie- większy faktor fanu z jazdy
true- mniejsze zwisy jakbyś gdzieś wjechał
ciekawe- H4 mniej awaryjna niż H6
kazde.. to w OBKu rowniez..- turbo 230 KM rzuca banan na twarz
bo nie jezdziles nigdy kwadratowym volvo..- nie widziałem jeszcze samochodu z taką widocznością z miejsca kierowcy (no i te lusterka!)
miw_j pisze: Dlaczego sądzisz Konto usunięte, że ją uszczęśliwiam na siłę?