Makowy pręgierz / Hejt Line - tutaj szydzimy z Apple
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Makowe panienki
EterycznyŻołądź, pomyliłeś wątki. Powinieneś napisać w poradniku młodego blacharza, czy jakoś tak

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
citan, ale to normalne, że on tak drga, że aż owe drgania przenoszą się na obudowę?
Konto usunięte, ale dlaczemu? Moją obecną obudowę już ciąłem szlifierką kontową i więcej nie trzeba.

Konto usunięte, ale dlaczemu? Moją obecną obudowę już ciąłem szlifierką kontową i więcej nie trzeba.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź, to jest wątek o Makach i dla makowców. Jak zwykle wlazłeś gdzie nie trzeba 

EterycznyŻołądź, wymień dysk, bo niedługo stuknie po raz ostatni...
To ostatnie stuknięcie... jutro się rozstaniemy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Potwierdzam;kilka dobrych lat temu w poniedzialek chciałem kupić i założyć nagrywarkę, aby dane pozgrywać; w niedziele było pa, pa....Bergen pisze:EterycznyŻołądź, wymień dysk, bo niedługo stuknie po raz ostatni...

Dolce far niente 

ponoc w polszy mac air 7 kola?
tu 999 eur... apple polska, obnizcie cene to sprzedaz wzrosnie ;)
co do katalogowania fot na macu?
lightroom jakos nieintuicyjny..
ponoc jest jeszcze cos dobrego ?
tu 999 eur... apple polska, obnizcie cene to sprzedaz wzrosnie ;)
co do katalogowania fot na macu?
lightroom jakos nieintuicyjny..
ponoc jest jeszcze cos dobrego ?
a czy ktos uzywa iphona do pisania maili, a ma odswiadczenie z blackberry?
Bo mi sie z wolna szykuje wymiana BB a nowe zasady we firmie nie pozwalaja miec i telefonu i bb, wiec powstaje pytanie czy bracu kurwe czy iphonea. Ale ja duzo pisze na bb, wiec sie boje touchscreena.
paliuchy w moim wieku przestaja trafiac. wiec sioe miotam. wzialem raz na probe samsunga omnia i oddalem po 2 tygodniach, bo w nic nie trafialem, czy z iphonem jest to samo?
No bo logicznie rzecz biorac mam w pracy maca, w domu samem maci, to na cholere mi NIEiphone?
Bo mi sie z wolna szykuje wymiana BB a nowe zasady we firmie nie pozwalaja miec i telefonu i bb, wiec powstaje pytanie czy bracu kurwe czy iphonea. Ale ja duzo pisze na bb, wiec sie boje touchscreena.
paliuchy w moim wieku przestaja trafiac. wiec sioe miotam. wzialem raz na probe samsunga omnia i oddalem po 2 tygodniach, bo w nic nie trafialem, czy z iphonem jest to samo?
No bo logicznie rzecz biorac mam w pracy maca, w domu samem maci, to na cholere mi NIEiphone?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Witek - jak najszybciej zrób backup i wymień dysk.
Grek - LR jest bardzo dobry i intuicyjny, tylko trzeba odrobiny cierpliwości na początku. Jest jeszcze iPhoto, ale zapycha dysk, bo zgrywa zdjęcia do siebie.
Co do MB Air - w DE na stronie Apple kosztuje 1699 Euro. Gdzie znalazłeś za 999?
Arno - ja używam i wydaje mi się, że chyba BB jest wygodniejsze, tak na codzień - jednak guziki, to guziki - w zimie z iPhonem jest kłopot, w rękawiczkach nic nie napiszesz. Kul faktor nie ten, ale bardziej funkcjonalny. I chyba BB rozsądniej się z baterią obchodzi.
Grek - LR jest bardzo dobry i intuicyjny, tylko trzeba odrobiny cierpliwości na początku. Jest jeszcze iPhoto, ale zapycha dysk, bo zgrywa zdjęcia do siebie.
Co do MB Air - w DE na stronie Apple kosztuje 1699 Euro. Gdzie znalazłeś za 999?
Arno - ja używam i wydaje mi się, że chyba BB jest wygodniejsze, tak na codzień - jednak guziki, to guziki - w zimie z iPhonem jest kłopot, w rękawiczkach nic nie napiszesz. Kul faktor nie ten, ale bardziej funkcjonalny. I chyba BB rozsądniej się z baterią obchodzi.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
dev, A propos. Mam coś dla Ciebie.devlin pisze:Witek - jak najszybciej zrób backup i wymień dysk.

czarne jest piękne...
w media markt.. moze jakis superangebot..devlin pisze: Gdzie znalazłeś za 999?
no wlasnie.. ponoc jest cos dobrego poza LR?devlin pisze: Grek - LR jest bardzo dobry i intuicyjny, tylko trzeba odrobiny cierpliwości na początku. Jest jeszcze iPhoto, ale zapycha dysk, bo zgrywa zdjęcia do siebie.
LR jest bardzo przyjemny, jak już się zatrybi co i jak
na początku chciałam go ubić, ale teraz bardzo sobię chwalę.
Nowe iPhoto, to w sumie nie wiem - odpaliłam tylko zapoznawczo :]

Nowe iPhoto, to w sumie nie wiem - odpaliłam tylko zapoznawczo :]
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
gregski, bez wątpienia superangebot.
http://wwojnar.com/
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tak samo byłem wściekły na iTuneszagatka pisze: LR jest bardzo przyjemny, jak już się zatrybi co i jakna początku chciałam go ubić, ale teraz bardzo sobię chwalę.

Ja się czasami zastanawiam, co poeta miał na myśli robiąc interfejs do OS X...So What! pisze:Tak samo byłem wściekły na iTuneszagatka pisze: LR jest bardzo przyjemny, jak już się zatrybi co i jakna początku chciałam go ubić, ale teraz bardzo sobię chwalę.
Teraz już to ogarnąłem, ale i tak zastanawiające jest, czym sugerował się autor, tworząc niektóre "funkcjonalności" tego programu

Że iTunes albo iPoco (mitobyło) są, ehem, osobliwe, to już "znak czasów" - porównaj sobie intuicyjność np. AppleWorks i Pages... że już przez litość o Mail'u nie wspomnę, który we wklejanym "rich text" zachowuje styl źródłowy (kolory i inne dziwactwa) - które potem nie za bardzo jest jak wyedytować, w d... jeża...

A jak już o tym, to coś na weselej:
http://www.engadget.com/2009/05/22/the- ... interface/
Endżoj

M.
I'm always running late - but at least, I'm always running...
ja to bym chcial wiedziec, dlaczego jak mi IT niemiaszkowe zainstalowal nowe wszystko w tym nieszczescie ludzkosci Paralles, to mi wszystko spowolnilo sie trzykrotnie. a quicktimne w zasadzie przestal dzialac, bo jak rusze musza to sie wszystko spowalnia do zera?
i dlaczego w vlc nie ma glosu, za to obraz szybko idzie??? co one mie narobili? warum?
i dlaczego w vlc nie ma glosu, za to obraz szybko idzie??? co one mie narobili? warum?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno pisze: nieszczescie ludzkosci Paralles
Nie mogłeś tego lepiej ująć. W moim komputerze jedyną rzeczą, która stwarza problemy, jest paralells. Obrzydliwy program.
dobrze, ze piszecie, mialem testowac wlasnie...
odebralem dzis po 5 dniach macbooka po wymianie obudowy z serwisu. nie obudowy, a topcase.. chili okoloklawiaturza...
odebralem dzis po 5 dniach macbooka po wymianie obudowy z serwisu. nie obudowy, a topcase.. chili okoloklawiaturza...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wierzę Ci na słowomaruda pisze: porównaj sobie intuicyjność np. AppleWorks i Pages... że już przez litość o Mail'u nie wspomnę, który we wklejanym "rich text" zachowuje styl źródłowy (kolory i inne dziwactwa) - które potem nie za bardzo jest jak wyedytować, w d... jeża...![]()

W sęsie AW vs Pages czy w sęsie Mail vs rtf?So What! pisze:Wierzę Ci na słowomaruda pisze: porównaj sobie intuicyjność np. AppleWorks i Pages... że już przez litość o Mail'u nie wspomnę, który we wklejanym "rich text" zachowuje styl źródłowy (kolory i inne dziwactwa) - które potem nie za bardzo jest jak wyedytować, w d... jeża...![]()

M.
I'm always running late - but at least, I'm always running...