Konto usunięte pisze: Azrael, minimus szukał kogoś na wyjazd o tej porze
Hmmm....
może się odezwie...
Konto usunięte pisze: Azrael, minimus szukał kogoś na wyjazd o tej porze
W AM 5.5.1 (709), ul. Kolejowa jest, ale bez numeracji.WRC fan pisze: a tak poza tematem - czy tylko moja automapa nie ogarnia ulicy kolejowej w SG ?
A to może dlatego - ja mam 5.3.0 (676) :/ Trudno, jak coś to będę do kogoś dzwoniłcitan pisze: W AM 5.5.1 (709), ul. Kolejowa jest, ale bez numeracji.
Bo się z nimi skontaktowałem, że wyświetla tylko na podglądziecitan pisze: W AM 5.5.1 (709), ul. Kolejowa jest, ale bez numeracji.
So What! pisze:WRC fan, jak dasz pogląd, to wyświetla ulicę Kolejową
gootek pisze: Otóż donoszę wszem i wobec, że po dziewięciu miesiącach oczekiwania zostałem ojcem
Podwójnegootek pisze: żona moja kochana urodziła nam dwóch wspaniałych synków
gootek pisze: W związku z tym sezon 2009 przebiegnie mi bez żadnych wyjazdów, wycieczek, integracji i innych takich…
Gratulacje!gootek pisze: Otóż donoszę wszem i wobec, że po dziewięciu miesiącach oczekiwania zostałem ojcem
i to od razu podwójnym – żona moja kochana urodziła nam dwóch wspaniałych synków![]()
![]()
gootek pisze: dotąd interesowały mnie pojemności silników, a teraz zaczynaja interesować pojemności...
No nie bardzo. Chcemy na spokojnie sobie dojechac, tempem karawanowym, zakwaterowac i rozpakowac sie (czyt. zakwaterowac przenosna lodowke na piwo dla szwagra, jesli sie uda mu takaz skombinowac), a dopiero potem uderzyc z reszta na OSy piatkowe.eMTi pisze:Ok, czy jest jeszcze ktokolwiek, kto jutro będzie uderzał z wrocka? Na razie jestem Ja, Mazi i Olleo... Ktoś jeszcze? ale jeszcze nie znam dokladnej godziny... na 90% , bedzie to nie wcześniej, niż 14. Mazi z kolei pewnie nie wcześniej, niż 15, ale pewnie to jeszcze potwierdzi... Ktoś się dołącza? Olleo, co Ty na to, żeby trochę poczekać i wyjechać jakoś 15 z minutami na 3 fury?
minimus jedzie rano z TasioremAzrael pisze:Konto usunięte pisze: Azrael, minimus szukał kogoś na wyjazd o tej porze
Hmmm....
może się odezwie...