Auto brudne więc dokumentacja byłaby mało lanserskaKruszyn pisze:I tak bez dokumentacji fotograficznej

Ale na Chlejady wymyję i wypucuję, to przy okazji oględzin live dokonam też doumentacji cyfrowej

Auto brudne więc dokumentacja byłaby mało lanserskaKruszyn pisze:I tak bez dokumentacji fotograficznej
Ja nic nie udostępniamAMI pisze:Ja moge udostepnic lewy na przejazdzke ;)
radxcell pisze: Gal, i po co bylo z tym notariuszem? ;) Teraz wybrnij ;).
barbie pisze: Ranyboskie Remek od 2 tygodni jeździ moim samochodem A my nic nie podpisaliśmy
Taniocharemek pisze:tacy koledzy jestescieod dzisiaj doszlo mi myce garow na poczet przyszlych rys
remek pisze: tacy koledzy jestescieod dzisiaj doszlo mi myce garow na poczet przyszlych rys
![]()
esilon pisze: a nie bardziej niejasność pytania : czy ktoś użyczy mi samochodu na test STi? ,jakiegos samochodu na test Sti?, zderzeniowy test Sti ?
Chloru pisze: barbie, no to teraz po dwóch tygodniach panewka jak nic musi być![]()
EterycznyŻołądź pisze: a wy go zawieść nie chcecie.
damaz pisze: i ona jeździ moim samochodem a ja jej, czy też odwrotnie.
umowa była podpisana przy urzędzie i przy świadkach
urzędzie SC.![]()
ale w razie tfu tfu przygody, placisz tylko połowedamaz pisze: oszqur....
no masz rację. podpisałem tylko wersję skróconą (umowy). bez warunków ogólnych.
![]()
No tak, tyle że podwójnie.remek pisze:ale w razie tfu tfu przygody, placisz tylko połowe
a to malymi literkamivibowit pisze: No tak, tyle że podwójnie.![]()
gorzej. warunki ogólne nie są ogólnie dostępne.remek pisze:a to malymi literkami
Cholera nie pomyślałem o tymvibowit pisze: PS. mały 5150, po ostatnich Kielcach opony Ci się nieco zużyły. Mam nadzieję, że nie każesz mi płacić za nowe.![]()
Konto usunięte pisze: Fajny wątek, fajny, ożywczy![]()
damaz pisze: albo się nazywać Funky
Kruszyn pisze: nie przeceniaj Funkiego