Konto usunięte pisze: WRC fan, coś Ty, przy stole nikt nie usiedzi![]()
![]()
Funky, ja to nie widzę żeby oni siedzieli przynajmniej ten po prawej

Konto usunięte pisze: WRC fan, coś Ty, przy stole nikt nie usiedzi![]()
![]()
My pamiętamy te deklaracje o czynnościach serwisowych (wymiana klocków, czyszczenie zacisków, wymiana oleju z filtrem i kilka innych) w 8 minut z fajką w zębach. Wiem, że wino rozleniwia, ale żeby aż takjarmaj pisze:No, ktoś wspominał o jakimś warsztacie, tylko już nie pamiętam kto.
Ale jak będziesz miał klocki, to żaden problem wymienić je na miejscu - 15 min roboty między jednym łykiem wina a przegryzienim oliwką.
Noooo taaaak, ale jak i gdzie mam się przypomnieć? Bo przecież nie na miejscu...Arti pisze: Ale musisz się przypomnieć co bym je odnalazł w garażu.
Gdyby tylko był wśród nas mechanik rowerowy... On by się uwinął w 3,14 minuty!Konto usunięte pisze: My pamiętamy te deklaracje o czynnościach serwisowych (wymiana klocków, czyszczenie zacisków, wymiana oleju z filtrem i kilka innych) w 8 minut z fajką w zębach. Wiem, że wino rozleniwia, ale żeby aż tak![]()
No bo tak je zadałeś, że nikt go nie zrozumiał.citan pisze: ak zwykle moje pytanie zostało zignorowane.
Komu ja mogę za to dziękować?Bergen pisze: Efemeryczny jednak nie przyjedzie?
Nie wiedziałem, że masz takie ładne nogiPrzylepka pisze:Walcze z Krisem zeby przyjechał ale nie wie do konca tak to juz jest... Pisze MAZI
A Mazi mówił, że w robocie siedzisz... choć jakby popatrzeć z drugiej strony, to sprzątanie to też robotaPrzylepka pisze:eMTi nie wyrobimy napewno przed 15, Mazi mnie z domu wczesniej nie wypusci, sprzatam po nocy i nie widac konca, piwnica mieszkanie i auto duuuuzo tegotak mysle ze 15-15;10 wyruszymy
Jak by co, to pojedziesz z nami pod eskortąPrzylepka pisze:dobrze ze tak zadko mnie bije
Skitram (dżizas jak to sie pisze?) gdzieś dla nieobecnycheMTi pisze:Z jednej strony żal tych ciasteczek
Ale nas to chyba oszczędzieMTi pisze: A tak z innej beczki:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... ozki_.html
Bierzemy zimówki?A ja się martwiłem, że na Jodłowniku nie będziemy slajdować... ale może trochę szronu będzie...
Dzis bede gadal ze szwagrem.eMTi pisze:Olleo, a jak w końcu u Ciebie jest z godziną wyjazdu?
W koncu Zofii jest ;)eMTi pisze:A tak z innej beczki:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... ozki_.html