Na Odyńca, przy rogu Kazimierzowskiej, stoi na chodniku? To ja znam właściciela, bardzo dobrze :) I samochód też.devlin pisze:Na ulicy Odyńca w DC parkuje czarne OBK. Nic w tym niezwykłego, ale to OBK dość bojowe jest - lift o jakieś 3", opony M/T, generalnie grozą wieje. Ktoś coś wie o tym samochodzie, właścicielu jego? Bo może w błoto by go zaciągnąć przy okazji?
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
No to dawaj go na forum, na co czekasz ;)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Pozdrowienia z wczorajszych odwiedzin Ustrzyk Dolnych.
Ciemna starsza impreza kombi w Sanoku koło południa.
Srebrny? złoty obk wjeżdzający do Leska koło 16
Srebrny? złoty obk za Sanokiem w kierunku Rzeszowa koło 17 - pozdrowienia na CB.
chyba był jeszcze forek w Ustrzykach koło 15.
Ciemna starsza impreza kombi w Sanoku koło południa.
Srebrny? złoty obk wjeżdzający do Leska koło 16
Srebrny? złoty obk za Sanokiem w kierunku Rzeszowa koło 17 - pozdrowienia na CB.
chyba był jeszcze forek w Ustrzykach koło 15.
To ja pozdrowię Przemeqa, który mi dzisiaj jakiś złom zapakował do bagażnika. 

czarne jest piękne...
Witam ,pozdrawiam kolege z srebrnej Subaru Impreza widzianego dzisiaj w Szczecinie na Kolumba .
METALLICA ....SUBARU...a później już tylko ODCHŁAŃ
Specjalne Pozdro dla Fido_...hi hi ...wprawiłeś mnie w dobry humor swym wpisem .Hi hi ty nasz intelektualisto.....:)
w myśl zasady : nie ważne jak mówia dobrze czy źle,ważne że mówia :)....Ukłony miły Fido_
w myśl zasady : nie ważne jak mówia dobrze czy źle,ważne że mówia :)....Ukłony miły Fido_
METALLICA ....SUBARU...a później już tylko ODCHŁAŃ
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
To ja pozdrowię vibowita, który był tak dobry, że dał sobie zapakować coś od tyłuvibowit pisze:To ja pozdrowię Przemeqa, który mi dzisiaj jakiś złom zapakował do bagażnika.

Jeszcze raz serdeczne dzięki za pomoc w tej sprawie

Coś tam z nawozem, czy jakoś tak.niuniek pisze:Czyżby złom dla owocowego

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Przemeq pisze: To ja pozdrowię vibowita, który był tak dobry, że dał sobie zapakować coś od tyłu.
Ach te mentosowe pieszczoty...

Henkovac pisze: Specjalne Pozdro dla Fido_...hi hi ...wprawiłeś mnie w dobry humor swym wpisem .Hi hi ty nasz intelektualisto.....:)
O widzisz, właściwa reakcja

- Przemeq
- 3 gwiazdki
I po raz kolejny pozdrowienia dla Tussipecta
- tym razem wypatrzył mnie wczoraj gdzieś na Towarowej.

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Przemeq, czyżbyś postanowił się z "-" integrować?
Co to jest "Spuścizna Turbo '94"?
Co to jest "Spuścizna Turbo '94"?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ja się tam nie rozdrabniam, jak pozdrawiam, to z grubej rury.
Pozdrawiam więc:
- Dyrekcję (chyba - względnie sobowtóra), która wczoraj ok. 16 raczyła wpakować mi się przed nos, pokonując skrzyżowanie Seminaryjskiej i Tarnowskiej w Kielcach na świetle dość ciemnopomarańczowym (bez sensu, i tak trzeba było się zatrzymać na środku skrzyżowania - nie lepiej było zaczekać przed...?) - srebrny STI lanosopodobny, numery KR... (wiem, wiem, że p. WR tu raczej nie zagląda, ale chyba mogę liczyć, że "życzliwi" przekażą
).
- posła Zbigniewa Ziobrę (tu - bez wątpliwości), który na dzisiejszą konwencję PiS do Kielc przybył ciemnografitowym, nowiutkim Legacy kombi-klekotem. Fajny był kangurek przy ruszaniu spod Radia Kielce, po nagraniu wywiadu
Ale i tak plus, że to poseł wozi asystentów, a nie jest wożony
Zapraszamy na Forum
- łatwiej będzie się tu Panu dogadać, niż w tym całym ełroparlamencie, i towarzystwo lepsze!
Pozdrawiam więc:
- Dyrekcję (chyba - względnie sobowtóra), która wczoraj ok. 16 raczyła wpakować mi się przed nos, pokonując skrzyżowanie Seminaryjskiej i Tarnowskiej w Kielcach na świetle dość ciemnopomarańczowym (bez sensu, i tak trzeba było się zatrzymać na środku skrzyżowania - nie lepiej było zaczekać przed...?) - srebrny STI lanosopodobny, numery KR... (wiem, wiem, że p. WR tu raczej nie zagląda, ale chyba mogę liczyć, że "życzliwi" przekażą

- posła Zbigniewa Ziobrę (tu - bez wątpliwości), który na dzisiejszą konwencję PiS do Kielc przybył ciemnografitowym, nowiutkim Legacy kombi-klekotem. Fajny był kangurek przy ruszaniu spod Radia Kielce, po nagraniu wywiadu

stałem wczoraj chwilę na odrzańskiej:
-pozdrowienia dla kierownika i pasażerki srebrnego forka, którzy tam przejeżdzali koło 18.30
-pozdrowienia dla kierownika i pasażera czerwonej imprezy koło 19.00
-pozdrowienia dla kierownika i pasażerki srebrnego forka, którzy tam przejeżdzali koło 18.30
-pozdrowienia dla kierownika i pasażera czerwonej imprezy koło 19.00
Pozdrawiam.Przemeq pisze:I po raz kolejny pozdrowienia dla Tussipecta- tym razem wypatrzył mnie wczoraj gdzieś na Towarowej.
Melduję posłusznie, że żelastwo dotarło do adresata. Owoc 666 bardzo pięknie podziękował, za przesyłkę, także gdyby coś jeszcze trzeba było przewieźć to daj znać. Może otworzę firmę kurierską.

czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Ja chciałem pozdrowić takiego kościstego (normalnie same kości bez skóry) gbura w OBK, który nie pomachał w zacnej załodze prawiewiśni. 

sprzęgiełkoWiS pisze: kangurek przy ruszaniu spod Radia Kielce,

sie wq... jak mu powiedzą że gty na to ni ma. Już ich nie powsadza

Smutny koniec SIPu by był
- Przemeq
- 3 gwiazdki
Melduję posłusznie, że żelastwo dotarło do adresata. Owoc 666 bardzo pięknie podziękował, za przesyłkę, także gdyby coś jeszcze trzeba było przewieźć to daj znać. Może otworzę firmę kurierską.
Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość. Owoc tylko coś milczy - ciekawe, jaki los spotkał te amory

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
Pozdrowienia dla Kudłatego miniętego wczoraj w godzinach popołudniowych na Elekcyjnej. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Pozdrowienia dla LORDA VADERA spotkanego dzisiaj na Statoil w Czeczenii 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

No bez przesady. Aż szkoda, że takie zero jeździ Subaru :( "Zapraszamy"? Mów za siebie, bo zi0br0 to ostatnia rzecz, jaką bym zaprosił na forum, czy gdziekolwiek.WiS pisze:posła Zbigniewa Ziobrę (tu - bez wątpliwości), który na dzisiejszą konwencję PiS do Kielc przybył ciemnografitowym, nowiutkim Legacy kombi-klekotem. Fajny był kangurek przy ruszaniu spod Radia Kielce, po nagraniu wywiaduAle i tak plus, że to poseł wozi asystentów, a nie jest wożony
Zapraszamy na Forum
- łatwiej będzie się tu Panu dogadać, niż w tym całym ełroparlamencie, i towarzystwo lepsze!
Pozdrawiam Panią w niebieskim GTku, która podpuszczała mnie do ścigania się na Niepodległości :)