Godlik, dzięki

Aha, ja płaciłem za wymianę płynu chyba pięć dych, więc koszt żadenEterycznyŻołądź pisze: Godlik, dzięki![]()
jarmaj pisze: seryjne klocki po "seryjnej" cenie
Wymieniać na co chcesz. Co ma gwarancja do klocków?Konto usunięte pisze:A co mam Twoim zdaniem robić na gwarancji?
Konto usunięte pisze: A co mam Twoim zdaniem robić na gwarancji?
Do Forka podchodzi tylko Ferodo Premierjarmaj pisze: Lepiej, to kup np. Ferodo Performance – żaden sportowy to klocek, bo nie o to tu chodzi, ale już jeździć się da.
Hmmm, to trochę kiepsko... Bo Premier to też taka maks dolna półka...So What! pisze:Do Forka podchodzi tylko Ferodo Premierjarmaj pisze: Lepiej, to kup np. Ferodo Performance – żaden sportowy to klocek, bo nie o to tu chodzi, ale już jeździć się da.
Też chciałbym się dowiedzieć. W każdym razie wolę serię od Ferodo Premier.jarmaj pisze: Ale może ktoś z innych producentów ma coś sensownego?
Jak przyjechałem z klockami od carfita, to mi w fakturze wpisali "klocki klienta"...Konto usunięte pisze:jarmaj, rrosiak, no tak![]()
Cholerni dilerzy![]()
To co mam wstawić na następnym przeglądzie?
Z tą gwarancją to nie do końca, bo jak w coś wjadę, to potem zwalą winę na "nieorginalne" klocki.
Masz jakies niemile wspomnienia odnosnie tych klockow ??So What! pisze: W każdym razie wolę serię od Ferodo Premier.
Konto usunięte pisze: gregski, 336 zeta bez robocizny o ile dobrze pamiętam - w szoku byłem![]()
dareq pisze: zalozylem tarcze i klocki,teraz sam ocenie co sa warte![]()
Kruszą się. Choć być może trafiłem na jakiś felerny egzemplarz.dareq pisze: Masz jakies niemile wspomnienia odnosnie tych klockow ??
pewnie gdyby tak bylo to juz nie mialbym szansy na wpis tutajgregski pisze:dareq pisze: zalozylem tarcze i klocki,teraz sam ocenie co sa warte![]()
wczesniej jezdziles bez? niezle..
Hamowanie jak nazwa wskazuje nie sprzyja osiąganiu wyników więc jak mało hamujesz to hamulca nie potrzebujeszEterycznyŻołądź pisze:Konto usunięte, zapytaj się jeszcze o zdanie eksperta hamulcowego Intaka, który jest strasznie zadowolony z seryjnych hamulców w swym WRXie.